Koroviev Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 I Boban, molim vas: http://www.youtube.com/watch?v=wwG-o5gVR9A 1
Koroviev Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 Također i Šaban, koji je ustvrdio, na čistoj naučno-etničkoj bazi: "To su ljudi vanzemaljci, to su naši Srbijanci", sve misleći na Srbijance Radinovića, Marovića. Šabanadžovića, Belodedića, Najdoskog, Čačanina Prosinečkog, Purgera Savićevića, i Pančeva Darkoneta. Ili su to vanzemaljci? Pa da čujemo Šapketa - nikad Jugoslavija!:
darkonet Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 legendarna pesma jbt!!! Darko Panceeeeeeeeeeeeeeeev, Darko, Darko, Darkoooooo
Koroviev Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 Esam vam reko? Odmah se prepoznaju.
darkonet Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 ahahaha mozes da prdis do prekosutra, zaoravio si da okacis Miroslava i Stoickova, Cuneta i gospodina Vuksanovica
obsessed by cruelty Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 ili onu Bajaginu deciju pesmicu
Мајор Гашпар Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 Nema Doktora da kolumnom stavi tacku na derbi.
darkonet Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 jbg ne meremo svi biti pankeri kao vi
Koroviev Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 ahahaha mozes da prdis do prekosutra, zaoravio si da okacis Miroslava i Stoickova, Cuneta i gospodina Vuksanovica Nisam ja to zbog tebe, već zbog omladine za koju nada nije umrla.
darkonet Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 Nema Doktora da kolumnom stavi tacku na derbi. veruj mi da me zabrinjava, nadam se da nije u Kinsasi, odavno ga nema ja nisam verovao da ce Dule Savic onako da iskomentarise, nesto drugo sam od njega ocekivao Nisam ja to zbog tebe, već zbog omladine za koju nada nije umrla. koja bre omladina? nista ne rade majke im ga nabijem samo tuda lutaju..
lemmy sixx Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 lemmy, izgleda jedino na ovom forumu ima vise grobosa nego nas koji navijamo za pravi klub Oduvek je tako bilo, vec 16-17 godina koliko ja zalazim ovde. Uglavnom se sastoje iz dve grupe: prva grupa su iskreni navijaci, momci koji ceo zivot navijaju za groblje i na normalan nacin vole svoj klub, dok drugu grupu cine naprzeni metalci koji kontrijaju svemu a tako i najvecem klubu i misle da su zbog toga kul (isti tipovi koji kazu da su Horna i Carpathian Forest do jaja a Dimmu Borgir sranje...to je taj isti nivo retorike i lobotomije), siptarski fejk nalozi, par dezurnih retarda koji tu zuje eto tako jer im niko ne odgovara na temama Kanda Kodza i Nebojsa i Kozmetika,Sminka i Kandze, i uvek se nadje neki dezurni klinja koji se uclanio pre dva dana i slusa Nirvanu jer to su sve metalike i koji ce za tri godine biti DJ na rejv partiju u Kupusini. Novitet u prethodnih par godina je sto se toj drugoj grupi pridruzila i podgrupa navijacki maloumnici, koji su navijali za Zvezdu ali su onda otisli u Beograd da studiraju pa su sa cimerima iz doma krenuli na jug da kontriraju pa se naprzili na lobotomiju. Koliko sam uspeo primetiti u poslednje vreme se pojavila i jos novija podgrupa tzv. rezignirani navijacki maloumnici, koji ne navijaju za reprezentaciju zbog saveza, i zele da vrate pasos i odreknu se drzavljanstva da bi podrzali svog idola medju stativama, Koji je i sam deo podgrupe navijacki maloumnici. 5
kuruz Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 a ne ne nije to do kontriranja, to je crnila, haosa, anarhije i psihopatije koja vlada na JNA, u suprotnosti sa turbopravoslavnom atmosferom Marakane 1
lemmy sixx Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 Cak i da jeste tako, od kada tebi smeta turbopravoslavno? Pa non stop pricas smrt noci vestica - ziveli bozic i tradicija, samo slava srbina spasava i putin i braca rusi kumovi - smrt americi. Ili su to jos ostali tragovi turbopravoslavne masinerije zla?
kuruz Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 koja slava, ja nekršten i ne slavim slavu stari antihrist sve provokacije i sprdačina Putin naš brat, Dovla na defibrilatorima
obsessed by cruelty Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 http://www.zurnal.rs/fudbal/partizan/70079/vazura-zeljko-pantic-vise-ne-sme-o-politici toliko o tome
lemmy sixx Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 Aha, znaci sprdas se kada kazes izvesnim trnavcima da je noc vestica smece, i da se trebamo drzati tradicije. Usput ih nayivajuci jebenim libtardima.
kuruz Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 Noć veštica jeste smeće u poređenju sa Svetim Nikolom, recimo zato je prozapadni Trnavčanin i obeležava treba ići na rakijadu u Pranjanima, tamo bi ove diskusije bile sjajno uklopljene
Мајор Гашпар Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 Volim ovakvo Lemija haha. Pronasao sam sebe u vise kategorija.
kuruz Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 gde je sad admin da ovome blokira avatar
vudun Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 Koševo napuniti ciganima ludacima. Kuruz da šiba mitraljezom sa Ciglane.
Мајор Гашпар Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 Zasto da mi blokira avatar? Defibrilatori, ole.
vudun Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 Zato što je zvanična Ukrajina prozapadna i neofašistička. I zato što Miodrag Kostić Kole tamo drži na hiljade hektara obradive zemlje. HOLODOMOR!
Мајор Гашпар Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 Mene su ucili da je Putin najveci fasista danasnjice. Otima, rusi, zabranjuje. Samo demokracija.
Recommended Posts