Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Нова сезона почела, ево и нове теме. Ваши фаворити, играчи за које мислите да ће водити главну реч, блаблабла.

Edited by Јарослав
Posted

Ја бих рекао да ће Удинезе да пукне. Отишли су им главни играчи у последње две сезоне. Баста и Ди Натале прве звезде тима.

И мислим да би Фиорентина коначно могла да буде при врху.

Posted

Лацио би могао добар да буде ове сезоне,могли би до ЛШ. Интер је лошији и од Милана. Јуве осваја лагано,Самдорија уопште није лоша.

Posted

Речено је већ о томе. Мање се сервер оптерећује ако има више тема са мање постова, него једна тема са пуним курцем постова. А сви знамо како је сервер сјајан.

Posted

Što me podseti na raspravu koju smo jednom imali - ko je poslednji igrač u odbrani?

Ako je to zadnji odbrambeni, zašto onda golman dobija crveni kada npravi faul? Ako je to golman, zašto igrač koji pravi faul dobija crveni, ako je iza njega golman?

• Upvote 1
Posted

Па, ваљда се под тиме сматра онај који је најближи свом голу, не рачунајући голмана. Мени је скроз дебилно за тако неке фаулове давати голману црвени.

Posted

I meni je to glupost.Brkic nije ovde zasluzio crveni.Pogotovo sto on uopste ni nije bio poslednji igrac,to je vise bio "sendvic".Faul jeste bio,ali nikako za crveni karton.

Posted

"Tovare" me grobari, navijači Juventusa i lažni Zvezdaši poput Lalovića, pa ti vidi boli li me kurac za to.

Што си на крај срца,ево ја сам ти дао плус.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...