Jump to content

Recommended Posts

Posted
42 minutes ago, Мајор Гашпар said:

Opet se ocekivalo 5 komada, a dobili ste kurac na kraju. Veca mitomsnija je samo u Splitu.

vZZihxP.gif

• Like 1
Posted

Ovakvi ste kad ne kukate. :bigblue:

D0rlptNXcAEP-GX.png

D0rl7I9WsAI1T-k.png

Nema spora, osteceni ste za gol i verovatno da bi sa tim golom rutinirali do kraja.

Pored toga, valja pogledati onu situaciju sa Kosovicem kad je pao preko Milunovica. Da li Milunovic pomera noge ili ne? Nisam to najbolje video.

Kod naseg gola valja iz boljih uglova videti ko dodaje ka Nikolicu i ko je sproveo u gol.

Nadam se da ce uskoro uvesti jebeni VAR i smanjiti greske na minimum.

Posted

Jutros rano, oko tri sata, neko mi lupa na staklena vrata. To je neka senka, živi u Splitu, i ona voli da duva u... jen dva, jen dva tri!

Posted

sta znam, meni je Pantic jaci za klasu, Andjus vrti istu pricu, ovaj nastupa sam, prosla peizoda iz Madrida, na otvorenom, dune vetar, nista ga ne cujes, kao da SOS radi ahahha

jedino sto je ovaj Pantic lud, Andjus je samo jajara koja je dosla do malo para pa deli lekcije kome stigne, budala

Posted

pa ja tek sad vidim ovu genijalnost

“Ono što se vidi i bez VAR-a jeste da je Benov (poništeni) gol bio čist. A Filip Stojković mi je rekao i da je Kosović odigrao pre Partizaovog pogotka, tako da je i njihov gol bio neregularan. Da je bilo sve kako treba, Zvezda bi pobedila”, uveren je Mrkela.

Posted
8 hours ago, darkonet said:

sta znam, meni je Pantic jaci za klasu, Andjus vrti istu pricu, ovaj nastupa sam, prosla peizoda iz Madrida, na otvorenom, dune vetar, nista ga ne cujes, kao da SOS radi ahahha

jedino sto je ovaj Pantic lud, Andjus je samo jajara koja je dosla do malo para pa deli lekcije kome stigne, budala

Ne moze biti bolje od kabinetske emisije. Prvo uvod od pola sata+. Tokom uvoda vise puta sebe uzdigne kao bitnog lika, Vucicevog drugara iz detinjstva. Onda zapreti Bati Gasicu sto ga nije zvao na svadbu, pa zapreti Drobnjaku (Putevi Srbije). Draz u svemu je, po meni, sto se vrte 3 i po gosta. Ludi Milovan, Ziva i Goracinov. Najnebitniji likovi, a ego kao kineski zid. 

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...