Јарослав Posted October 21, 2016 Report Posted October 21, 2016 Mozda najgora pesma ove godine mislio sam da će tebi ovo biti album godine kida ova elize koliko je dobra Quote
Talvi Posted October 21, 2016 Report Posted October 21, 2016 fazon polufinale Evrovizije, donji deo tabele Quote
bradilko Posted October 21, 2016 Report Posted October 21, 2016 (edited) bukvalno smeće bend od prve izdate pesme. lošije od onih novokomponovanih domaćih što kačite po forumu Edited October 21, 2016 by bradilko Quote
Grobodan Posted October 21, 2016 Author Report Posted October 21, 2016 mislio sam da će tebi ovo biti album godine kida ova elize koliko je dobra Meni samo prvi album valjao ali i to je bio odredjen momenat u vremenu. Ova pesma mesavina Queen i Britney Spears. Eliza jes dobra, nema sta. Quote
obsessed by cruelty Posted October 22, 2016 Report Posted October 22, 2016 Jebes mi sve ako nisam bar 10 puta usao na ovu temu jer mi se svaki put kad skrolam naslovnu ucini da pise "A minute ago" Bem ti alkohol 1 Quote
Recommended Posts