kuruz Posted October 25, 2017 Report Posted October 25, 2017 e tad sam došao na derbi, umesto da sam išao dedi na 40 dana 1
Мајор Гашпар Posted October 29, 2017 Report Posted October 29, 2017 Бар је игра мало боља тј. боље се лопта креће. Само гол да падне, да их отворимо.
darkonet Posted October 29, 2017 Report Posted October 29, 2017 penal, slobodnjak, 100 minuta, sve ide svojim tokom
obsessed by cruelty Posted October 29, 2017 Report Posted October 29, 2017 usrase mi anathemu veceras besan sam ko ris
Мајор Гашпар Posted October 29, 2017 Report Posted October 29, 2017 Пенал непостојећи. Лично бих Јанковића ухватио за уво и послао га кући. Фаул код слободњака оправдан, Бамби дошао пре до лопте и ударио је главом. Продужетак од 5 мин такође оправдан јер је било измена, грчева, ваљања итд. Ништа што се и вама не суди кад загусти. Само два минута је отишло на оно кошкање Евертона кад га је напуцао после аута. Минут отишао на фаул код слободњака, намештање зида и ваљање једног играча Борца који је стајао код зида. Све у свему, још једна лоша партија. За крај.
Koroviev Posted October 29, 2017 Report Posted October 29, 2017 Ponašamo se u skadu s najboljim tradicijama pripadnika romske većine s dubokog stadiona Rajkard. Kao govna.
darkonet Posted October 30, 2017 Report Posted October 30, 2017 Majore, za ove slike sto kacis, ne znam sta bi ti rekao Bambiju slobodnjak ni majka ne bi sudila....onakav penal se sudi samo u nasoj ligi, s te strane ok, nemam primedbi taman pomislis, ovo je ta sezona, ni jedni ni drugi nece praviti sranja niti ce biti povlasceni a ono kara banana koliko cujem ostajemo i bez selektora i kako posle da ne pozelis nekog Bogdanova i njemu slicne pa da nas ugase ko nekad Engleze na 5 godina govna
Мајор Гашпар Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Даркић, чекам процену да ли је био пенал или не.
B@K@ Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Kome smeta penal za jaki Partizan? Bio je penal, ostalo nisam gledao. Muka mi je od navijačke logike, u maloumnicima smo do guše.
darkonet Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Даркић, чекам процену да ли је био пенал или не. Penaltizan !!!
Sreta Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Penal jeste, velika glupost onog debila sto je lezao. Ja bih, sa druge strane to kaznio zutim za simuliranje, jer covek je pao od pipanja glavom lika koji se valja, pazi da ga nije oborio. 1
darkonet Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Upravo zbog toga sto se covek bacio od udarca glavom coveka koji lezi na zemlji nijedan ozbiljan sudija ne bi svirao penal ali kad saberes da je ovo nasa liga, trenutak utakmice, da su se i smesniji penali svirali onda ti sve bude jasno
B@K@ Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Ovo što Sreta kaže, valjalo bi iskoreniti to zlo padanja kao u režiji partizanskih filmova (no pun intended:)). 1
Мајор Гашпар Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Даркић, пре ударца Пантић дебилко прима лопту на груди.
darkonet Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 ok, rekoh ti, penali kakvi se sude Zvezdi i Partizanu se tesko vidjaju u najjacim ligama Ovo me uopste ne brine dokle god vidim da Zvezda igra dobro, tj da u nekim segmentima vidim da ljudi stvarno imaju neku ideju i mogu da odigraju nesto naravno dok imaju snage
kuruz Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 i dalje ništa nije nadmašilo potez kada Stamenković izleće van 16, udara lika u grudi, lopta se od njega odbija u aut i sudija svira aut i daje Stamenkoviću žuti karton neka 2010. godina, čini mi se, znam da smo se vraćali vozom iz Novog Sada u vreme kad su Cigani igrali u rupi
Мајор Гашпар Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Ваљда против Смедерева играли. Имам утисак да се сваких 5 мин телепортујеш у тај Нови Сад и јављаш нам да си тамо.
kuruz Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 pa kad se uvek neki cirkus dešavao, sva druga gostovanja nisu bila toliko zanimljiva
darkonet Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 momci vidim da je ovde moderno selektivno pamcenje podsetio bih i na ovo, ni faula, ni penala, ni kartona mada ovo je ona utakmica koju Jesic ne priznaje, pa je mozda zbog toga 1
Мајор Гашпар Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Против ОФК. Јел тад Бабовић играо тамо? Коки тад био са друге стране, са друге стране јастука.
kuruz Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 ovo je crveni kao vrata samo objektivno zato sam i prešao stop turbopravoslavlju i vrtlogu laži
Recommended Posts