Jump to content

Recommended Posts

Posted

promenio obucu, obrijao se, kritika gledalaca urodila plodom

realno, Andjus obrnuo igricu, jedan jedini u univerzumu

Ziva vazda o 10 marona, dezodoransu, bureku, pozoristu i seksu umesto perverzije

Posted

Ovo mi je najuzbudljivija humoristicna emisija ikad. To bi covek mogao da gleda 5 sati i da ne dosadi.

Fudbal skoro da uopste ne gledam ali ovo se ne propusta.

Samo me zivo interesuje kojim se on to biznisom bavi, posto voli da se hvali. I da li je 5% faca koliko se predstavlja. Nema budze u ovoj Srbiji koji njemu nije licni prijatelj ili eventualno prijatelj od prijatelja. Od premijera pa do tamo nekih vlasnika kafica i restorana.

Posted

Samo me zivo interesuje kojim se on to biznisom bavi, posto voli da se hvali. I da li je 5% faca koliko se predstavlja. Nema budze u ovoj Srbiji koji njemu nije licni prijatelj ili eventualno prijatelj od prijatelja. Od premijera pa do tamo nekih vlasnika kafica i restorana.

Sindrom slobodnog radikala. Čovek je budala.

Posted

Zvezda jemčila u Piksijevo vreme za neku firmu koja se bavi putevima

i sad duguje 4.500.000 evra po tom osnovu, jer je taj Europark otišao u stečaj

posle Tole kriv

Posted

ma klošar

mada me ne bi čudilo da ga je Peder uhlebio nekako na račun države, ali nema tu nikakvog biznisa.

Posted

u emisiji je ranije govorio kako uopste ne zavisi od ove emisije i da u firmi zaposljava 600 ljudi

sad gde i u kojoj firmi radi jbemliga, nesto oko puteva

isprangijace ga neko to je 1/1

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...