miter Posted March 2, 2019 Report Posted March 2, 2019 42 minutes ago, Мајор Гашпар said: Opet se ocekivalo 5 komada, a dobili ste kurac na kraju. Veca mitomsnija je samo u Splitu. 1
Мајор Гашпар Posted March 2, 2019 Report Posted March 2, 2019 Ovakvi ste kad ne kukate. Nema spora, osteceni ste za gol i verovatno da bi sa tim golom rutinirali do kraja. Pored toga, valja pogledati onu situaciju sa Kosovicem kad je pao preko Milunovica. Da li Milunovic pomera noge ili ne? Nisam to najbolje video. Kod naseg gola valja iz boljih uglova videti ko dodaje ka Nikolicu i ko je sproveo u gol. Nadam se da ce uskoro uvesti jebeni VAR i smanjiti greske na minimum.
vudun Posted March 2, 2019 Report Posted March 2, 2019 Jutros rano, oko tri sata, neko mi lupa na staklena vrata. To je neka senka, živi u Splitu, i ona voli da duva u... jen dva, jen dva tri!
Мајор Гашпар Posted March 2, 2019 Report Posted March 2, 2019 http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/76561/tesa-tesanovic-pred-derbi-zvezda-i-partizan-su-sad-rupe-bez-dna
aRmatuRa Posted March 2, 2019 Report Posted March 2, 2019 (edited) Ne radi to. Sad radi. Edited March 2, 2019 by aRmatuRa
Srbin Hamza Posted March 2, 2019 Report Posted March 2, 2019 Sudija Šiptar.Geometrijski gledano, bilo je 14 cigana u ofsajdu. Taman kolko i onaj gol na prošlom derbiju.
Hail Metal Posted March 2, 2019 Report Posted March 2, 2019 NK CZ ni sa upumpanim parama kartela Vučić ne može da pobedi. Smrt snsizmu i zvezdizmu, živeo Partizan !!! 1 2 1
darkonet Posted March 2, 2019 Report Posted March 2, 2019 http://www.youtube.com/watch?v=FtHMEHXlir0 jedina prava analiza derbija...bogotac cudi me Milojevo ziherasenje, jbmliga mozda on bolje zna
Мајор Гашпар Posted March 2, 2019 Report Posted March 2, 2019 Ovo za debele je mislio na Vazuru i debelog pedera? Sere, kao i obicno.
darkonet Posted March 2, 2019 Report Posted March 2, 2019 ahahhaah ma naravno duze majore ali ne mozes ga ne voleti ahahahah kakav je to ludak
Мајор Гашпар Posted March 3, 2019 Report Posted March 3, 2019 Stvarno nedostaje Andjus i cela ta ekipa oko njega. Ziva sa onom tablom i zetonima.
kuruz Posted March 3, 2019 Report Posted March 3, 2019 ma kakvi skup maloumnika, ko im jebe mater i tog Pantića treba oterati sa interneta i iz kluba
vudun Posted March 3, 2019 Report Posted March 3, 2019 Anđus ne nedostaje. Čak ni njegovom dragom predsedniku. 1
darkonet Posted March 3, 2019 Report Posted March 3, 2019 sta znam, meni je Pantic jaci za klasu, Andjus vrti istu pricu, ovaj nastupa sam, prosla peizoda iz Madrida, na otvorenom, dune vetar, nista ga ne cujes, kao da SOS radi ahahha jedino sto je ovaj Pantic lud, Andjus je samo jajara koja je dosla do malo para pa deli lekcije kome stigne, budala
vudun Posted March 3, 2019 Report Posted March 3, 2019 Pa da, Anđusu će na nadgrobnom spomeniku, umesto imena i prezimena, pisati Budala.
kuruz Posted March 3, 2019 Report Posted March 3, 2019 sve je to slabo za RSB, taj stepen ludila postoji još samo na RAWK
obsessed by cruelty Posted March 3, 2019 Report Posted March 3, 2019 pa ja tek sad vidim ovu genijalnost “Ono što se vidi i bez VAR-a jeste da je Benov (poništeni) gol bio čist. A Filip Stojković mi je rekao i da je Kosović odigrao pre Partizaovog pogotka, tako da je i njihov gol bio neregularan. Da je bilo sve kako treba, Zvezda bi pobedila”, uveren je Mrkela.
Мајор Гашпар Posted March 3, 2019 Report Posted March 3, 2019 A pre te situacije sa Benom Simic igra rukom u 16.
Мајор Гашпар Posted March 3, 2019 Report Posted March 3, 2019 8 hours ago, darkonet said: sta znam, meni je Pantic jaci za klasu, Andjus vrti istu pricu, ovaj nastupa sam, prosla peizoda iz Madrida, na otvorenom, dune vetar, nista ga ne cujes, kao da SOS radi ahahha jedino sto je ovaj Pantic lud, Andjus je samo jajara koja je dosla do malo para pa deli lekcije kome stigne, budala Ne moze biti bolje od kabinetske emisije. Prvo uvod od pola sata+. Tokom uvoda vise puta sebe uzdigne kao bitnog lika, Vucicevog drugara iz detinjstva. Onda zapreti Bati Gasicu sto ga nije zvao na svadbu, pa zapreti Drobnjaku (Putevi Srbije). Draz u svemu je, po meni, sto se vrte 3 i po gosta. Ludi Milovan, Ziva i Goracinov. Najnebitniji likovi, a ego kao kineski zid.
Vic Rattlehead Posted March 3, 2019 Report Posted March 3, 2019 Ma Anđus je prezabavan lik, plus za neke stvari je bio u pravu, recimo prozivka Žike seljaka Šarenice je 100% na mjestu.
Koroviev Posted March 4, 2019 Report Posted March 4, 2019 Post Scriptum historijske prirode: https://www.danas.rs/kolumna/slavisa-lekic/sns-empatija/ 1 1
Мајор Гашпар Posted March 5, 2019 Report Posted March 5, 2019 Slavisa gospodin, veliki Grobar. Tekst odlican, finis brutala.
Recommended Posts