Мајор Гашпар Posted September 16 Report Posted September 16 Kad bi se lako nalazio heroin, reagovao bih. 2
Sreta Posted September 24 Report Posted September 24 Ja se zgazio kod Djekare na gajbi. Otisao da podignem ono malo para na dvojku 1,6 sto sam opalio. Iz Arta stizu pozivi, hajde na desno ravnaj s! I poravnam se. Sramotnih 04, razlika je barem za 10 komada, a najgore od svega je sto ja zelim jak partizan. Da mi sisa ovaj jak kurac, a ne ovako. Mrzim smrdine sto mojih 5 komada, nikako da se implementiraju u Vazurina usta. Zasluzili smo svi da nas jebu kao Stanoja. Oce staklic jednom da pogresi... 1
Hail Metal Posted October 22 Report Posted October 22 Sad kad Pedja Mijatovic zavede reda, zna se koliko je uspesan i koliko ima veza u svetu fudbalu, kako Frankovom tako i Milovom, plus jos dijaspora iz Sandzaka sad ce morati da izdvaja za JSD . Krecu bolji dani. Kao i u kosarci jebes privatnu ligu familije Vucic, igrati za drugo mesto pa preko evrope doci do lige sampiona i tu osvojiti napokon tu titulu, ali onu pravu kad igraju i englezi 3
Sreta Posted October 23 Report Posted October 23 Englezi bili za potkusurivanje,nesto kao zabari danas u basketu 😄 Ko je vas je jebao jednom, jebace vas uvek! Osvajamo sva 4 takmicenja uz malo srece 🙂
Srbin Hamza Posted October 25 Report Posted October 25 On 9/16/2024 at 7:18 PM, Мајор Гашпар said: Kad bi se lako nalazio heroin, reagovao bih. i šta sad
darkonet Posted November 9 Report Posted November 9 Grobosi, mirno zanjete da bi mogli mirno da gladujete. Od takvog se mira morate braniti
Recommended Posts