Jump to content

Recommended Posts

Posted

tad je još tinjala ciganska bolest

ali je pobeđena

ubuduće ću pomagati omladini koja u svojoj okolini nije imala autoritete koji bi je od malih nogu izveli na pravi put

Posted

Pa ne trebamo ga zamisljati,90% zivota je proveo u toj prici.

ne ne, to je zvezdaška priča

ona je manje-više bezopasna, iako je iskrivljena

ali ciganska priča je bolest, to je gadno

Posted

Овако су почели часови љубави.

Posted 15 January 2009 - 14:47

Био сам код екипе у Студењаку, па нисмо гледали него само пратили резултат, штета. Видео сам Рашић - Весели комбинацију, каква NBA, права европска акција. NBA је срање, увек радије гледам Евролигу.

Posted 19 January 2009 - 18:05

Кад креће продаја карата?

Posted 19 January 2009 - 21:04

Ма и ако не купимо карте ући ћемо тако што ћемо неком од вођа дати по 500 - 1000 динара да нас уведе.

Posted 19 January 2009 - 21:10

Боли ме кита, на Партизану је добар провод

Posted 19 January 2009 - 21:16

Уф, за то ме боли курац. Можда и на фудбалу одем на југ, Гробари имају боље песме и нема усраних кореографија.

QUOTE (Angelystor @ 8. 2. 2009, 12:21) <{POST_SNAPBACK}>

Svaki dan druga pesma a? icon_smile.gif

Бре, колега, кад ћеш више да сконташ да не навијам за Партизан и да волим кад Звезда побеђује, али не могу да навијам и певам оне усране песме. Гробарске су много боље и смисленије. Мог'о би баш неко да напише текст оне нове која се певала против Лотоматике први пут...

Победе Партизана желим само у ЕЛ и против хрватских клубова, у осталим такмичењима не.

Posted 31 March 2009 - 21:56

Трибина изгледа одвратно.

Против Чукаричког глумимо Енглезе, а на ЦСКА бацамо папириће и ролне и машемо барјацима које имају и Цигани, само друге боје.

Не идем више ни на Партизан.

QUOTE (El Karnisero @ 2. 4. 2009, 19:16) <{POST_SNAPBACK}>

Ma nisam nervozan,ja tebe posmatram kao drustveno-psiholoski fenomen pa me zanima.

Много ме боли курац како ме посматраш.

Идем тамо где ми је забавно и крај.

Posted 04 May 2009 - 08:27

Глупи РТС, јебем им матер. Чим је Партизан испао, преносе курац.

Posted 05 November 2009 - 12:18

26. Olimpijakos

28. derbi na Marakani

Grob bez dna

Posted 05 November 2009 - 12:22

ides na jug?

Koki

Posted 05 November 2009 - 12:23

Aha

Posted 05 November 2009 - 15:31

ALCZ i ostali idu na fudbal, reče Kimi u nedelju na utakmici.

Posted 06 November 2009 - 00:49

Al' sam mog'o da fasujem batine. :rockdevil:

Prvi put kad sam gledao ko je dao golove za Ajaks, pa zaurlao: "PANTELIĆ!!", a ceo red ispod se okrenuo.

Drugi put kad smo izašli u hodnik ranije, negde minut pre kraja, da vidimo poslednje minute fudbala, pa kad sam video da je prazan počeo da pevam: "Kada Zvezdo igraš ti..." iz sveg glasa.

Treći put kad smo u kafiću gledali golove. Neki dečko kaže: "Mi ko da nismo ni igrali", a ja mu rekao: "Pa niste ni igrali". :haha:

Коки институција свих могућих форума.

Читам и плачем. :haha:

• Upvote 14
  • Downvote 1
Posted

kakvo je drkanje bilo to iz poslednjeg posta

ovi moji mislili da ćemo izginuti

sad je sve došlo na svoje mesto

vidi se ona detinja naivnost, upoznavanje nepoznatog↲

Posted
Posted 27 November 2009 - 00:52

Имали смо три сезонске карте, од тога је једна фалсификат, а нас деветорица смо ушли. Марић разваљује, Робертс одличан, Рашићу свака част.

Навијање фантазија, нисмо пали ни у једном тренутку.

Posted 11 December 2009 - 01:25

Živ sam. biggrin.gif

Marić ubica, ješće Pekmena za užinu. Kecman kao i uvek najsigurniji kad je najteže, MekKejleb odličan, Rašić pičkica.

Navijanje vrhunsko, osim u nekim trenucima. Učila se pesma o Brankici, pa smo tu bili tihi dok se uštosismo. Kad je krenula šutka - haos! :rockdevil:

Reče mi drugar da me je vid'o na RTS - u, bio sam u plavoj majici kratkih rukava i stajao sa dvojicom grmalja na D tribini. :bigblue:

Posted 12 December 2009 - 13:03

Umalo da zaboravim da pomenem najzabavniju scenu sa utakmice. Neki momci su uneli zastavu na dve motke na kojoj je pisalo: "Zastava na dve motke" Vrhunska zajebancija, zbog tog zezanja cenim Grobare, nisu napaljeni kao Cigani.

Прочитао оне моменте кад Куруз објашњава како се кроз клоњару додаје сезонска. :haha:

Институција!

• Upvote 3
Posted

Матори, која део клипа је у питању. Буди прецизан.

Posted 26 February 2010 - 01:32

U tri pičke materine. Došli smo ispred hale u 15 do 6, ušao sam tek u 10 do 9. Nisam uspeo da uvedem Axeanosilasa, pošto je murije bilo svuda, a kad su konačno otišli, zatvorili su ulaze, ja sam ušao 5 minuta pre toga. Njega bi pustili i sa tom starom da nisu blokirali ulaze. Uspeo sam zato da kao invalid bacim novčanik sa kartom(srećom, ničeg drugog nije bilo unutra), pa je ostao na nekom ispustu. Posle sam se pentrao, zamalo da poginem, ali je na još višem mestu, pa moram sutra da idem i plačem kod osoblja.

Sjebao sam i levo koleno, pošto na desnom nisam mogao da stojim, pa me sad i druga noga boli. Na kraju sam i pešačio pola sata jer mi je pobegao poslednji prevoz. Katastrofa.

Posted

a, pred kraj

Bog te jebo tri godine prošle od te katastrofe, k'o juče da je bilo

najteža utakmica za ulaz, jebeni Marusi

ujutru me sproveo čovek iz obezbeđenja, a u hali spušteno ono čudo da se teren podeli na dva dela, majstori vare stolice, čiste se tribine... imao sam i neke slike, al ih nisam sačuvao

Posted

Кад старац погреши, каже се да је сишао с памети. Кад млад човек погреши, каже се да још није дошао памети.

Корејска пословица.

o tome i ja pričam, uhvatio sam poslednji voz

nije se nije naučen rodio

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...