El Karnisero Posted June 21, 2015 Report Posted June 21, 2015 Мени ништа није јасно око Јувентуса у овом прелазном року. Ако хоће да крену да играју 4-3-3 што не доводе крила него Кедиру, мислим да неће продавати ни Погбу ни Видала, а ово остављање Пирла ми је тек мистерија. Изгледа да ће Руганија враћати, што има смисла, али онда изгледа да опет нема ништа од преласка на четири позади. Ево сад су се надоводили нападача, не знам за који ће им курац Јовета ако ће га доводити. Манџо, Мората, Дибала, Заза, Берардија ће враћати, а ту ће и Ћоман, шта ће им Јовета? Боље неког бека да доведу да не би Лихт умро на терену у једном моменту.
lemmy sixx Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 Kediru su uzeli zato sto je za dz. Pirlo 90% ide u Ameriku. Ja mislim da ce Pogba ili Vidal otici, nece obojicu prodati sanse nema, ali mislim da jedan odlazi. Iako, voleo bih da mislim pogresno. Juventusu treba jebacki kreativac, tu da se velika lova pukne, neki komandant sredine terena sa pasom i pregledom igre ekvivalentnim Kuruzovom izdajstvu. I to sto rece Lalovic, treba bocne igrace uzimati. Ako se vec ne prelazi na 4-3-3, onda treba uzeti jednog beka.
KazimKazim Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 Prectavlja se Miha, ali se zna ko vozi traktor, a ko otvara kapidzik
Vic Rattlehead Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 http://www.sportklub.rs/zvanicno-luis-adrijano-u-milanu Boga mi se Milan vrhunski pojačao u napadu, ali upropastiće to Mihajlović već. Mada ko zna, ako mu dovedu još 2 dobra odbrambena, mogao bi da konkuriše za LŠ. 2
Demon Seed Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 Kako te bre nije sramota više da olajavaš Mihajlovića, da je u Romi igrao, pričao bi kako je to najveći bogotac koji je hodao zemaljskom kuglom 3
Night Prowler Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 Kako te bre nije sramota više da olajavaš Mihajlovića, da je u Romi igrao, pričao bi kako je to najveći bogotac koji je hodao zemaljskom kuglom Pa Mihajlovic i jeste igrao u Romi
Vic Rattlehead Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 (edited) Olajavam ga jer ni kao igrač nije bio dobar, imao je samo lijevu nogu (istina, najbolju na svijetu u to doba), kao trener je u najboljem slučaju prosječan, a kao čovjek je seljačina i rasista. Edited July 3, 2015 by Vic Rattlehead 1
Demon Seed Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 Veći je trag ostavio u Laziu, zato ga ovaj pljuje a jes lepu frizuricu furao tad
El Karnisero Posted July 4, 2015 Report Posted July 4, 2015 Prosečan trener, tj. njemu odgovaraju ti osrednji i lošiji klubovi. Nema šanse da će ga neke zvezde trpeti, mada 'ajde da vidimo, ovo mu je prvi ozbiljan posao. Svakako je kombinacija da se usereš, on seljačina i odvratni Milan. Još ako dođe nosati govnar Ibrahimović nadam se da će da izbije neka masovna tuča u svlačionici u trenutku kada su 14. na tabeli i ispadaju od Albinolefea u kupu. 1 1
Мајор Гашпар Posted July 5, 2015 Report Posted July 5, 2015 Навијао би за овај Синишин Милан кад би му Бобан био помоћник.
lemmy sixx Posted July 7, 2015 Report Posted July 7, 2015 http://www.goal.com/rs/news/9942/galerije/2015/07/06/13359482/galerija-pirlova-karijera-kroz-50-slika?ICID=HP_BN_2
KazimKazim Posted July 25, 2015 Report Posted July 25, 2015 https://vine.co/v/egrUgHmAMeu Miha, kao i uvek...gospocki
Мајор Гашпар Posted August 8, 2015 Report Posted August 8, 2015 Леми, ћутимо кад Марио забија? Нека, господине, одмори се, заслужио си.
Night Prowler Posted August 9, 2015 Report Posted August 9, 2015 http://football-italia.net/70819/roma-and-milan-romagnoli-deal-done
lemmy sixx Posted August 10, 2015 Report Posted August 10, 2015 Na godisnjem Dovla, i od posla i od yumetala. Ustasa ga uvalio samo tako, nema sta. I Dibala lepo uvalio. Svejedno, ne svidja mi se ekipa uopste. Kedira odmah povreda na dva meseca...prevara teska, jebo ga onaj ko ga doveo.
Мајор Гашпар Posted August 22, 2015 Report Posted August 22, 2015 Дутина, ово није почело како треба?
Vic Rattlehead Posted August 22, 2015 Report Posted August 22, 2015 Pomešale su se bordo i zlatne rimske zastave sa žutim i plavim veronskim barjacima... 1
Vic Rattlehead Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 (edited) Tužno je na šta je spao jedan velikan evropskog fudbala, da ga trenira jedna fudbalsko-trenerska neznalica, kome je lijeva noga sve što je ikada imao dobro u fudbalu. Edited August 23, 2015 by Vic Rattlehead 1
Мајор Гашпар Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 Нема везе. играју као да је ревијална утакмица. Сад рече коментатор да Милан није упутио ниједан ударац у оквир гола. 88. мин.
Recommended Posts