kuruz Posted March 21, 2017 Report Posted March 21, 2017 samo Tribina forum Da li se zbog Zvezdinih stranaca pozitivno piše u Evropi baš o tom derbiju? Naravno. Da li su izašli brojni intervjui u francuskim i holandskim medijima o derbiju i njegovim učesnicima? baaaaaaaahahaahahahahahah ahahaha aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa RSB najbolje mesto na Internetu jebeš mi sve
Мајор Гашпар Posted March 21, 2017 Report Posted March 21, 2017 Најбољи амбасадори Србије. Заслужили држављанство.
darkonet Posted March 21, 2017 Report Posted March 21, 2017 nije rsb sjajan ali se ni malo ne razlikuje od npr avangarde..ali najveci bolesnici su definitivno na juznom frontu, bez premca
kuruz Posted March 21, 2017 Report Posted March 21, 2017 JF ne postoji više a bio je ubedljivo najjači forum na svetu, ništa kao JF Caffe
Мајор Гашпар Posted March 21, 2017 Report Posted March 21, 2017 Ма небитно, фазон је што је б92 то пренео, а води се као озбиљна кућа кад су вести у питању. Иначе, треба укинути ограничење кад су странци у питању. Од наше лиге вајде нема, нити ће икад и имати.
serblackbeard Posted March 22, 2017 Report Posted March 22, 2017 Svi kod nebojše iz beograda po pasoš i problem rešen.
darkonet Posted March 28, 2017 Report Posted March 28, 2017 igrate Evropu, sredio Vucic, kamo hvala grobari vazda ste bili nezahvalna govna
Мајор Гашпар Posted March 28, 2017 Report Posted March 28, 2017 Добиће проценте од Миленковића, нама да захвали.
KazimKazim Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=rKBIsye9zh4 Rumenko e malo nervozan Edited March 30, 2017 by KazimKazim
kuruz Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 evo digao mi je pritisak više nego cela ova kampanja jebeš mi mater mater mu jebem maloumnu rumenu crko majci dabogda
Мајор Гашпар Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 Ништа није слагао. У њему сам видео нашег Звонимира Бобана, али... Отишао на коректан начин, а не као пичкетине које сам помињеао. Њега су товарили, а мајмуне не.
KazimKazim Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 Iako e ovako krainje antipatican - este ispao korektan...isticao mu ugovor, on potpisao novi i otisao za obestecenje...kapa dole
kuruz Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 ma dobro to, ali lik je toliko odvratan kao fudbaler da se to ne može opisati ja sam njemu psovao i oca i majku čim primi loptu, a za Smiljanića i Babovića mi to nikad nije palo na pamet samo Ninković i Tomić su mi bili toliko ogavni
Мајор Гашпар Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 Мене је Нинковић оним сузама купио за сва времена. Дерби ништа није одлучивао, плакао као киша. Радоњић, Пантић и твој Жиле још 5 пута да се роде, џаба све. Рече ми један лик на твитеру како је Жилета питао Миладин Стевановић да му буде кум, а овај рекао да прво мора да пита тату. Ложана, добра фора.
KazimKazim Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 Avram vazda bio baksuz...sva 3 puta razbio cigane i niedna pobeda S druge strane - Stanoe sa nista posebno igrom vecito dobiao Sem onog derbia u kupu (beah prisutan uzivo), kadie visio gol u vazduhu...i tue pros'o na krau
Мајор Гашпар Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 Николић као Станоје. Игре нема, али победа на крају.
KazimKazim Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 Upravo Mada mu se sve vratilo one godine kadie bio smenjen...super partia u Belgii, odrali Genk kuci...i desi se jos edan veciti baksuz - Miljko i bozia ruka I onda krah sa Samrokom (nie da smo briljirali, ali u oba meca siaset sansi za prolaz...sva neka talia koa gae pratila do tad e stala u toi letnjoi sezoni kupanja) Okrece se kolo srece...
serblackbeard Posted March 31, 2017 Report Posted March 31, 2017 Rumeni mi je bi drag nekako i sve sam nesto ocekivao da eksplodira i proigra. I onda spoji dve ja pomislim evo ga krece i onda opet kanal nema ga nigde po 5-6 utakmica. Ipak na kraju ljudina u odnosu na gore pomenutu trojku. Naravno samo se babovicu zvizdalo.
Мајор Гашпар Posted April 3, 2017 Report Posted April 3, 2017 http://www.mozzartsport.com/vesti/sok-vojvodina-smenila-trenera-posle-samo-sedam-utakmica/163694
kuruz Posted April 3, 2017 Report Posted April 3, 2017 ja bih samo dodao da Ninkoviću treba jebati mater seljačku rumenu bezobraznu
vudun Posted April 3, 2017 Report Posted April 3, 2017 Jaroslav da proviri iz napredne kante ciganskoga pakla i da preimenuje ovu temu u Đelem šleper liga.
Мајор Гашпар Posted April 3, 2017 Report Posted April 3, 2017 Ја само да изјавим да Жилету треба одрадити дупли прелом првом приликом, па нека се поигра са татом. Вратите Бату.
Recommended Posts