Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Гледао,последњ#х,20,м#н..промувао,се,на,западну,тр#б#ну,

Најјач#,детаљ-кад,старц#,псују,Касал#цу,,,"У,с#ску,те,јебем". :rockdevil:

90+6′ – Општа туча на атлетској стази код клубе Радничког! Редари су одуговлачили са враћањем лопте у игру, а затим је члан медицинског особља домаћег тима, лопту бацио на трибину. То је био окидач да Пантић и почне гуркање са резервним играчем Радниког, да би се потом укључили играчи са обе клупе и поједини првотимци. Интервенисала су и два припадника Жандармерије и све се брзо смирило.

:haha: :haha:

Edited by Ефенберг
Posted

Комедија, гледао сам пренос. Велики тренер Јанковић на 2:0 избацује Мудринског, а убацује Дауду, уместо да истера неког од кретена са средине.
Петковић волина, вуче за руку играча који га је прошао и добија други жути. Звездину екипу чини гомила битанги.

[img]http://i46.tinypic.com/2d7seqh.jpg[/img]

• Upvote 3
Guest Bata Životinja
Posted

Kec u Nišu, carski hahaha

a gde je pečat za sledeću sezonu?

• Upvote 1
  • Downvote 4
Posted

Изјава тренера Радничког: “Sjajan protivnik, skup sjajnih igrača vođenih od strane sjajnog trenera. Ipak, danas smo mi bili bolji i zasluženo pobedili. Za dobru igru potrebno je dvoje, a Zvezda svakako jeste dobar tim“.

спрда се човек :haha: :haha: :haha:

Posted

Nije neki igrac, ali je daleko perspektivniji i bolji od tatinog sina. Naravno bolji je i od Djoke Bombone i onih na Dj.

Posted (edited)

Sa Pinto i zvanicno trener. Najgluplja odluka ikad, em je skup, em bi i ja mogao da odvedem ekipu do druge pozicije u ovoj ligi, posto je titula nerealna. Srecan sam sto ono smrdljivo govno Jankovic ide, prevera od trenera, plus namerno nije ubacivao Garida jer je u svadji s njim, kao i sto je vrteo onu pricu oko Daude kako nije spreman itd, jer se ispostavilo da je crnja kidao na treninzima i najvise prikazao od svih igraca.

Edited by Srlandand
Posted (edited)

ovo dutina na b92?

Велика Звезда је још једном показала сву своју величину. И поред много проблема са којим се суочавају Председник Џајић и легенда Човић ми смо успели да доведемо једног од најбољих Европских стручњака у Европског Првака. Сао Пинто је легенда Португалског фудбала и спорта генерално. Водио је више него успешно Спортинг и остваривао фантастичне резултате у великој конкуренцији Порта и Бенфике. Оно што је најбитније је да је човек генијалац у прављењу играча. Он је направио и указао шансу најбољем играчу света Кристијану Роналду и да није Сао Пинта свет би вероватно био ускраћен за оваквог фудбалског веле мајстора. Наша школа обилује младим талентима и Србским надама и верујем да Сао Пинто може од наших клинаца да направи неког новог Србског Кристијана Роналда. Хвала управи на оваквом генијалном потезу! Хвала Џајићу и Човићу на труду који улажу у најбољи клуб овог дела Европе. Напред Звездо! До коначне победе! ДС1989
Edited by Grob Bez Dna
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...