lemmy sixx Posted September 1, 2018 Report Posted September 1, 2018 Ti elitnog restorana video nisi, cak i kad ne dugujes jedes podrigusu i navijas za Zvoneta ustasinu. Ne prdi. 3
Vic Rattlehead Posted September 1, 2018 Report Posted September 1, 2018 pa prodali su malo niško govno i dobiće lovu od ulaska u grupe samo je pitanje da li će te pare da ispare kao naše od LŠ ili će šef da naredi da nešto ostane Ma kakv, sve je to dio dala za prodaju Kosova. Vučić namjestio da nam se skloni Salcburg, u zamjenu za prodaju Kosova.
kuruz Posted September 1, 2018 Report Posted September 1, 2018 dugovanja jesu ogromna, al ako su govna nešto izdogovarala i ako otplaćuju, mogu da kupuju dobiće 15 miliona samo od ulaska znam da malo niško govno nije bilo njihovo 100%, ali su verovatno nešto izmuljali i tu daće Bog da nestanu te pare, kao kod nas, pa da odu u stečaj kad padne bolesnik
Sreta Posted September 1, 2018 Report Posted September 1, 2018 Gazprom izgleda dobija novog mezimca. Desetkica je za njih nista, dvadesetkica ako bude Terza lopov odradio kako treba.
Мајор Гашпар Posted September 1, 2018 Report Posted September 1, 2018 Ti elitnog restorana video nisi, cak i kad ne dugujes jedes podrigusu i navijas za Zvoneta ustasinu. Ne prdi. Jebe se meni, mirno spavam. Snom postenog coveka. 3
vudun Posted September 1, 2018 Report Posted September 1, 2018 Stiže Marko Marin na 3 godine za milion evra plate po sezoni. Taman da se animir dama utegne, namontira glamuroznu frizuru.
Мајор Гашпар Posted September 1, 2018 Report Posted September 1, 2018 I bolje sto nisu s obzirom kakav se skart dovodio.
serblackbeard Posted September 2, 2018 Report Posted September 2, 2018 Nijedan od ovih balvana koji su došli iz JSL livadara nije bolji od naših omladinaca. Ni ti omladinci nisu neka klasa al je sumanuto davati 300-400-500 hiljada evra obeštećenja za neke poluigrače kad to isto imaš u omladinskoj školi skoro pa besplatno.
darkonet Posted September 2, 2018 Report Posted September 2, 2018 jedva cekam a nadam se da ce taj dan uskoro doci da dajemo 3-4-5 miliona za pojacanja koja su to pickasta razmisljanja - ej dali smo 500k za igraca, daj ne serite vise jbt hoces vrhunskog igraca, plati i kraj hteli ste Sumu, platili ste, decko se nije snasao, mozda je i dobar ali jbg to je neki rizik u svemu doveli smo Marina, svi znamo njegove kvalitete, covek kosta, moguce da je malo spustio cenu zbog toga sto mu je zelja da igra u Zvezdi ali opet decko kosta..hoces rezultat onda plati i ne jedi govna i nemoj da se uzdas sa minimumom ulaganja da ces da igras LS pricali smo pre neki dan da je Partizan protiv Anderlehta prosao sa ispod minimuma ulaganja - usralo vas koliko i nas sa Salzburgom ali to je tacno ono sto se i negde ocekuje, srecarski za 15god igras 2 puta LS i to ti je, hoce sreca jednom, dvaput a ne sto puta
vudun Posted September 2, 2018 Report Posted September 2, 2018 U vezi novca od plasmana u LŠ. Trećina de u klupsku kasu. Kobajagi. Trećina. Druga trećina ide na račun sekte poznate kao SNS. Preostala trećina završava kod voditeljki Pinka, Hepi i Studija B. 3
Мајор Гашпар Posted September 2, 2018 Report Posted September 2, 2018 Dobar intervju sa Terzicem. Poucan. Valja ga arhivirati. Nisam ja Vladimir, nego Zvonimir. I ne idem u crkvu, vec u katedralu. Da li ti je sto nejasno Lemi Sikse? 1
vudun Posted September 2, 2018 Report Posted September 2, 2018 ček, ide baš kod one Bojane s Hepi, Šiptarke prave? Ne znam o kojoj Bojani je reč, ali da je Šiptarka sigurno ne bi radila na tzv. Hepi. Trećina, ako ne i jače, otpada na voditeljke sa nacionalnom frekvencom. Na skupocene đakonije, prekookeanske destinacije i svakodnevne Instagram izveštaje.
vudun Posted September 2, 2018 Report Posted September 2, 2018 Nisam u toku sa trenutnim kadrovskim rešenjima, no https://www.kurir.rs/vesti/beograd/3112945/drama-na-autokomandi-eksplodirao-auto-u-ljutice-bogdana
obsessed by cruelty Posted September 2, 2018 Report Posted September 2, 2018 Zvezda Srbija mi standardno srednje žalosni jbg
Koroviev Posted September 13, 2018 Report Posted September 13, 2018 (edited) Financijski genij hvali političkog i svakog drugog vizionara: http://www.mozzartsp...-000-000/305967 Edited September 13, 2018 by Koroviev
Мајор Гашпар Posted September 13, 2018 Report Posted September 13, 2018 Sjajno. Do Nove godine bice 25 u plusu.
darkonet Posted September 13, 2018 Report Posted September 13, 2018 kada su 2015. svi otišli iz kluba, tad je Vučić stao uz mene. Kao i kada je izgubljena titula na Voždovcu. Rekao mi je: Možda je bolje za tebe da odeš, ali nije za Zvezdu. Moraš da ostaneš. Mnogima se ne dopada što zahvaljujem Vučiću, ali oni ne shvataju da je on vizionar. Verovao je da mogu da uradim nemoguće i evo - Zvezda je društvu evropskih velikana. Zvezda je, kako ono kaži klinci, prešla igricu. I nikada više neće biti u problemima u kakvim je bila".
Koroviev Posted September 13, 2018 Report Posted September 13, 2018 "Istakao je predsednik kluba, Aleksandar Vučić."
darkonet Posted September 13, 2018 Report Posted September 13, 2018 pati Neizbežna tema je svakako bio i Partizan... "Daleko od toga da mrzim Partizan. Ali u Zvezdi se niko ne bavi njima. Zanimamo se sopstvenim planovima. Uz sve poštovanje prema večitom rivalu Zvezda je toliko velika da ne treba da se bavi Partizanom".
Koroviev Posted September 13, 2018 Report Posted September 13, 2018 Kapiram da sam sva ona višedecenijska priopćenja koja su se bavila isključivo Partizanom pisao ja. Šta ćeš, sličan se sličnom raduje. Istakao je predsednik kluba...
Recommended Posts