Jevrosima Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 da se igralo na tri tacna pasa-penal ostalo bi 0:0,al pisanje po ciganima taman kad su se ponadali and nothing else matters
Guest Bata Životinja Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Partizan je 3 klase ispred, što i nije neka pohvala pošto je Zvezda poluamaterski tim, ali bar se donekle vidi da tu ima neke fudbalske škole, i da bi par pojačanja oplemenilo igru. 1 2
23/16 Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Kosmička pravda. Zar ti nisi rekao da je prvenstvo namesteno?
Мајор Гашпар Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Partizan je 3 klase ispred, što i nije neka pohvala pošto je Zvezda poluamaterski tim, ali bar se donekle vidi da tu ima neke fudbalske škole, i da bi par pojačanja oplemenilo igru. http://www.youtube.com/watch?v=vF43YsVWN4M
Salvation Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Koliko se vi grobari proseravate, ja sam fasciniran. Za -sta- je majke ti kosmicka pravda sto vas je usrao golmanski auto-gol?! (koji je, pardon, planirani evrogol, a ne srecni odbitak od precke posle, priznajem, odlicnog sutra ala onog kasalicinog iz prvog dela). Ajde jebote, stvarno, budite jednom objektivni i kazite, ocajni su i jedni i drugi, partizan je imao vise srece, i to je to. Nije tako tesko. 5 9
Guest Bata Životinja Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Zar ti nisi rekao da je prvenstvo namesteno? Rekao sam da je nemoguće da Partizan izgubi 11 bodova prednosti a da to ne bude namešteno. A izgubljenih 9 je definitivno sumnjivo, ova Zvezda jednostavno nije zaslužila titulu.
Narsil Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 (edited) Koliko se vi grobari proseravate, ja sam fasciniran. Za -sta- je majke ti kosmicka pravda sto vas je usrao golmanski auto-gol?! (koji je, pardon, planirani evrogol, a ne srecni odbitak od precke posle, priznajem, odlicnog sutra ala onog kasalicinog iz prvog dela). Ajde jebote, stvarno, budite jednom objektivni i kazite, ocajni su i jedni i drugi, partizan je imao vise srece, i to je to. Nije tako tesko. Imaš prethodne dve strane ispisane komentarima Grobara koji govore kako je utakmica bila očajna, nije to tako teško pogledati. Boldovan deo je smešno komentarisati. Edited May 18, 2013 by Narsil
Salvation Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Pa nisam ni rekao da je svako ovde neobjektivan, samo me poneki komentari odusevljavaju, a i boldovan deo se odnosi na one koji u istom maniru i komentarisu, ne svakako na normalne i objektivne postove.
Guest Bata Životinja Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 još kad se setim čuvene ''Nož, žica, Kasalica'' ove Zvezda je skrnava totalno, oni moraju na kompletan remont i da ne očekuju rezultate preko noći ili Vučića Za -sta- je majke ti kosmicka pravda sto vas je usrao golmanski auto-gol?!. toliki si anonimus da nisi mogao 3-4 poslednje stranice topika da pročitaš nego se tu nešto ubacuješ 1
Мајор Гашпар Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Salvation редовно дође после дербија и плаче овде. Добро смо га простудирали. Јбг, вечерас је наше вече... Генерално, заболе ме курац, али плачеш и зато те ваља зајебавати. 1
Jevrosima Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 ovako nije kukao ni kad mu je Barselona prosle godine ispusila
Salvation Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 (edited) Zar nismo mi dobili prosla 3 derbija? Ali u pravu si, lozim se a ovde gluposti pisu ili ljudi koji se zajebavaju ili koje ne vredi konstatovati koliko lupetaju, prihvatam da sam ovca. @ Pingvin - ako navijam za ove propale cigane, ne znaci da volim i one separatisticke. Edited May 18, 2013 by Salvation
Guest Bata Životinja Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Zar nismo mi dobili prosla 3 derbija? Ali u pravu si, lozim se a ovde gluposti pisu ili ljudi koji se zajebavaju ili koje ne vredi konstatovati koliko lupetaju, prihvatam da sam ovca. čoveče, hoćeš li da pročitaš poslednjih nekoliko strana topika ili da prekineš da me uzimaš u usta? ''Kosmička pravda'' se ne odnosi na pobedu u derbiju. Bila bi pravda i da je nerešeno bilo, to bi znao da si čitao topik.
Demon Seed Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 (edited) Zar nismo mi dobili prosla 3 derbija? 4 'ajde mali bjezi sa sporta Uuu sta si mi reko novi feniks, samo sto je redje na sportu. Svaki dan na sportu, poljubite me i ti i Feniks Edited May 18, 2013 by Demon Seed 1 4
Guest Bata Životinja Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 e ovo je za brigu, čim je Mihajlović zadovoljan onim što je video http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/233363/Selektor-Mihajlovic-Doslo-mi-je-da-zaigram
Salvation Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 čoveče, hoćeš li da pročitaš poslednjih nekoliko strana topika ili da prekineš da me uzimaš u usta? ''Kosmička pravda'' se ne odnosi na pobedu u derbiju. Bila bi pravda i da je nerešeno bilo, to bi znao da si čitao topik. Cekaj, mislis na onaj kvalitet o namestanju titule.. ali je kosmicka pravda posto je bajko odlucio auto-golom derbi kao sto je stojke predvideo? Ili da listam jos dalje? Iskreno ne vidim kako je to manje retardirano od onoga sto sam ja mislio da pricas, ali dobro. A Mihajlovic je najbolji dokaz o kvalitetu utakmice, makar da se ti i ja u necemu slozimo.
lemmy sixx Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 (edited) U Zvezdi totalni remont.Ali bukvalno totalni.Nijedan jedini igrac kod nas nije ni za kurac.Pa nama je na terenu najbolji bio Vesovic,eeeeej!!!!Jebeni Vesovic!Sve mi zao bilo gledati onog nesrecnika Sa Pinta,napalio se ko babun,pokusava ove debile da motivise,uliva im hrabrost,a oni ko letve u picku materinu,jebe im se za sve.Maksimovic je jos jednom dokazao da je kurtoncina od fudbalera,to pseto treba oterati sto je pre moguce.U tri lepe picke materine zajedno sa Mikicem i onim jebenim majmunom Petkovicem,nabijem na kurac idiota koji tu mazgovcinu dovodi tri puta u Zvezdu. Utakmica je bila katastrofalna,jednostavno se ne zna ko je bio jadniji,bezidejniji i tuzniji.Jebo ja fudbal kome buducnost zavisi od Mitrovica i Lazovica. Edited May 18, 2013 by lemmy sixx 3
Salvation Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Apsolutno se slazem.. ali od kojih para remont? Da su kurtoni makar nereseno igrali pa imali neke izglede za titulu ove sezone, ovako cemu se nadati? Realniji je u ovom trenutku stecaj nego remont.. jadan dzordz harison, ubi se covek, al ne vredi.
lemmy sixx Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Staviti decu iz omladinskog pogona da igraju i do kurca.Od ovih smecara nema nikakve koristi a skupi su za odrzavanje. Zar nismo mi dobili prosla 3 derbija? Jaka muda.Poserem se po derbiju,kada nismo titule videli godinama.
kuruz Posted May 19, 2013 Report Posted May 19, 2013 (edited) Ловерњ је снимио једно 60 минута утакмице, није испуштао телефон из руку Довла, дај снимак, видим да се прича о неком несвираном пеналу због фаула над Миљковићем, а немам појма кад је то било. Edited May 19, 2013 by Underkuruz
truliandedzombileš! Posted May 19, 2013 Report Posted May 19, 2013 Koliko se vi grobari proseravate, ja sam fasciniran. Za -sta- je majke ti kosmicka pravda sto vas je usrao golmanski auto-gol?! (koji je, pardon, planirani evrogol, a ne srecni odbitak od precke posle, priznajem, odlicnog sutra ala onog kasalicinog iz prvog dela). Ajde jebote, stvarno, budite jednom objektivni i kazite, ocajni su i jedni i drugi, partizan je imao vise srece, i to je to. Nije tako tesko. Očajni su i jedni i drugi, to je jasno, toliko očajni da boli gledanje ovakvog derbija. Ali nije sreća presudila. Ok, ne znaju ni jedni ni drugi, u najboljem slučaju trče ko muve bez glave, a uglavnom se vuku ko prebijeni kerovi, sline i neodlučno govno posle kilograma crne čokolade. ALI, u utakmici u kojoj cigan maloj treba pobeda, cigančići su igrali ko pičići najgori, celo drugo poluvreme vas nije bilo u napadu. A mi smo po naučnom principu ćorave koke i zrna zabili zasluženi gol, koji je onako usput golčina. 1 1
Recommended Posts