Demon Seed Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 Obavezno Cu ti obesim linkove za to ako 'oces, samo ne mogu sada, odo' da zavrsavam nesto pa veceras. LJUBIM VAS
Lunar Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 Jel dolazi ponovo Toby Driver? XD Ko je odavde sa yuma bio prvi put?
VoivodBG Posted September 22, 2012 Report Posted September 22, 2012 potvrdili na madam macao-ovom sajtu, karta je 1200. sto rece azal, a i ja potvrdjujem, ko ne dodje da iskusi sc3 koncert, propustice mnogo. bolje vam je tih 1200 dati za jedan fenomenalan. nego za 10-tak losijih iz veceg izbora ove godine.
badass Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 karte od sutra u pretprodaji @ pinball wizard recs. za eventim javim kad/ako bude. 2
azal Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 (edited) koliko kostaju u pretprodaji? i mislim da je toby driver stalni clan sad. Edited September 26, 2012 by azal
Uruk Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 pa ko je u postavi sad sem spruancea? svira li Chess Smith bubnjeve, i je li i dalje ovaj lik iz Estradasphere na violini?
Zen Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 Jare me nešto napljuva što sam mu rekao da ću ići na to, a ne na one drekavce. Posle me je pitao šta oni sviraju. Koje drekavce?
azal Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 pa ko je u postavi sad sem spruancea? svira li Chess Smith bubnjeve, i je li i dalje ovaj lik iz Estradasphere na violini? ja sam ih gledao prosle godine, sept 2011, svirali su svi oni plus su imali dodatnog perkusionistu/bubnjara mada ne verujem da njega vode u evropu.
badass Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 koliko kostaju u pretprodaji? pretprodaja - 1200 / dan koncerta - 1500.
Demon Seed Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 Koje drekavce? Verovatno Sinister?
Demon Seed Posted September 26, 2012 Report Posted September 26, 2012 (edited) Idemo i na to, i na (nadlezni) Tajni Šefovi, i na Leprous, i na Dordeduh. VOZI ZA POST ROK NEMAM PARE Edited September 26, 2012 by Demon Seed
VoivodBG Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 kupio prvu kartu. huzzah. http://www.facebook.com/events/468502213183850/ Secret Chiefs 3 je kolektiv muzičara, a njihov lider, glavni kompozitor i producent je Trey Spruance bivši gitarista Mr. Bungle. Zbog svoje žanrovske šarenolikosti (u njihovoj muzici se mogu čuti surf rock, death metal, filmska muzika, elektronska, persijska, arapska i indijska) Secret Chiefs 3 su poznati po svojim konstantnim promenama članova na turnejama i izdanjima. Trey Spruance je Secret Chiefs 3 osnovao još sredinom 90-tih sa tadašnjim članovima Mr. Bungle (Trevor Dunn, bas gitara i Danny Heifeitz, b ubnjevi). Kroz bend je prošlo oko dvadesetak muzičara u svojstvu članova/gostiju na albumima/turnejama. Neka od najzvučnijih imena jesu: violinista Eyvind Kang, perkusionista William Winant, bubnjar Ches Smith, basista Shahzad Ismaily, bivši Mr. Bungle član Clinton “Bär” McKinnon pa čak i članovi Estradasphere: Timb Harris, Jason Schimmel i Tim Smolens. 2008. godine su, na poziv John-a Zorn-a uzeli učešće u njegovom Book of Angels serijalu („Xaphan: Book of angels volume 9“). Secret Chiefs 3 se inače sastoje od 7 podbendova, svaki predstavlja drugačiji aspekt muzičkog i filozofskog interesovanja otuda i toliko žanrova. Podbendovi su: The Electromagnetic Azoth, UR, Ishraqiyun, Traditionalits, Holy Vehm, Forms i NT Fan. „Book Of Horizon“ je bio prvi album koji je predstavio ove podgrupe sa njihovim imenima. Ostale grupe su do sada izdale singlove, a Traditionalists su 2009. godine izdali album „Le Mani Destre Recise Degli Ultimi Uomini“ koji je osmišljen kao muzička podloga za fiktivni italo horor film. Na muziku benda, nazive albuma, prateće tekstove, stihove i filozofiju, uticali su Henry Corbin, Shahab al-Din Suhrawardi, Aryeh Kaplan, Julius Evola, René Guénon, Hakim Bey/Peter Lamborn Wilson, Seraphim Rose, i drugi autori. Na ovogodišnjoj evropskoj turneji u paketu su sa liverpulskim avangardnim sastavom a.P.A.t.T. Beogradski koncert potvrđen je za nedelju, 11. novembar, a mesto održavanja je Gun Club (Miloša Pocerca 10). Zbog dužine nastupa koncert počinje u 20:00!! Karte u pretprodaji početkom oktobra (1200 din) preko Eventima i u prodavnici vinila Pinball Wizard (TC EUROCENTAR, makedonska 30, lokal #15). http://en.wikipedia.org/wiki/Secret_Chiefs_3 http://www.webofmimicry.com/label.php?band=sc3 http://www.myspace.com/secretchiefs3 http://www.apatt.com/ http://apatt.bandcamp.com/album/ogadimma 1
VoivodBG Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 op, op, dizanje teme. cekirajte klip sa oficijelnog dvd-ija.
chess Posted October 11, 2012 Report Posted October 11, 2012 Kupio kartu, broj 002, kapiram da je voivod uzeo 001
Јарослав Posted October 11, 2012 Report Posted October 11, 2012 Тако рече: kupio prvu kartu. huzzah. Мало обесхрабрујуће што су се за 12 дана продале две карте, зар не?
chess Posted October 11, 2012 Report Posted October 11, 2012 nije uopste, nego ne bi ni ja sada uzimao nego mi bilo zgodno da uzmem sada kada sam dobio lovu nazad za leprous koncert, odma investicija za SC3 ima jos mesec dana do koncerta, nadam se da ce biti bar 100 karata prodato
VoivodBG Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 organizator planira da se dogovori i sa eventimom oko prodaje karata, ali za sada jedina sigurna opcija je u eurocentru u prodavnici ploca pinball wizard. koncert iz Cilea.
badass Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 (edited) organizator planira da se dogovori i sa eventimom oko prodaje karata, ali za sada jedina sigurna opcija je u eurocentru u prodavnici ploca pinball wizard. neće biti preko eventima zbog velikog % koji ćapaju. samo pinball wizard i na ulazu u klub 11. novembra od pola 8. Edited October 16, 2012 by badass
Cyprian's apprentice Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 sto se tice postave mislim da ce manje-vise da bude ista (mislim da samo jai young kim ovaj put nije u bendu). a i bice tone vinila i merch-a za prodaju!
Cyprian's apprentice Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 polu-zvanicni video zapis sa proslogodisnje turneje:
Recommended Posts