Jump to content

2012.10.24. *Gun Club, Beograd* Sinister (Hol), Krow (Bra), Casus (Ger), Infest (Ser)

Recommended Posts

Posted (edited)

sinister.jpg

Ulaznice cete moci uzeti od utorka 18.10 posle 17h u Felixu, Sremska 6 po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara.

SINISTER (death metal legends - Holland)

www.sinister-hailthebeast.com

KROW (death thrash metal - Brazil)

www.krowmetalzone.com

CASUS (death metal - Germany)

www.myspace.com/casusdeath

INFEST (death thrash metal - Serbia!!!!)

Edited by Lou
poster ubačen + ulaznice
Posted

Ovo je ekstra. Samo jedan dobronameran savet - gledaj da ne preteras sa koncertima (tipa da recimo bukiras neki treci koncert u Novembru). Ja cu licno naci nacina da dodjem na sta me god zanima, ali mislim u globalu.

Posted

Drago mi je da vam se svidja sto ce do kraja godine biti jos koncerata. Iskreno, hocu ovu lenju nasu publiku da nateram da prestane da hejtuje i da dignu guzicu i pocnu da posecuju koncerte. :)

Samim time, karta za ovaj koncert ce biti i vise nego prihvatljiva, objavicu je kad bude i poster spreman. :)

Ako me ne izneverite za ova tri koncerta do kraja godine - sledeca ce biti jos bolja, obecavam!

• Upvote 10
Posted

Nisam fan, ali svaka cast na ovome, mozda cu se i pojaviti.

@Nocturno

Posto vidim da si trenutno najaktivniji organizator metal koncerata, moze li se s tvoje strane ocekivati i nesto sto ne spada u ekstremni metal, tipa prog, power, heavy...? Cisto da znam :D

Posted (edited)

aha, OK, nisam znao da i to organizujes ti.

Jos jednom da ponovim - kad su se vec Frubi i Terra Nostra povukli - samo napred s organizacijom koncerata. :pivopije:

Edited by Vule iz Kule
Posted

Ili da najavi SVE BENDOVE OVOGA SVETA pa da se festival i ne odrzi, kao Tera Njesra promotions. ^_^

Svaka cast za ovo, ja nisam ni znao, sad sam video, ovih dana uzimam kartu za Immolation/Marduk, a ovo je sledece.

Jebes Prodidzije i to, nema se para za isprdjivanje :D

Posted

Evo i zvanicno, prvo na yumetalu.

Cena ulaznica u pretprodaji ce biti 1000 dinara a na dan koncerta 1200 dinara.

S obzirom na velicinu kluba, broj istih ce naravno biti limitiran.

^m^

• Upvote 3
Posted

Хаха синистер 1000 а корпус кристи 1500. Стварно невероватно. Ај још да се запитамо који је већи бенд :mhihi:

Posted
' timestamp='1345481859' post='2563809']

Drago mi je da vam se svidja sto ce do kraja godine biti jos koncerata. Iskreno, hocu ovu lenju nasu publiku da nateram da prestane da hejtuje i da dignu guzicu i pocnu da posecuju koncerte. :)

Samim time, karta za ovaj koncert ce biti i vise nego prihvatljiva, objavicu je kad bude i poster spreman. :)

Ako me ne izneverite za ova tri koncerta do kraja godine - sledeca ce biti jos bolja, obecavam!

Bravo majstore!!!

Posted (edited)

Pretprodaja karata krece 20.09. u Felix Shop-u, Sremska 6. Tel: 011/2636-914Svi koji zive van Srbije, karte mogu rezervisato preko e maila:

[email protected] i [email protected]

NOVI DIZAJN INFEST MAJICA U PRODAJI!

Cena je 800 RSD. Narudzbine preko maila [email protected] ili preko FB stranice http://www.facebook.com/infest.serbia

mmmmmm.jpg

Edited by Infest
  • Upvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...