aRmatuRa Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 Hvala veliko.Jutros je otac otisao za Uzice,na bolnicko lecenje i poneo je sve izvestaje,tako da cemo uskoro saznati sta mu je.Ja idiot sam zaboravio da spomenem ono najvaznije,cale je 2004. operisao mladez koji je krvario i bio sumnjiv.Posle 9 godina poceo je da krvari na istom mestu i odstranjen mu je melanon(mislim da je to).Lekari su bili u cudu kako se to vratilo nakon 9 godina.Po prici lekara,posle druge operacije,sve je bilo u redu i cisto bez ikakvih sumnji.
Face Of Melinda Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 Ako je patoloski nalaz tog mladeza bio melanom, u pitanju je maligni tumor. On je zajeban jer moze da se vrati iako je skinut ceo sa koze, jer njegove celije lako prolaze barijere i rasejavaju se pa kad opadne imunitet eto tumora opet.
Demon Seed Posted October 11, 2018 Report Posted October 11, 2018 https://www.vreme.com/cms/view.php?id=1628319 Pluščine Turaj to na nauku da se ne zatrpa Lepo je zakacio i da posere Srbski mentalitet zrtve, svaka cas' coveku 2 1
Recommended Posts