Jump to content

Recommended Posts

Posted

džukela

to stavljanje ustaša i Šiptara ispred sopstvenog naroda radi kontriranja odvratnim Ciganima je još gore od njihovog turbopravoslavlja

Posted

Za tebe je i Zvone Boban legenda.

Pa mozda je saradnik okupatora pretezak termin, ali da si lobotomisan to je cinjenica.

džukela

to stavljanje ustaša i Šiptara ispred sopstvenog naroda radi kontriranja odvratnim Ciganima je još gore od njihovog turbopravoslavlja

Kao i recimo navijanje za jedan klub ceo zivot, pa prelazak na navijanje za drugi zato sto su cimeri iz doma rekli da je to vise kul i zato sto su ti simpaticne njihove fejsbuk grupe i majice koje stampaju za 175 dinara.

Ili recimo kada se lozis na Zvoneta Bobana i ustase, kao zezanje ovo ono.

Lobotomija.

• Upvote 3
Posted (edited)

a da je prešao u Zvezdu, da li bi ti i onda bio sjajni fudbaler Partizana? ili bi to bilo strašnije od toga što je u ekipi sa Tačijem i ostalim zlikovcima?

Kao i recimo navijanje za jedan klub ceo zivot, pa prelazak na navijanje za drugi zato sto su cimeri iz doma rekli da je to vise kul i zato sto su ti simpaticne njihove fejsbuk grupe i majice koje stampaju za 175 dinara.

to je ispravljanje grešaka iz detinjstva

Edited by Underkuruz
Posted

tako je

to je bila posledica psihodelije mesta odrastanja, ko je još video da u odeljenju svi navijaju za Partizan, pa da pošteni mali čovek mora da kontrira?

to nigde drugde nije moguće

Posted

To su ove legendarne izjave:

кад ћеш више да сконташ да не навијам за Партизан и да волим кад Звезда побеђује,

Победе Партизана желим само у ЕЛ и против хрватских клубова, у осталим такмичењима не.

Uskoro ce Partizan,nadam se da ce ih pobediti,iako navijam za Zvezdu.

Posted

Ajd, barem tu nisi promenio misljenje, sto dokazuje i sledeci citat:

Underkuruz said:

Победе Партизана желим само у ЕЛ и против хрватских клубова, у осталим такмичењима не.

Ne bih da dolivam ulje na vatru, ali radi preciznosti odgovora, definisite pojam 'hrvatski klub' :bigblue:

Pa po meni je nekako definicija kada klub ima poveznicu sa doktorom Tudjmanom. Ali necemo dalje, to je vec dolevanje vode na vrelo ulje.

• Upvote 1
Posted

Ne znam, ja mu ne verujem. :)

Ne bih da dolivam ulje na vatru, ali radi preciznosti odgovora, definisite pojam 'hrvatski klub' :bigblue:

Sta vi kazete, gospodine?

Konkretno pitanje za Kokija.

Zvezda - Hajduk Split

(znam gde udaram :bigblue: )

Cudi me da Lemi ne zna da je prvi u hrvatskoj petokraku skinuo i zamenio je sahovnicom Hajduk.

I to ga skinuli dok su bili na turneji po Australiji 1990.

Prema tome, ne pricamo o Makedoncima...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...