Мајор Гашпар Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Нема простора у медијима иначе би раскринкао лопове.
kuruz Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Треба питати Генералштаба. Док је Лукић био ту - не дирамо управу, они су дошли кад нико други није хтео, курац палац. Кад је отишао - дошли су нови људи, треба на њих да се концетришемо и остала срања.
Srlandand Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Problem je sto Rusi daju kurcinu, ko zna sta je Lukic potpisao, pare nikako da stignu, a takodje je sjebano sto Dzaja nista ne resava. On je odlicno resenje za Zvezdu koja nije u dugovima i slicno, ali sad samo koci bilo kakav napredak. Covic se poprilicno nalozio da spasi klub dugova, ali za to su potrebni zesci rezovi koje ostali ne podrzavaju. Npr, mogli su da uvaljaju trojicu omladinaca pre koji mesec za 9,5 miliona (!!! ovo provereno znam), ali Dzaji i kompaniji je bilo malo. Jbt duguje su pun kurac para, klinci raskidaju ugovore i odlaze za dzabe, a njima 9,5 miliona malo 1
El Karnisero Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Тројицу омладинаца за 9.5 милиона? Срђане, не причај свашта, да узмемо да продамо цео први тим, омладинску школу и 15 000 људи који данас дођу на Пазар не би узели те паре. Продају Симића за 180 000 да играчи не умру од глади а овамо се одбија 10 милиона. Иста прича као она о 3.5 милиона за Миливојевића. То није ни научна фантастика, то је неки нови степен умишљања.
Мајор Гашпар Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Симић је отишао, Јанковић пред одласком, отишло још пар што вреде... Који су то омладинци остали а да су ваљани, па још вреде толико? Била је понуда за Миливојевића од 2 мил, али одбише. Ваља ту дати Стојићу пола, исплатити играчу дугове, па на крају остане нека сића.
El Karnisero Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 (edited) И у то ми је тешко да поверујем. Човек има јак шут и снагу, али то је то. Прангија али није прецизан, не видим ја да се неко и у овој индијанској лиги усерава од његовог шута. Пас ништа посебно, ни за наше услове, одбрана исто тако. Не видим зашто би неко дао 2 милиона за њега. Отиш'о је свак' ко ваља, рекло би се. Edited March 9, 2013 by El Karnisero
Мајор Гашпар Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Јебем ли га, помињао се Рубин. Ранко би продао и рођено дете, али из ваше управе су се закрвили са њим, па је продаја само сан.
Srlandand Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Coki rekao Vujcinu da su imali dil da ih uvaljaju za te pare negde ali je propalo jer Dzaja nije dao. I meni je neverovatno isto k'o i vama, ali ko zna sta se tu sve desava. Mada, mozda nije mislio samo na omladince, nego uz- tri omladicna, ali opet, ogromne pare su to. A najjaci mi Sale Jankovic juce kaze- Dauda jos uvek nije dostigao nivo saigraca. Pa jbt u kom je on kurucu tek onda O.o
El Karnisero Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 За колико је Настасић продат? За 2.25 милиона ако се добро сећам, тако нешто, а види каква играчина. Звезда да има 3 упола тако добра играча не би играли Микићи и Касалице. Не кажем да је Вујчин измислио или тако нешто, али просто то није истина, тај податак вређа здрав разум. 1
Мајор Гашпар Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Он је дошао пред крај припрема тотално неспреман. Мада и такав, ништа гори није од првотимаца. А Јанковић вечито јадикује како преузима тим који није прошао припреме у његовом мандату. Ето, добио је припреме.
Srlandand Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Slazem se sa tim Lalo Jankovic nula od trenera, da mi je znati ko je njega prozvao srpskim Murinjom
serblackbeard Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Анђус се хвалио да је он Анђус будалетина
Vic Rattlehead Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Trebalo se Lazovića riješiti dok see moglo uzeti par milion za njega, ionako je Vešović bolji od njega. Sada će da trunu zajedno.
metal guru Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=DLD0TgyWJ00
lemmy sixx Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Vešović bolji od njega. Ti si najveca (i najdeblja) fudbalska neznalica u univerzumu.
Vic Rattlehead Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Ti si najveca (i najdeblja) fudbalska neznalica u univerzumu. Kakva je forma Lazoviću u posljednje vrijeme, tj. na svim utakmicama sem sa Partizanom i u Evropi Vešović je za njega izmislio fudbal.
El Karnisero Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Дутина стручњак, кад сам ја рекао да партизан много боље у лиги осуо дрвље и камење на мене.
lemmy sixx Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Kakva je forma Lazoviću u posljednje vrijeme, tj. na svim utakmicama sem sa Partizanom i u Evropi Vešović je za njega izmislio fudbal. Lazovic da igra bez obe noge i oba oka bio bi doktor za Vesovica.Kakav crni Vesovic,pa taj nije ni za Smederevo.
El Karnisero Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Са друге стране и ти лупаш, тај Вешовић нам је најбољи играч ове сезоне. Додуше зато и је смо ту где смо.
Demon Seed Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Nego vidi Borcka kako trsi Vojvodinu iz keca 1
kuruz Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=03&dd=09&nav_id=693693 Види болида шта прича. Не стављају ови блокаду из забаве, него зато што ће због те блокаде сва средства која се уплате на рачун ићи прво њима, док се не исплати њихово потраживање.
Vic Rattlehead Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Link za Prvu TV ako neko nema, biće Zvezda u 18. http://tvsvuda.vektor.net/televizija/prva-tv-uzivo
kuruz Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Слушај коментатора шта прича! :haha: "Ако неко мисли да није довољно то што игра у Црвеној Звезди, тако великом клубу, онда не треба ни да буде члан ЦЗ. Не треба толико причати о новцу!" :haha: :haha: 1 3
Recommended Posts