Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Koroviev said:

https://www.espreso.rs/sport/fudbal/329309/zvezdan-terzic-duh-aleksandra-vucica-lebdi-marakanom

Ali, da je sreće da se samo tamo zapatio, moj Bobane Zdravkoviću. I nesposobnosti ima raznih.  Neke su slučajne, neke malo nisu.

mali, ne prdi, manje ili vise ocigledno, svaka vlast je bila uz ovaj ili onaj klub

vas najveci problem je sto nastup u LS i LE niste materijalizovali da klub podignete na jedan visi nivo, normalno uz drzavnu pomoc, vec ste ga srozali da nema kud dalje

Zvezda je za dve sezone u Evropi pokazala nekakve naznake, nekoliko solidnih partija, pobeda, spektakli, pozitivno se pisalo o nama u evropskih okvirima

pametnome dosta

sve ovo ste isto i vi mogli, vas je problem sto ste odabrali pogresan put

pocetne pozicije su bile apsolutno iste

Just now, obsessed by cruelty said:

tegi <3

meni je kod pantare ubedljivo najjaci momenat sto se on ponasa ko da je PR sakramento kingsa i real madrida pride :haha:

emisija TV Partizan, on u Bogdanovom dresu a u pozadini NBA hajlajtsi :haha:

ahahahahh da da

i najgore prica o basketu ko da se razume u isti

jedino je u pravo kad prica da to nije profitabilan sport

jebo vas tegi

Posted

hahahahaa po čemu?

Tegeltija je ozbiljan novinar, to što ga vi mrzite zato što vas jebe u mozak je druga priča
Anđus i Pantić su psihički bolesnici, Tegeltija je gospodin

Posted

ahhahah ne sprdaj se, kakav gospodin

emisija u kojoj vredja goste i u kojoj ga vredjaju..prde, podriguju, pustaju vodu iz wc solje

namestaju ga na makabi, cedevitu, broj 8

u kojoj ljude salje po lekove i po sendvice

vodi privatni rat sa covicem deset + godina

bio ''objektivan'' dok je teklo med i mleko pa kad je kita prestala da se dize svaku pikanteriju zna

a svaku partizanovu gura pod tepih

veliko zlo, lukavi mali satnik

ovi ostali jesu bolesnici po njihovu zalost, a tegi je zloban i lukav

Posted
26 minutes ago, darkonet said:

mali, ne prdi, manje ili vise ocigledno, svaka vlast je bila uz ovaj ili onaj klub

vas najveci problem je sto nastup u LS i LE niste materijalizovali da klub podignete na jedan visi nivo, normalno uz drzavnu pomoc, vec ste ga srozali da nema kud dalje

Zvezda je za dve sezone u Evropi pokazala nekakve naznake, nekoliko solidnih partija, pobeda, spektakli, pozitivno se pisalo o nama u evropskih okvirima

pametnome dosta

sve ovo ste isto i vi mogli, vas je problem sto ste odabrali pogresan put

pocetne pozicije su bile apsolutno iste

ahahahahh da da

i najgore prica o basketu ko da se razume u isti

jedino je u pravo kad prica da to nije profitabilan sport

jebo vas tegi

Sad bi je tebi reko neku, mali, o Vesiću, ili Pauku, ili Lukiću, pa Miškoviću Marku i njihoviim političkim opcijama, Pinku i prenosima "evropske Zvezde", ali tog vremena za gubljenje nemam. Inače, o Partizanu se izuzetno negativno pisalo u evropskim okvirima 2003. Jebote, stvarno koji je i meni.

Posted

sve sto si naveo stoji... i?

ja nemam problem s tim...imam problem sa sranjima koja isporucujete da je npr za pobedu protiv sparte, krasnodara, kelna, luzerpula

zasluzan vucic a ne igraci na terenu

za ostalo me boli kurac, jebe mi se za domacu ligu...ovakvo kakvo je stanje nije od juce nego decenijama unazad

Posted

Tegi nit je zloban, nit je lukav, samo jebe cigane koji lažu u mozgove plitke, to mu je omiljena zabava
ti koji prde i podriguju to rade zato što mu ne mogu ništa drugo, jer su neinteligentne neznalice
najbolji domaći sportski novinar, ne bi ga tek tako Žoc i svi ostali selektori reprezentacije puštali u svlačionice

Posted
5 minutes ago, darkonet said:

sve sto si naveo stoji... i?

ja nemam problem s tim...imam problem sa sranjima koja isporucujete da je npr za pobedu protiv sparte, krasnodara, kelna, luzerpula

zasluzan vucic a ne igraci na terenu

za ostalo me boli kurac, jebe mi se za domacu ligu...ovakvo kakvo je stanje nije od juce nego decenijama unazad

A igrači su u klub koji je dužan (bio) 60 miliona evra stigli vazduhoplovom? Ja problem nemam s tim, već s činjenicom da ni to nije bilo dosta, već se posegnulo za likovima poput Vazure, Ostoje koji su dobro "opravili" Partizan, uz najneverovatnije poteze prilikom likvidacije dobropoznatih trenera. To vama zločinački Tadić nije radio. Tada smo mogli da govorimo o o sposobnostima mentalno zaostalog Vesića. Možemo i sad, ali zašto. I tako...

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...