Мајор Гашпар Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 (edited) Гледао,последњ#х,20,м#н..промувао,се,на,западну,тр#б#ну, Најјач#,детаљ-кад,старц#,псују,Касал#цу,,,"У,с#ску,те,јебем". 90+6′ – Општа туча на атлетској стази код клубе Радничког! Редари су одуговлачили са враћањем лопте у игру, а затим је члан медицинског особља домаћег тима, лопту бацио на трибину. То је био окидач да Пантић и почне гуркање са резервним играчем Радниког, да би се потом укључили играчи са обе клупе и поједини првотимци. Интервенисала су и два припадника Жандармерије и све се брзо смирило. Edited March 17, 2013 by Ефенберг
kuruz Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Комедија, гледао сам пренос. Велики тренер Јанковић на 2:0 избацује Мудринског, а убацује Дауду, уместо да истера неког од кретена са средине. Петковић волина, вуче за руку играча који га је прошао и добија други жути. Звездину екипу чини гомила битанги. [img]http://i46.tinypic.com/2d7seqh.jpg[/img] 3
Guest Bata Životinja Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Kec u Nišu, carski hahaha a gde je pečat za sledeću sezonu? 1 4
kuruz Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Изјава тренера Радничког: “Sjajan protivnik, skup sjajnih igrača vođenih od strane sjajnog trenera. Ipak, danas smo mi bili bolji i zasluženo pobedili. Za dobru igru potrebno je dvoje, a Zvezda svakako jeste dobar tim“. спрда се човек :haha:
vudun Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 muči, zlostavljaj, nikog ne štedi. cigani posebno.
Hail Metal Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Hvala Tole , poziveo jos puno godina . 1
kuruz Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 http://www.srpskifudbal.rs/2013/03/18/mitrovic-umesto-scepovica-na-hrvate/ :rockdevil:
Sreta Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 Nije neki igrac, ali je daleko perspektivniji i bolji od tatinog sina. Naravno bolji je i od Djoke Bombone i onih na Dj.
Мајор Гашпар Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 Очекује се гол за победу и црвени после 15-ак мин игре.
El Pistolero Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 http://www.sportal.rs/news.php?news=96424
Srlandand Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 (edited) Sa Pinto i zvanicno trener. Najgluplja odluka ikad, em je skup, em bi i ja mogao da odvedem ekipu do druge pozicije u ovoj ligi, posto je titula nerealna. Srecan sam sto ono smrdljivo govno Jankovic ide, prevera od trenera, plus namerno nije ubacivao Garida jer je u svadji s njim, kao i sto je vrteo onu pricu oko Daude kako nije spreman itd, jer se ispostavilo da je crnja kidao na treninzima i najvise prikazao od svih igraca. Edited March 18, 2013 by Srlandand
Grob Bez Dna Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 cek da proveri kod vujcina, pa javlja. 3
Мајор Гашпар Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 Ја не бих могао с тим ликом да делим исту просторију.
Grob Bez Dna Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 (edited) ovo dutina na b92? Велика Звезда је још једном показала сву своју величину. И поред много проблема са којим се суочавају Председник Џајић и легенда Човић ми смо успели да доведемо једног од најбољих Европских стручњака у Европског Првака. Сао Пинто је легенда Португалског фудбала и спорта генерално. Водио је више него успешно Спортинг и остваривао фантастичне резултате у великој конкуренцији Порта и Бенфике. Оно што је најбитније је да је човек генијалац у прављењу играча. Он је направио и указао шансу најбољем играчу света Кристијану Роналду и да није Сао Пинта свет би вероватно био ускраћен за оваквог фудбалског веле мајстора. Наша школа обилује младим талентима и Србским надама и верујем да Сао Пинто може од наших клинаца да направи неког новог Србског Кристијана Роналда. Хвала управи на оваквом генијалном потезу! Хвала Џајићу и Човићу на труду који улажу у најбољи клуб овог дела Европе. Напред Звездо! До коначне победе! ДС1989 Edited March 18, 2013 by Grob Bez Dna
lemmy sixx Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 Sao Pinto! :haha: Ma to se neki franjevac sprda,garantovano.
Grob Bez Dna Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 ma znam, al ima nekih koji se i ne sprdaju.
Recommended Posts