KazimKazim Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 (edited) Bogme, ne znam koliko sam starii od tebe, ali i ja sam pre death metala slusao deathcore i mnogoe jak osecai kad naletis na superiornii pravac i zapitas se - koi kurac sam ja slusao one baljezgarie i tako u otkrivanju - samo na bolje i bolje stvari sam nailazio...mnogo lep proces slusalackog sazrevanja No, pored toga - uopste me nie blam da kaem sta sam nekad slusao i da to isto i danas slusam...ne u tolikom obimu, ali nie zgoreg podsetiti se tako nekih stvari iz proslosti Edited June 11, 2015 by KazimKazim Quote
Kumodraski Vo Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 Upravo taj fazon, samo sto se nakon deathcore nisam bacio odmah na klasike vec nastavio sa novijim stvarima, te neki brutal death i sl. zajebancije. Secam se kad sam pustio Entombed da sam trazio drugi link jer nista nisam mogao da cujem kako treba, pa reko ovaj je nesto sjeban.. Jeste da te sad nije blam, al onomad ti sigurno nije bilo sve jedno Quote
SkullKrusheR Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 ja sam počeo metal da slušam sa nu metalom jer je tad bio u zenitu. zato i danas volim ponekad da se podsetim nekih hitova iz tog perioda, iako sam svestan koliko su realno smeće. Quote
KazimKazim Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 A ja sam (verovatno) kaci ti poceo da slusas nu - slusao hardcore Cudne su etape sektalisticke...pa, dobro - realnoe da su nu/deathcore/metalcore na dnu kace tog nekog ekstremnieg pokreta...malo su tome ovi old skul cistunci kumovali odbacivanjem za nistavno iz starta, mnogo vise sami bendovi sa ne nekim preteranim kvalitetom...ali svakako ok osnova za dalje slusalacko razvianje...lozacina, blest bitovi, shout vokali (ja i dan danas maksimalno drkam na pig squeal), ne preterano komplikovana struktura pesama Ne znam - ja nemam nista protiv toga, madae realnost dae naibazicnia muzika i da su iznedrili gomilu nekvaliteta i utapanja u prosek...al sto se mene tice - akoe slusljivo za uho koliko-toliko...dai Quote
lemmy sixx Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 Jebote zivot, gde bre iskopavate to smece?!? 1 Quote
SkullKrusheR Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 nema konkretne veze sa temom, ali me ova prepiska podsetila na ovaj klip http://www.youtube.com/watch?v=peFZKe9j-AM majko mila 5 Quote
KazimKazim Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 Fizicko za osobe sa posebnim potrebama 1 Quote
chess Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 Kad smo kod deathcore... znas ovo chess? http://www.youtube.com/watch?v=NWnJfLFmqmg znam, gledao ja sam počeo metal da slušam sa nu metalom jer je tad bio u zenitu. zato i danas volim ponekad da se podsetim nekih hitova iz tog perioda, iako sam svestan koliko su realno smeće. isto al uvek se lozim recimo na prvi korn, prvi linkin parke je do jaja, prvi papa roach, uglavnom svi prvi albumi Quote
SkullKrusheR Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 to, to. baš sam nedavno obrnuo hybrid theory od početka do kraja, osetio sam se kao da mi je opet 12 godina. korn sam sve zaključno sa untouchables-om voleo, mada nisam imao baš sve albume/pesme. najveći bedak mi je bio što nisam imao issues album, a make me bad i falling away from me su mi bile među omiljenim pesmama (imao sam ih samo kao spotove). Quote
StarbreakeR Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 Ja sam čekao u CD klubu od otvaranja (tipa 9 izjutra) do nekad kasno popodne da im stigne novi Linkin (Meteora) da bi mi narezali (tada nisam ni znao da je original opcija) I dan danas ga rado zavrtim s vremena na vreme Quote
kuruz Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 drugar i ja smo planirali da zajedno kupimo original Songs for the Deaf Quote
kuruz Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 ma vidim da se krenulo sa pričama iz mladosti Quote
tier_mfkr Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=-oI-rVRehIw JezuŠ Maria!!! Skoro sve ovo sto ste naveli ovde sad cujem prvi put. Kad poce ova pesma, reko' sta jedu govna sad ovi... Kad ono, b'ateeee blagi uzas... Quote
vudun Posted June 12, 2015 Report Posted June 12, 2015 Onoga ko je izmislio taj deathcore/metalcore stajl bi trebalo baciti na teške muke. 2 Quote
oʞɾoƃ Posted June 27, 2015 Report Posted June 27, 2015 odgledao sam sva sranja koja ste okačili i sad ne mogu više da odem na youtube a da mi ne izbaci novu kofu ovih govana u recommendations jebem ti i yumetal i youtube Quote
SkullKrusheR Posted June 27, 2015 Report Posted June 27, 2015 to je mene ubijalo jedno mesec-dva nakon što su ortaci ironično puštali fore iz žikine dinastije sa mog laptopa. od 10 preporuka bar 6-7 svaki put bude ŠOJIĆ I PANTIĆ PROVALE SMIJEŠNO. Quote
HUMAN Posted October 7, 2015 Report Posted October 7, 2015 Znači ljudi umro sam od smeha gledajući neke predhodne klipove sa ove teme. Ovo nije toliko smešno, koliko je jadno!!! Quote
Recommended Posts