HeLLsarma Posted August 14, 2012 Report Posted August 14, 2012 Cannibal Corpse - The Bleeding... 1 1 Quote
Јарослав Posted August 14, 2012 Report Posted August 14, 2012 ali ja obožavam onaj zvuk bubnja na Vader-ovom "Litany"-ju. Слажемо се. mrzim old school thrash Кад си најгори лик икада. Иначе, да додам последња два Оверкила, као и Horrorscope и The Years of Decay. Quote
phantasm Posted August 14, 2012 Report Posted August 14, 2012 Septic Flesh - Communion Agalloch - Ashes Against The Grain 1 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 14, 2012 Report Posted August 14, 2012 Mnogo je glupo pricati o tome...posto kod nas postoji to da produkcija ima veze sa cistotom i glasnocom snimka,ja se npr slazem sa onom Peter Gabrielovom da dobar producent je onaj koji napravi bend da zvuci onako kako on zeli da zvuci.Ali i tu ima problema,recimo ono sto je Jim Moris reko da mu je malo dosadilo jer su svi zeleli isti zvuk.Brijantne producenske ideje su se uglavnom radjale u post punku,rocku i prog rocku jer tamo uglavnom ljudi ne razmisljaju da samo treba da ima dz dz.I moram da izrazim svoj hejt prema metal producentima koji su bukvalno upropastili ovu muziku i njenu dushu praveci sterilne snimke za prosecne americke idiote.Od metal albuma najbolji producentski posao mi je odradjen na Somewhere in time(ubacheno je tolko pop ,glam i prog fora da je to nenormalno al metal to the bone),od novijih Dt- damage done i katatonia -great cold distance,Isis-panopticon,trptykon -shatter 6 Quote
Vic Rattlehead Posted August 14, 2012 Report Posted August 14, 2012 Za razliku od Viva Emptiness. Quote
oʞɾoƃ Posted August 14, 2012 Report Posted August 14, 2012 At The Gates - Slaughter Of The Soul, najbolja produkcija svih vremena imho Quote
phantasm Posted August 14, 2012 Report Posted August 14, 2012 ^Auu da, njih sam zaboravio. Sviđa mi se produkcija na poslednja dva Ulcerate albuma, tu je i Gorguts - Obscura. Dodao bih još Earth, svaki album na svoj način ima dobru produkciju, od prvih koji su zvučali prljavije, do novijih koji zvuče čistije, što je opravdano s obzirom na promenu stila kojim sviraju. Quote
Сале Posted August 14, 2012 Report Posted August 14, 2012 Наглфар-шеол по мени убија! олд менс чалјд-ил нејчрд спиритуал инвејжн је исто перфектно одрађен Quote
Vic Rattlehead Posted August 15, 2012 Report Posted August 15, 2012 Koliko god da volim taj album i Megadeth, produkcija je mogla biti mnooooogo bolja za to vrijeme. Prva Megadethova dobra produkcija po meni je CTE. 1 Quote
El Pistolero Posted August 15, 2012 Report Posted August 15, 2012 Sacred Reich - The American Way Quote
Bata Trokrilni Posted August 15, 2012 Report Posted August 15, 2012 Što se tiče novijih albuma, a um mi padaju poslednja dva Accept-a, a od starijih Angel Dust - To Dust You Will Decay. Quote
Ranis Posted August 16, 2012 Report Posted August 16, 2012 Reign in Blood - gitare, prirodnost, energija, God Hates us All - zvuk ujeda iz zvuchnika, Train Of Thought od Dream Theatera - svaka komponenta bubnja zvuchi savrsheno, i drvo i chinele, Kill 'em All od Metallice - blend basa i gitare, ima neki svoj karakter... 1 Quote
BlowCape Posted August 16, 2012 Report Posted August 16, 2012 Down II A Bustle in Your Hedgerow Lateralus Oceanic L.D. 50 1 Quote
Јарослав Posted August 16, 2012 Report Posted August 16, 2012 Е да, морам још један нови албум да поменем: Leprous - Bilateral. Quote
Uroš S. Posted August 24, 2012 Report Posted August 24, 2012 Setih se: Exodus - Tempo of the Damned, jebeno odlična produkcija. 1 Quote
obsessed by cruelty Posted November 6, 2012 Author Report Posted November 6, 2012 Najbolji metal album ikad - Necroticism, ima sjajnu produkciju. 1 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Zanimljivo je to al kad bi danas stavio nekom overdabovani flanger na growl svi bi pljuvali taj bend 1 Quote
azal Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 najbolja produkcija je naravno vrlo objektivna stvar. meni je nevermore - dreaming neon black Quote
SkullKrusheR Posted November 8, 2012 Report Posted November 8, 2012 At The Gates - Slaughter Of The Soul, najbolja produkcija svih vremena imho Quote
Recommended Posts