Jump to content

Recommended Posts

Posted

Судио Срђан Обрадовић из Јагодине, који на дербију није видео да је лопта скоро пола метра отисла у гол-аут.

Пре овог пенала досудио још један, Врањанци промашили.

Данас суди у Суботици, Спартак и Раднички се кољу око Европе.

Posted

vidim dovode cigani Melega... za srce me ujeo, kod mene u fm17 jedno 4 sezone za redom MVP superlige, legenda Partizana...

inače dosta je stvari Ivica uradio kao i ja na prethodno na fm. npr Urošević, Zdjelar, Ivanović (dogurali do reprezentacije i za fine pare se prodali u dobre klubove).. ponekad pomislim da mi je hakovao kompjuter i provalio u folder sa sejvovima

nudio mi skaut Ožega ali ni ja nisam bio toliko lud, par meseci kasnije, ne lezi vraže :lol:

Posted (edited)

http://www.zurnal.rs...od-utorka-u-fss

Према најавама, дуел Црвене звезде и Вождовца озваничиће пензионисање једног од најконтроверзнијих домаћих судија Маја Вујовића.

Неће Мајо, ипак, дуго на одмор... Како се све гласније прича, од уторка би могао да добије посао у Фудбалском савезу Србије.

И то у Судијској комисији, органу под посебном лупом домаће јавности. Вујовић би, према најавама, био један од утицајнијих чланова сазива, чији састав би у уторак, после седнице у Сурдулици, требало да објави ИО ФСС.

:haha: :haha: :haha:

Edited by obsessed by cruelty
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...