Jump to content

Recommended Posts

Posted

samo Tribina forum

Da li se zbog Zvezdinih stranaca pozitivno piše u Evropi baš o tom derbiju? Naravno. Da li su izašli brojni intervjui u francuskim i holandskim medijima o derbiju i njegovim učesnicima?

baaaaaaaahahaahahahahahah ahahaha aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

RSB najbolje mesto na Internetu jebeš mi sve

Posted

Ма небитно, фазон је што је б92 то пренео, а води се као озбиљна кућа кад су вести у питању.

Иначе, треба укинути ограничење кад су странци у питању.

Од наше лиге вајде нема, нити ће икад и имати.

Posted

Ништа није слагао.

У њему сам видео нашег Звонимира Бобана, али...

Отишао на коректан начин, а не као пичкетине које сам помињеао.

Њега су товарили, а мајмуне не.

Posted

ma dobro to, ali lik je toliko odvratan kao fudbaler da se to ne može opisati

ja sam njemu psovao i oca i majku čim primi loptu, a za Smiljanića i Babovića mi to nikad nije palo na pamet

samo Ninković i Tomić su mi bili toliko ogavni

Posted

Мене је Нинковић оним сузама купио за сва времена. Дерби ништа није одлучивао, плакао као киша.

Радоњић, Пантић и твој Жиле још 5 пута да се роде, џаба све.

Рече ми један лик на твитеру како је Жилета питао Миладин Стевановић да му буде кум, а овај рекао да прво мора да пита тату.

Ложана, добра фора. :haha:

Posted

Avram vazda bio baksuz...sva 3 puta razbio cigane i niedna pobeda :bigblue:

S druge strane - Stanoe sa nista posebno igrom vecito dobiao :)

Sem onog derbia u kupu (beah prisutan uzivo), kadie visio gol u vazduhu...i tue pros'o na krau

Posted

Upravo

Mada mu se sve vratilo one godine kadie bio smenjen...super partia u Belgii, odrali Genk kuci...i desi se jos edan veciti baksuz - Miljko i bozia ruka

I onda krah sa Samrokom (nie da smo briljirali, ali u oba meca siaset sansi za prolaz...sva neka talia koa gae pratila do tad e stala u toi letnjoi sezoni kupanja)

Okrece se kolo srece... :)

Posted

Rumeni mi je bi drag nekako i sve sam nesto ocekivao da eksplodira i proigra. I onda spoji dve ja pomislim evo ga krece i onda opet kanal nema ga nigde po 5-6 utakmica. Ipak na kraju ljudina u odnosu na gore pomenutu trojku. Naravno samo se babovicu zvizdalo.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...