Angelystor Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 Napisite ovde kada bendovi predju granicu 2
Infest Posted October 24, 2012 Report Posted October 24, 2012 Svi bendovi su u Srbiji! Vidimo se veceras! 666 1
WoS Posted October 25, 2012 Report Posted October 25, 2012 Prvi! Sinister smoreni bili, Casus - blja, Infest standardno dobar, Krow fino
Demon Seed Posted October 25, 2012 Report Posted October 25, 2012 Al' si brz sunce ti tvoje, je l' to sa mobilnog, ili naleteo komsija kolima? Ja nisam imao utisak da su nesto posebno smoreni, dok nisam skontao da su odsvirali 2 pesme manje nego sto je planirano
Infest Posted October 25, 2012 Report Posted October 25, 2012 Veliko hvala svima koji su sinoc bili i podrzali INFEST, SINISTER, KROW i CASUS! Atmosfera je stvarno bila odlicna, ali je stvarno bilo sramota koliko malo ljudi je bilo! Na svakave gluposti dolazi brdo ljudi, a na bogove SINISTER ne dodje ni 100 ljudi....Srbija medju sljivama! ZA SVE KOJI SU SINOC BILI I PODRZALI INFEST, RESPECT!!!!666 2
WoS Posted October 25, 2012 Report Posted October 25, 2012 Al' si brz sunce ti tvoje, je l' to sa mobilnog, ili naleteo komsija kolima? Ja nisam imao utisak da su nesto posebno smoreni, dok nisam skontao da su odsvirali 2 pesme manje nego sto je planirano Haha, jok, rekao sam vozacu da imam jedan frapantan plan od izuzetne vaznosti, i odmah me je dovezao pravo do kuce.
destruction of mankind Posted October 25, 2012 Report Posted October 25, 2012 Svi bendovi pokidali! Koncert za 10ku!
Grob Bez Dna Posted October 25, 2012 Report Posted October 25, 2012 (edited) Sinister smoreni bili, Casus - blja, Infest standardno dobar, Krow fino ovo. s tim sto bih dodao da je casus ocajan. Edited October 25, 2012 by Grob Bez Dna
Angelystor Posted October 25, 2012 Report Posted October 25, 2012 Jeste da kvalitet svirke nije za vise od datih para, ali gre'ota da tek 70/80-tak ljudi dodje. Infest - Solidno krljanje, nisam ih gledao od tipa 04-05, pobrutalili se od tad, nesto k'o Legion Of The Damned thrash tepanje. Krow - Studijski su mi bili ok ona dva albuma, live malo slabiji, ali na mestu, mnogo bolji nego sledeci. Casus - Osim sto je ovaj objasnio da im pesma o Vukijima i sto basista izgleda k'o neki panker koga su pokupili sa ulice, ne verujem da cu ih nesto mnogo pamtiti. Sinister-Aad i placenici smorili sa novim materijalom. Afterbuner pesme pozdravljam, ali previse sa Carnage-a. I ne znam koji je coveku kurac sa onim grimasama, na svaki prelaz covek iskrivi facu kao da je neko prdn'o na stejdzu. A kada to ne radi, stoji mirno u mestu. Definitivno jedan od slabijih frontmena koje sam gledao.
LetTheMetalFlow Posted October 25, 2012 Report Posted October 25, 2012 Nisam bio alo mogu reći da inače Sinister smara sa poslednjim albumima gde je Aad vokal ,sve na isti kalup , znači priznajem samo albume sa Mike Van Mastrightom .
Џрк Posted October 28, 2012 Report Posted October 28, 2012 moji utisci http://www.metalserbia.com/izvestaji/podgrejani-pakao-sinister-na-destroying-the-balkans-tour-2012 sasvim prosecna svirka, jbg. 3
Recommended Posts