Sreta Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 Jedino sto je dzukela zamenila deo nek pusi kurac Crvenoj Zvezdi sa ja jebem mater.
Мајор Гашпар Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 Utisak prvog poluvremena - cigani se usrali. Sad na scenu stupa Misa Filipovic tj. fizicka sprema. Nisam optimista, no da vidimo...
miter Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 zvezda još mislima u evropi milojević slabo pripremio derbi, očito se masovno jebalo, te se sa ispražnjenim mudima slabije trči
kuruz Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 Sad na scenu stupa Misa Filipovic tj. fizicka sprema. Nisam optimista, no da vidimo... baš rekoh to sad, uglavnom padamo oko 70. minuta
Мајор Гашпар Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 Zna se ko voli da krade. Volina iz Uzica, ne vratio se.
kuruz Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 realno ne vidi se na snimcima Arene da li je gol ili ne moraćemo da sačekamo neke snimke sa zapada i istoka
obsessed by cruelty Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 to je to, tačno smo pali poslednjih 20 minuta jebiga ne znam šta da kažem o golu, kadrovi su nikakvi šteta što nije ušla bar jedna od onoliko šansi
kuruz Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 "sramota me je što sam član ove države" prejako
Koroviev Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 Kukavno izdanje dripačke ekipe sa stadiona Tarmi Rićmi protiv jednog od historijski najgorih sustava Partizana.
Мајор Гашпар Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 "sramota me je što sam član ove države" prejako Da sacekamo Lemija. to je to, tačno smo pali poslednjih 20 minuta jebiga Zakasnio Bata sa izmenama. Trebao je dve izmene da sibne oko 65. minuta.
aRmatuRa Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 Oprosticemo mu ruznu proslost. Odavno je on Mustafa.
kuruz Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 http://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/jos-od-vladimira-stojkovica-visa-sila-zvezda-mora-da-bude-sampion-sudija-poceo-da-vice-pre-suta/306958 „Videli smo još jednu istorijsku situaciju na našem stadionu. Naravno, protiv Partizana. Ništa drugačije nismo ni mogli da očekujemo. Ali iz ove kože se ne može jer je to očigledno viša sila... Nije ni čudo da nam se na Mundijalu dešavaju onakve situacije kao protiv Švajcarcke. Bog sve vidi...“, rekao je Stojković novinarima ispred stadiona. A izjava o pasošu? Da li i dalje stoji? „Ne ostaje mi ništa drugo. Za šta imam da se borim? Izgleda da Zvezda mora da bude prva. Neverovatno da nas ponižavaju na našem stadionu. Kao sa nismo deo Srbije... A večeras su rasplakali mnogo dece u ovoj zemlji. Naravno, ne želim time da umanjim Zvezdin plasman u Ligu šampiona i uspeh koji su napravili. Ali, večeras smo bili mnogo bolja ekipa“.
truliandedzombileš! Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 (edited) ne znam da li je gol ili ne čak bih rekao da je dosta bliže tome da jeste no znam da nama ovo ne bi priznali. Edited September 23, 2018 by truliandedzombileš!
kuruz Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 izgleda da ova kamera sad ne radi, eh malera ciganska država http://www.youtube.com/watch?v=7zkp6ms1QPM 3
Sreta Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 SKUPILI SE SVI GROBARI ISPRED DZAMIJE PA SE MOLE SVOM ALAHU DA IM POMOGNE A NJEGA NEMA A NJEGA NEMA Usla jebi ga. 2
Koroviev Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 evo ga haha http://www.youtube.com/watch?v=qGApAiQjN5Q Ali moraš da kradeš, jel?
Recommended Posts