darkonet Posted October 19, 2019 Report Posted October 19, 2019 nema to veze sa fizikom ekipe u jsl koje nisu zvezda i partizan dolaze protiv istih sa idejom da prime sto manje a ne da se nadigravaju odlaze zadovoljni sa 2:1 ili 1:0 svejedno, a igrom minimum treba da prime ne ispod 5 razlog tome je los kvalitet, trenersko neznanje takvim ekipama uvek treba davati po 10 kao partizan nekada borcu i napretku jebem im mater svima...izadji na teren, potrci, pokusaj nesto, nemoj samo da guras loptu sto dalje od 16 i da se branis ono kako zvezda trci mozes da vidis u LS, partizan upste ne zaostaje nasi igraci imaju snage, nemaju znanja uzmi zvezdu, imas motor ekipe koji bi trebalo da bude Jovancic, ili Jovicic, ali to su alibi igraci, prvom do sebe ili lopta unazad i boli ga kurac javnost kuka koliko se trosi na pojacanja pa plati igraca 3 miliona, ne kao sumu pimplera jebenog nego kupi pravog igraca pa ces i docekati rezultat
Koroviev Posted October 19, 2019 Report Posted October 19, 2019 Poraz u Lučanima moguće je kompenzovati obimnijim egzekucijama unutar igračkom kadra, još više unutar upravne zgrade i stručnog štaba. Cigane u sapun, bez suludog raspravljanja.
Vic Rattlehead Posted October 19, 2019 Report Posted October 19, 2019 Cek, je li ovo VuleticevTwitter ahahahahahahaha
Srbin Hamza Posted October 20, 2019 Report Posted October 20, 2019 4 hours ago, darkonet said: ono kako zvezda trci mozes da vidis u LS razumemo li se mi uopšte da, Zvezda daje svojih 100% u LŠ, nema spora, i onda dođe domaća liga i tu daje duplo manje SA 50% NE MOŽE DA DOBIJE SVAKU TEKMU U SRBIJI pomoću sudija dobija mečeve koje nije zaslužila na terenu a sačuvala je igrače za Evropu to Partizan ne može da uradi i gubi tekme kad čuva snagu za evropske utakmice i to se već više sezona dešava, toliko je samoočigledno da ne veruem da moram objašnjavati nemojmo gurati ovde plejstejšn filozofiju fudbala, igrači bi se i povređivali i umarali u takvom tempu utakmica al kad imaš sudije-terapeute onda imaš vremena za oporavak hrskavica, mišićnih vlakana, nivoa kortizola, čega oćeš ako igraš 180 ozbiljnih minuta sedmično nešto mora da popusti, mojne se zaebavamo Partizanu se ovo dešavalo i u košarci kad je igrao Evroligu i Jadran istovremeno, pucale su hrskavice jebeno na sve strane, završavale karijere, samo su se cigani svi rodili s kristijanoronaldonasteroidima kolenima, jeste sigurno braćala nije baš viša matematika skontati da kad jedan tim igra plejstejšn ligu da su mečevi fejk svi redom, da je tim fejk, da ga plode u Minhenu i na JNA čim mora ozbiljno da se igra izgubićete i od ovog posranog Totnama koji ne može da dobije Votford
Sreta Posted October 20, 2019 Report Posted October 20, 2019 Izbeglaje brdjani su najpametniji, kod njih ove rasprave traju kratko, tacnije: Ko ima vise pobeda? Aj u pizdu materinu! 1
Srbin Hamza Posted October 20, 2019 Report Posted October 20, 2019 na brdu je jedini doping rakija, ne znaju oni kako su sudije bolje od hemije. mada realno očekivao bih da se Zvezdini igrači i bockaju jednom sedmično
Мајор Гашпар Posted October 21, 2019 Report Posted October 21, 2019 Grobar https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1241028/Slavisa-Kokeza-ce-gledati-Totenhem-Zvezda-u-Londonu-VIDEO.html
darkonet Posted October 22, 2019 Report Posted October 22, 2019 Jbm mu mater stra' me, mesec dana vezali da ne znaju ništa ko kurac, okrenuce Marfi i ubice nas ko tudje Ako uzmemo bod možemo i proći dalje
Sreta Posted October 30, 2019 Report Posted October 30, 2019 Gamad gubi na Brdu, zasluzeno koliko vidim. Ko je kriv? Hajde recite svom direktoru, ko je?
aRmatuRa Posted October 30, 2019 Report Posted October 30, 2019 Komsije su krive sto nas dvoje zavadise Mile.
Koroviev Posted October 30, 2019 Report Posted October 30, 2019 Krivi smo mi, rekao je Budalašević, a reko sam i ja da jesmo, kad smo posle Augzburga promašili onu Wicker Man situaciju koja je podrazumevala upravnu zgradu i drugove članove u plamenu paklenome. Bio tamo jesam, baklju imo nisam.
kuruz Posted October 30, 2019 Report Posted October 30, 2019 ja tad na kraju kažem liku koji je stajao do mene na istoku da ga primamo, on se smeje kad ga je Bobadilja minut kasnije dao, lik istog trenutka odmaglio sa stadiona, nije ni sačekao kraj "pa padni, Braš!"
Мајор Гашпар Posted October 30, 2019 Report Posted October 30, 2019 Nije problem poraz, bice ih jos. Problem je sto se igra po ovim livadama svela na to da guras loptu u sredini i otvaras kontre posle svake izgubljene lopte. Dakle, Tosic do Sadika, Sadik na ledjima ima coveka, pa mu vrati povratnu, pa onda Tosic u bunar ili otvori kontru. 6 dodavanja na 3 m, a ispred lopte 7-8 protivnickih igraca. Dakle, Bambi pravac klupa, pa da udje kad zatreba pola sata ili krace. Vise ni prekid nema. Ovo sto on igra je mogao i Zakaric za mnogo manje love.
darkonet Posted October 31, 2019 Report Posted October 31, 2019 savo se po 1234757 put odrekao titule okrece se obavezama u Evropi
Koroviev Posted November 2, 2019 Report Posted November 2, 2019 NIčim izazvano: http://rs.n1info.com/Vesti/a540311/Ubijen-muskarac-na-pumpi-u-Beogradu.html
Мајор Гашпар Posted November 2, 2019 Report Posted November 2, 2019 Nisam ispratio mec protiv Vojvodine. Tacnije, odgledao sam samo prvih 25 min. Kakav je bio Lalat? Drugar mi javio da je bio neki smesan penal, pa sam to prvo pogledao. Jos ni golove nisam video. Tipican ciganski penal, smejurija.
kuruz Posted November 2, 2019 Report Posted November 2, 2019 Lalat bio iznenađujuće miran penal komičan, smešno je šta je svirao, ali bismo ih svakako natrpali Sadikova pobeda, a Natho je prirodni kapiten ove ekipe, ko god nosio traku
Recommended Posts