Jump to content

2012.10.24. *Gun Club, Beograd* Sinister (Hol), Krow (Bra), Casus (Ger), Infest (Ser)

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

ajde ko je pratio,koja je ekipa trenutno u sinisteru?ja sam se i prosli put smorio jer je od kultova bilo tipa 3 pjesme,da ne pricam kako je Hate iskuiran,pa ako je neka slicna situacija prije bih isao na leprozne,a tesko da cu moci oba da ispostujem.

Posted
' timestamp='1347821897' post='2575554']

Ulaznice cete moci uzeti od utorka 18.10 posle 17h u Felixu, Sremska 6 po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara.

Vidimo se 24.10!! ^m^

18.09 :D

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Kad ja mogu sa par drugova iz Bora da potegnem i da skupim pare za kartu, has, pice, da se cimam za prenociste itd, zasto bi nekog Beogradjnina mrzelo da izadje i dovuce se par stanica, umesto da shljoka ispred skc ili gde vec. Pa jebem mu mater to je 2 vikenda stekanja. Koliko puta sam video, nemam para jbg, imam sutra ispit i slicno. Picketine! Svaka cast svim ljudima koji redovno posecuju ovakve manifestacije!

• Upvote 4
Posted

Jos jednom napominjem posto sam dobio dosta poruka vezano za to:

- Karte su u pretprodaji do 23.10.2012! Svi koji zive van Beograda a zele i docice na koncert mogu rezervisati na [email protected]. Sve sto treba da urade je da ostave ime, grad i broj karata i karte ce ih cekati na ulazu po pretprodajnoj ceni!

Posted

19:00 - Prodaja ulaznica

20:00 - Ulaz

20:45 - 21:15 Infest

21:30 - 22:10 Casus

22:25 - 23:05 Krow

23:20 - 00:40 Sinister

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...