Jump to content

Recommended Posts

Posted

Коначно видесмо Ил Капитану леђа,фала курцу. Нисам гледао прву против Исланђана, али сам гледао онај припремни турнир где смо од Базела изгубили у финалу, није нам на курац личила игра. Лане би кидао наравно, али није луд да долази. Можда за 3-4 године.

Posted

Наша потрага за штопером је као на менаџеру. Укључиш у претрагу филтере да је играч слободан/можеш да га доведеш за џабе и да не тражи плату већу од тепсије рибе и онда испливају неки матори ислужени играчи и гомила неких џунглаша месара из Мозамбика, Свазиленда, Зеленортских острва ...

• Upvote 4
Posted

гомила неких џунглаша месара из Мозамбика, Свазиленда, Зеленортских острва ...

reklo bi se nekih tamo crnaca
  • Upvote 2
Posted

Koji fantomi.. cemu opet nagomilavanje (ispod)prosecnih igraca? Aj ovog Martinovica i da shvatim, ali sem ako je neki mega-talenat ne kapiram ni Aruha a kamoli Sega Omegu..

Posted

Наша потрага за штопером је као на менаџеру. Укључиш у претрагу филтере да је играч слободан/можеш да га доведеш за џабе и да не тражи плату већу од тепсије рибе и онда испливају неки матори ислужени играчи и гомила неких џунглаша месара из Мозамбика, Свазиленда, Зеленортских острва ...

Znas kako,ne bi me cudilo da upravo to i rade.

Posted

Више би ме зачудило да не раде тако. Желвоз и Сартид за време Слобе, кад се на послу шљокало по литар ракије дневно, су имали способније управе него Звезда у последњих десетак година.

Posted

Veterinarski je isto tako iznedrio neke od najvecih dragulja nase radnicke scene, dok se Mutavi nije latio rukovodjenja. Nedeljko iz Zemun Polja, pa Cigan, inzenjeri su tu dobijali prstence prvog radnog dana.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...