lemmy sixx Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 Ne mogu da navijam kad mi je nesto odbojno, vise lose nego dobro. Izgubio sam svako interesovanje za reprezentativni sport. Cak me vise toliko ne loze ni svetska i evropska prvenstva. Devedesetih nije bilo toliko menadzera kao danas, ranije da i ne govorimo, a vrata za izlazak napolje bilo je igranje za reprezentaciju. Zamisli koliko je kojekakvih preko reprezentacije odlazilo preko i koliko se tu mesetarilo. To se i danas radi, cisto da se nabije cena, a kolac se deli na ko zna koliko delova. Pa nije stvar toliko u tome sto ne mozes da navijas, vecu tome sto pljujes. Ja to ne mogu razumeti. Pa ok, ali za to su izmedju ostaloga krivi i klubovi, ciji ljudi izdaju te direktive, a uz to i jebu majku sopstvenim klubovima. Pa ti to ne smeta i navijas za Partizan. A vamo zbog iste stvari ne navijas za reprezentaciju. Lemi, ovo si gledao. http://www.youtube.com/watch?v=mIhU6xEdSZw A o ovome sam ti ja pricao. Te godine dobili i Partizan i Zvezdu. Tacno, bravo, to je ta utakmica. Prvog gola Panceva se secam, vristali smo i poceli se radovati, okolo nas gledali mrko. Ovu drugu utakmicu nisam sigurno gledao.
Мајор Гашпар Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 Pljujes ono sto ti ne odgovara, jbg. Hrvati se opasno lozili da nose fajerke naopako. Koja je to smejurija, svi narandzasti. Klopov pomocni, bivsi.
obsessed by cruelty Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 kakav Deportivo svaka čast za ove slike Majore, samo nastavi
kuruz Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 i grobari su nosili izvrnute fajerke, vidi se to na dosta starih snimaka
Мајор Гашпар Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 i grobari su nosili izvrnute fajerke, vidi se to na dosta starih snimaka Da, ali ne masovno. 90% tribine im narandzasto. Aj, napisite bilo sta da bih mogao da okacim drugu turu.
Мајор Гашпар Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 (edited) Edited September 22, 2018 by Мајор Гашпар
obsessed by cruelty Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 moram da podelim ovog majstora, iz onog albuma iz 1975. čini mi se, pričao sam da posedujem to samo ovo imam trenutno jer mi nije album pri ruci nomen est omen, najbolji primer ikad 2
Мајор Гашпар Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 (edited) Edited September 22, 2018 by Мајор Гашпар
vudun Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 Posedujem popunjen album, svi reprezentativci Jugoslavije 1920 - 1983. Dobijen u nekoj nagradnoj igri. Hoćete li da vam uslikam igrače pre Drugog svetskog rata, a koji su docnije nastupali za NDH ?
Мајор Гашпар Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 Hoćete li da vam uslikam igrače pre Drugog svetskog rata, a koji su docnije nastupali za NDH ? Naravno.
KazimKazim Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 Djoincevic bogotac, fali takva figura uz prekaljenog Meska Nilovanovica na konferenciama za stampu
serblackbeard Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 Imam album odakle su vadjene slicice iznad. Mislim da su iz Partizana jos bili Rašovic i Saša Ilić. Bila i četvorica iz Obilića ali moraću da proverim.
darkonet Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 Imam ja one stare albume iz sedamdesetih Ovo sto major kaci je onaj poslednji Prva liga 90' Mladenovic iz Dinama..jbt koja ustasina..uvek se uplasim kad ga vidim..jako dobar album Imao sam albume primere..seria a sedamdesete Sva svetska i evropska..kosarkaski albumi..skupljao sam svasta u pm I dalje najvise volim sp90 Mada najdrazi album mi evrokupovi 79-89 sa rezultatima..nesto predobro Glede repstacije..ne moze se major osudjivati iako nije u pravu Prosto ne mozes navijati kad znas kakva kriminalna organizacija vodi repku..reci ce neko imas kriminalce koji vode klub koji volis pa ti je to isto Kurac moj je isto Da je isto i vo bi se muz'o Zvezda je zivot partizani na kurac Evo me na svadbi..pijem pivu rakiju i sljivu garo garo slomicu te zivu Zvezdooooo volim teeeeee
Koroviev Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 Citirao bih jednu malopređašnju lakonsku stvarčicu: sisaj zvezdo. 3 1
darkonet Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 Drugovi partizani Malo vas je al' ste govna
Koroviev Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 Malo nas je, i zato se nalazimo na forumu ekstremno manjinske supkulture. Sve ostalo je prdež Žike Pauka u drumskoj mehani Pauka Ojdanića.
Sreta Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 PET KOMADA, PET KOMADA, TO JE NASA NAAAADA!
Koroviev Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 Ili http://www.youtube.com/watch?v=ZzY093Blw1E 1
Sreta Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 Da li neko ima onaj klip kada je Djani pevao ja volim partizan, ja volim Celzi na rts-u cini mi se?
Recommended Posts