Мајор Гашпар Posted November 6, 2017 Report Posted November 6, 2017 Судиће му за ратне злочине. Једног дана ћеш ми рећи да сам био у праву.
darkonet Posted November 6, 2017 Report Posted November 6, 2017 to je zato da ne bi prolazio kroz topolog zeca
Sreta Posted November 6, 2017 Report Posted November 6, 2017 Uvek protiv imperije. Kakav bih ja to bio dzedaj? Kakav?
Sreta Posted November 7, 2017 Report Posted November 7, 2017 SVRSILI JOJ SVI U USTA CIGANI ZATO STO JE MNOGO PRICALAAAAAAAA
vudun Posted November 7, 2017 Report Posted November 7, 2017 to je zato da ne bi prolazio kroz topolog zeca Ложио сам се онда на Мерлинку Монро и Грејс Кели. А све што је топло моме срцу годи.
El Karnisero Posted November 7, 2017 Report Posted November 7, 2017 ovo je crveni kao vrata samo objektivno zato sam i prešao stop turbopravoslavlju i vrtlogu laži Како се у ово све уклапа ДСС? 2
obsessed by cruelty Posted November 19, 2017 Report Posted November 19, 2017 al što su nam poništili gol pitanje da li je Tavamva uopšte pipnuo onog, kakav crni faul ne deluje loše za sad, zadovoljan sam koliko toliko.
Мајор Гашпар Posted November 19, 2017 Report Posted November 19, 2017 http://www.mozzartsport.com/vesti/komedija-u-subotici-devetorka-iz-borca-sedela-na-terenu-dzak-lopti-leteo-preko-tribina-englezi-videli-superligu-u-punom-sjaju-vi/185440
obsessed by cruelty Posted November 19, 2017 Report Posted November 19, 2017 onaj Amanović danas jako pristojan bio, vratio sam ga na FM17 kod nas, dosta zahvalan ispao takođe sam dovodio i Kopitovića iz Čukaričkog, on je bio još bolji, sad ga vidim hvale po Mocartu, nisam ih nešto gledao ove sezone, ali VIZIJA
Мајор Гашпар Posted November 19, 2017 Report Posted November 19, 2017 Нови менаџер? Моји типови су Кокир (омладинци) и Штулић (кадети) да за пар година покажу класу.
obsessed by cruelty Posted November 19, 2017 Report Posted November 19, 2017 ovaj najnoviji nisam igrao, čekam da odem kući za novu pa skinem torent, mislim da je iscuro krekovan ali nisam siguran, ne pada mi na pamet da im dajem 50e koliko već, na 17 sam već igrao i polufinale LŠ a peglam i 03/04 povremeno vratih i Bogosavca kad sam uzeo neke pare, opasno je odrađen, a od naših je Nišić prebesan na 17, njega i Milenkovića sam morao da prodam, ali sa 40% od sledeće prodaje (Milenkovića kupio Lion i poslao na pozajmicu kod cigana ladno) pa kasnije vratio za siću. ne pratim klince nešto, jel si gledao onog malog Đerleka, hvale ga dosta...
Мајор Гашпар Posted November 20, 2017 Report Posted November 20, 2017 Гледао га уживо. Миран са лоптом као Крос, прекид одличан. Кубурио је са спремом јер није дуго играо, али то се лагано среди. Новић, нападач, опасан потенцијал. Једино је голман одрон у омладинцима. Сваки лопту коју су му вратили је могао да усмере.
vudun Posted November 25, 2017 Report Posted November 25, 2017 (edited) Кокаински, очито, десно. Мада, чисто сумњам да је и овај Курузов дебељко clean. Клин се клином избија. Одраћу се од ултра вотке ноћас. Соло дринкер? Најгора категорррија! Edited November 25, 2017 by vudun 1
darkonet Posted November 25, 2017 Report Posted November 25, 2017 pa sto ne zoves da pijemo, ja kao dobar komsija s druge strane brda ne bi odbio ako se ima sta popiti da proslavimo vas prolazak a za dve nedelje cemo nas pa ces posle da kazes koja ti se vise svidja debeli je gej, ivica se nafiksao a vucela je stara skola..fali jos ludi pantara i boNbona
vudun Posted November 25, 2017 Report Posted November 25, 2017 Ватај такси за Бетменополис, дотле ћу да набавим вазелин. БоНбона? То онај Арканов изрешетани кум?
Recommended Posts