Jump to content

Recommended Posts

Posted

циганска трамвај лига, сликовито речено. никако фигуративно.

Posted

Vazda u komšijsko dvorište, bilo da kukate kad smo ispred, bilo da se sprdate kad smo iza, bolje ste upućeni u zbivanja kod nas, nego kod vas. Ali glavno da ste vi avangarda, posebni... Ej, bunili se protiv uprave!

Posted

The facts about Čuka:

Gosti su vodili 2:0 do poslednjih 15 minuta, u međuvremenu su bili oštećeni zbog nepostojećeg ofsajda u prvom poluvremenu i sumnjivog starta Frimponga nad Bojićem u kaznenom prostoru u drugom, ali nisu imali snage za još dva pogotka.

Posted

Vučić pokušava na sve načine da otme titulu ovim novim kaznama, mislim da ćemo biti svedoci najveće krađe u istoriji sporta u Srbiji, jer Zvezda to je SNS.

• Upvote 2
Posted

Vučić pokušava na sve načine da otme titulu ovim novim kaznama, mislim da ćemo biti svedoci najveće krađe u istoriji sporta u Srbiji, jer Zvezda to je SNS.

probaj da tu neku fiksaciju Vucicem zamenis Miom Malkovom ili Lisom Ann (upisati po zelji), bice lakse i tebi i nama ovde.

Ne valja ti ako u svemu vidis Vucka, prvi stadijum trajne impotencije

Posted
:haha: Partizan je kurac na biciklu. I Zvezda je, al' bitniji neki, recimo od gospodina Roka Sifredija.
Posted

Andjuse, jedina prava avangarda u Partizanu bili su Bobek, Moca, Vladica Kovacevic, Galic, Cebinac, Vasovic, Mance nazalost nije stigao i najbolji medju njima Milos Milutinovic, svetska klasa

ostalo je kurac sto bi rekao B@k@

Posted

I golman njihov namie dodavao loptu u noge (njega bih pokupio, makar da bue rezerva), Drazic usao tek pred krai...ne znam da lie bas takav bio dogovor - ali oni posle penala, apsolutno nisu igrali

Posted (edited)

http://www.novosti.r...-преко-агенција

Ostaje pitanje zašto su Ćurković i Zečević 1989. odlučili da preko agencije Karrane limited sa sedištem u Londonu, a kasnije u Luksemburgu, prodaju igrače Partizana u inostrane klubove i da devizna sredstva pohranjuju u inostranstvu

u Rotšild banci u Luksemburgu, iako tada nije bilo embarga u SFRJ

ето, а куруз се дури кад спомињем партизан и ротшилде у истом контексту. док тајна веза са свевидећим оком, као што се из приложеног да видети, датира од раније.

Edited by vudun
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...