kuruz Posted November 5, 2019 Report Posted November 5, 2019 24 minutes ago, Sreta said: Kuruz je u oba dela svoga bivstvovanja na tribinama pevao Racunajte na nas. jedan jedini put bio na severu, sasvim dovoljno da vidim da mi tu nije mesto
Koroviev Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 Tako je. Samo ekumensko navijanje: https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3352979/grobari-ispratili-kicu-na-vecni-pocinak-sahranjen-vodja-alkatraza-kovceg-mu-nosio-direktor-crvene-zvezde-foto?utm_source=kurir&utm_medium=single_mostread&utm_campaign=adria_internal
vudun Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 Ako neko poseduje lobanju da se raspamećeno čekićari po njoj, onda je to Đuka. Naš Đuka Bizon! 1 1
Koroviev Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 Nakon Đuke, svako posrnuće izgleda kao trijumf duha. 2
darkonet Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 ne sprdajte se zivota vam, ona budala javlja u dva minuta kako mu se detetu pogorsalo stanje i nakon toga drvi kako je Zvezdina tv napravljena od drzavnih para a vasa naravno nije kakav lom mozga ima taj covek to je neverovatno
Srbin Hamza Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 ne sprdajte se zivota vam, ona budala javlja u dva minuta kako mu se detetu pogorsalo stanje i nakon toga drvi kako je Zvezdina tv napravljena od drzavnih para a vasa naravno nije kakav lom mozga ima taj covek to je neverovatno Aha, ti misliš to nije povezano, sad kontam.To što se u Srbiji budžet baca da bi Zvezda cuclala jaja Totenhemu ili da bi razne nvo zasrale i dešiptarizovale svaki pedalj zemlje, što se pare koriste da se kupuju kojekakve kablovske kompanije za dvesta miliona a u njima radi Đuka, a s druge strane ne mogu da leče decu i zdravstvo se raspada, malo te brine.To nije povezano, jašta. 1 3
Sreta Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 Vremre je za novu navijacku frakciju. Rocky V.
Koroviev Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 Nekako, ne mogu a da Đuki ne preporučam lepšu polovinu i koautorku, isti je to ometeni senzibilitet. Tru cigani lajk dis: 3
vudun Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 Juriti ga po terenu zaključanog Omladinskog stadiona. Na Karaburmi. A zatim ga ožednelog zafrljačiti u obližnji Dunav. 3
Koroviev Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 Pre toga neizostavno panoramsko razgledanje Ovče noću. Licencirani vodič Kuzman Babeu.
darkonet Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 vama je samo krivo sto mi imamo Tamaru a vi Bilju siti rasna plavusa vs pink daska pa nemojmo se zajebavati siptare, to sto ti pricas pokusao je nesto slicno i onaj jebeni Peric da tvituje batali te smesne price 1 1
Koroviev Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 Ne budi SNS propagandist. Vaša prodavačica ljubavi zove se Tatjana. Tamara je neko sasvim treći. 1
darkonet Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 dobro tatjana, ne manja sustinu rasna plavusa vs daska
Koroviev Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 istina je, ništa ne menja ciganjsko korenje, istini nesklono.
Srbin Hamza Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 Marija Kilibarda je naša Šiptarka, kakva Bilja. Sve u svemu, ne znam šta da komentarišem taj tvoj klinački odgovor, deluje kao da kucaš pod staklenim zvonom.
Sreta Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 Bratic cita Zabavnik, Majmun uci slova, a Krme smrdi! A da, i 1
Koroviev Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 Predah, dok korejski reprezentativac Son ne javi da su svi iz 2 u 2 tiketi uredno prošli.
Sreta Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 Ko nije uzeo pare vcrs, nek jede govna 😄 1
Мајор Гашпар Posted November 6, 2019 Report Posted November 6, 2019 Tamara je tako Bajaga. Uvek sam zeleo da budem Ivica. Prokleti tajni agent... 1
KazimKazim Posted November 7, 2019 Report Posted November 7, 2019 18 hours ago, darkonet said: vama je samo krivo sto mi imamo Tamaru a vi Bilju siti Bolja vam e ona Katarina Sreckovic, mada se ona vise mota oko KK
darkonet Posted November 7, 2019 Report Posted November 7, 2019 pa dobro, katarina je crnka vama je samo krivo sto mi imamo bolje picke nego vi :P
Recommended Posts