Demon Seed Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 Procitas dva reda, pa pogledas Teslu u uglu Pa jos dva reda, pa opet u Teslu Kao da on siroma nesto moz da pomogne sad
obsessed by cruelty Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 kuruzov omiljeni tviteraš
Мајор Гашпар Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 Fadilj Bog twittera. Igramo kao Juventus, 1:0 i cao.
kuruz Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 onda smo se istovremeno blokirali, kao u kaubojskim filmovima kad obojica upucaju jedan drugog u isto vreme kako znaš?
Мајор Гашпар Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 Znam ja sve. Pozalio si se. E moj Koki...
kuruz Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 džukela to stavljanje ustaša i Šiptara ispred sopstvenog naroda radi kontriranja odvratnim Ciganima je još gore od njihovog turbopravoslavlja
Мајор Гашпар Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 Mozda si to tako shvatio, ja nisam.
kuruz Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 kako nisi? čovek se na Tviteru potpisuje imenom čoveka koji je bio predsednik saveza Kosova*, šta drugo treba da se kaže?
Мајор Гашпар Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 Za mene je to bivsi fudbaler Partizana. Sta sam ja, saradnik okupatora? Minhenski djak?
lemmy sixx Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 Za tebe je i Zvone Boban legenda. Pa mozda je saradnik okupatora pretezak termin, ali da si lobotomisan to je cinjenica. džukela to stavljanje ustaša i Šiptara ispred sopstvenog naroda radi kontriranja odvratnim Ciganima je još gore od njihovog turbopravoslavlja Kao i recimo navijanje za jedan klub ceo zivot, pa prelazak na navijanje za drugi zato sto su cimeri iz doma rekli da je to vise kul i zato sto su ti simpaticne njihove fejsbuk grupe i majice koje stampaju za 175 dinara. Ili recimo kada se lozis na Zvoneta Bobana i ustase, kao zezanje ovo ono. Lobotomija. 3
kuruz Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 (edited) a da je prešao u Zvezdu, da li bi ti i onda bio sjajni fudbaler Partizana? ili bi to bilo strašnije od toga što je u ekipi sa Tačijem i ostalim zlikovcima? Kao i recimo navijanje za jedan klub ceo zivot, pa prelazak na navijanje za drugi zato sto su cimeri iz doma rekli da je to vise kul i zato sto su ti simpaticne njihove fejsbuk grupe i majice koje stampaju za 175 dinara. to je ispravljanje grešaka iz detinjstva Edited September 19, 2018 by Underkuruz
Мајор Гашпар Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 Da je dosao u Zvezdu, nasli bi mu tetku iz Pozarevca. Kuruz je u biti bio nas. Bilo je pitanje vremena kad ce nasa strana isplivati na povrsinu.
kuruz Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 tako je to je bila posledica psihodelije mesta odrastanja, ko je još video da u odeljenju svi navijaju za Partizan, pa da pošteni mali čovek mora da kontrira? to nigde drugde nije moguće
lemmy sixx Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 Navijacki maloumnik. Da je dosao u Zvezdu, nasli bi mu tetku iz Pozarevca. Bolje tetka iz Pozarevca, nego Zvonetov pobratim iz Tobolca. 1
Мајор Гашпар Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 Kuruz bi u mojim ocima bio veci i od Milka Djurovskog, samo kad bi usvojio neke smernice. Ali ima vremena, vreme radi za njega. Secam ga se kako je stidljivo odbijao da bude nas i pravdao se kao ne tolerise Hrvate, Borku, gej parade.
lemmy sixx Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 To su ove legendarne izjave: кад ћеш више да сконташ да не навијам за Партизан и да волим кад Звезда побеђује, Победе Партизана желим само у ЕЛ и против хрватских клубова, у осталим такмичењима не. Uskoro ce Partizan,nadam se da ce ih pobediti,iako navijam za Zvezdu.
Мајор Гашпар Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 Vecerasnje krucijalno pitanje upuceno Kokici - za koga navijas kad Zvezda igra protiv hrvatskih klubova? 1
kuruz Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 tu ipak mora mala simpatija na strani CZ ne može gore od ustaša ali svakako se koristi prilika za zajebavanje
Sreta Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 Ne bih da dolivam ulje na vatru, ali radi preciznosti odgovora, definisite pojam 'hrvatski klub'
lemmy sixx Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 Ajd, barem tu nisi promenio misljenje, sto dokazuje i sledeci citat: Underkuruz said: Победе Партизана желим само у ЕЛ и против хрватских клубова, у осталим такмичењима не. Ne bih da dolivam ulje na vatru, ali radi preciznosti odgovora, definisite pojam 'hrvatski klub' Pa po meni je nekako definicija kada klub ima poveznicu sa doktorom Tudjmanom. Ali necemo dalje, to je vec dolevanje vode na vrelo ulje. 1
Мајор Гашпар Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 Ne znam, ja mu ne verujem. Ne bih da dolivam ulje na vatru, ali radi preciznosti odgovora, definisite pojam 'hrvatski klub' Sta vi kazete, gospodine? Konkretno pitanje za Kokija. Zvezda - Hajduk Split (znam gde udaram ) Cudi me da Lemi ne zna da je prvi u hrvatskoj petokraku skinuo i zamenio je sahovnicom Hajduk. I to ga skinuli dok su bili na turneji po Australiji 1990. Prema tome, ne pricamo o Makedoncima...
truliandedzombileš! Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 klupski fudbal nema veze sa nacionalizmom, za nas prave grobare makar. ovi kuruzovi izleti su čista zaostavština ciganske mitomanije i mešanja arkana i cece sa lepotom fudbalske igre. zato je vokri naš, a zvezda nije.
kuruz Posted September 19, 2018 Report Posted September 19, 2018 što Hajduk Split? ustaše ko ustaše, jebo im pas mater klupski fudbal ne bi trebalo da ima veze sa politikom, ali ovde kod nas ima Ceca boginja ide pesma http://www.youtube.com/watch?v=Uk2F2WDiKMU
Recommended Posts