Jump to content

Recommended Posts

Posted

pičkice kukaju zbog stadiona

pa i treba da bude u Surdulici, šta fali

jeste da je i to tamo štela preko Tončeva, ali nema veze, valjda i tamo treba neko da gleda fudbal

Posted

Јебеш финале тог купа ако се после не продужи до Власинског језера.

Posted

Зашто мислите да није врхунска? Партизан 13 година није ушао у шеснаестину финала европских такмичења. Умори се човек, сад – као ја покушавам све да преварим, продам причу да је ово успешна сезона. Ево вам бројеви, па ви земљаци направите бољу! Ето, у Партизану има стручна комисија која ће да заседа: господин Вучелић, његов син, Кета, Бане Златиборац, Скоробаћ... Једноставно, нека процене да ли је добро или није.

kakva ekipa :haha: :haha: :haha: fale još Miško taksista i Mika Paraćin

Posted

kakva god da je stela i neka je

bolje i to nego da Kokeza trlja ruke

lepo su ga zajebali

Lalat u Nisu, predstavljanje pomereno umesto za danas u ponedeljak

Bog

Posted

Прави клуб за њега.

За пар година у Партизану.

Ово је озбиљан криминал. Рачунао сам да бар деца не желе да учествују. Капа доле Ђ.Јовановићу што је одбио да игра.

Posted

Капа доле Ђ.Јовановићу што је одбио да игра.

Zato iliev dovodi jos 3-4 nova spica. Mali Djole nece igrati ni u sezoni 2018/19 i otici ce u benfiku/fiorentinu/anderleht

Posted

Јеси ли ми пред 20 људи вређала лудог оца? Јеси ли, јебем ли ти дан кад си проговорила!

Posted

Nije htela decu da ima sa mnom! Da ne budu luda ko moj otac. Laze doktore!!

Htela je da usvojimo dete iz doma! Lazes!! Ko laze picka ti materina! Ti! Necu da imam decu s tobom, necu!

Dodjes kuci samo kad si pijan, kad nikom ne trebas, kad te sve kurve oteraju!

Ostanes bez para, usmrdis se pa tako smrdljiv da pravis decu da ih ja sutra izdrzavam!

Ubicu te picka ti materina!

Auuuu druze vudune, opak film, bas ga volim

mada ima jedan gde je jedno 15 min najboljih ikad u nasem filmu

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...