lemmy sixx Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 I tebi je namestio 100 kila viska,a ti si zapravo vita jela. 9
Јарослав Posted September 28, 2012 Author Report Posted September 28, 2012 http://www.mozzartsport.com/vesti/histerija-u-juventusu-stize-najveci-neprijatelj Око Јувентуса увек занимљиво.
Vic Rattlehead Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 I tebi je namestio 100 kila viska,a ti si zapravo vita jela. Ja nisam vita jela, ali ti jesi sekvoja, i fizički a i po IQ.
kuruz Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 управо си му рекао да има висок IQ, а не верујем да ти је то била намера 1
BLAGOJE Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 s' druge strane bukva je idealno poredjenje
lemmy sixx Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 A sto me ti diras jado?Pa ti nemas komplekse sa kojima te maltretiram. управо си му рекао да има висок IQ, а не верујем да ти је то била намера Pusti bre debelo prase,vidis da je glup ko kurac.
Јарослав Posted September 29, 2012 Author Report Posted September 29, 2012 Ја се увек одушевим када Леми прозива Дутину. Тотално са стилом то ради.
BLAGOJE Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 A sto me ti diras jado?Pa ti nemas komplekse sa kojima te maltretiram. bio penal jebiga
Мајор Гашпар Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 Ја бих сад требало да ускочим и кажем да није ок што прозивате Дутину, али ме заболе курац јер је испао пичка и подржао авангарду.
BLAGOJE Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 ja se ogradjujem od sve te price,zelim da zadrzim statusnu neutralnost u svojim stavovima.
BLAGOJE Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 samo pazljivo i pomno pracenje sa strane i cekanje penala.
Мајор Гашпар Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 (edited) Курузов свемирски стајл. Edited September 29, 2012 by Ефенберг
BLAGOJE Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 vise simbioza stajlova snelea i generalnog,tojest ako nije ista osoba u pitanju,naravno prilagodjena mom britkom i nadasve elokventnom sarkazmu. 1
Dead Man Drinking Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 Toti: Celoj Italiji fali Pinturikio
Vic Rattlehead Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 управо си му рекао да има висок IQ, а не верујем да ти је то била намера Ne, htio sam da kažem da ima inteligenciju jedne sekvoje. Ја бих сад требало да ускочим и кажем да није ок што прозивате Дутину, али ме заболе курац јер је испао пичка и подржао авангарду. Nikog ja nisam podržao.
Јарослав Posted September 30, 2012 Author Report Posted September 30, 2012 Чуди ме да Леми не прозива Дутину за демолирање. Капирам да је у кафани и да слави.
lemmy sixx Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Bio sam u kafani i rokao pa se zato nisam odmah javio.Sto se tice jucerasnje utakmice,dominacija mocnog Juventusa na koji smo svi navikli.Odgovorno tvrdim da je Juventus medju tri kluba koji igraju najlepsi fudbal u Evropi.Ono je milina za gledati.Bogovi.Sama 3 boda nisu bog zna sta zanimljiva posto se to i ocekuje protiv klubova kao sto su Roma,Kjevo ili Katanija,ali kontinuitet u jebanju je bitan. Ali,iako je to bila obicna utakmica protiv pilicara,ipak cu drkati debelog gmaza: CUCLAJ JAJA 4 PUTA,DEBELI!!! 1 1
Vic Rattlehead Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Zaslužena pobjeda, mada je prvi gol pljakčka čista a ono govno od Bonućija je trebalo davno isključiti. Šiptar koji igra u klubu čiji igrači namještaju utakmice a čiji su treneri ubice. No pobjeda jeste zaslužena. A to da Juventus igra najljepši fudbal i da su "bogovi" je neviđena glupost. Najbolji jesu u Italiji ali to je samo zato što ostatak lige nije nikad, ali nikad bio gori. Uostalom, vidjećemo "bogove" u LŠ.
Hail Metal Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Svaka cast za Juventus , zelim im da se bore za titulu sa Fiorentinom , pa ek pobedi bolji , i da budu jedan od ucesnika u 1/2 LS-a .
lemmy sixx Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Zaslužena pobjeda, mada je prvi gol pljakčka čista a ono govno od Bonućija je trebalo davno isključiti. Šiptar koji igra u klubu čiji igrači namještaju utakmice a čiji su treneri ubice. No pobjeda jeste zaslužena. A to da Juventus igra najljepši fudbal i da su "bogovi" je neviđena glupost. Najbolji jesu u Italiji ali to je samo zato što ostatak lige nije nikad, ali nikad bio gori. Uostalom, vidjećemo "bogove" u LŠ. Ajde bre ne lupetaj gluposti stegosauruse zadrigli. 4 1
Џрк Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 cini mi se da seria A nikad gora nije bila
Јарослав Posted October 2, 2012 Author Report Posted October 2, 2012 http://www.mozzartsport.com/vesti/kasano-otvorio-dusu-ibra-mi-bio-sponzor-u-milanu-saigraci-ibedili-lipija-da-me-ne-vodi-na-mondijal
Recommended Posts