Jump to content

Recommended Posts

Posted

Мени ништа није јасно око Јувентуса у овом прелазном року. Ако хоће да крену да играју 4-3-3 што не доводе крила него Кедиру, мислим да неће продавати ни Погбу ни Видала, а ово остављање Пирла ми је тек мистерија. Изгледа да ће Руганија враћати, што има смисла, али онда изгледа да опет нема ништа од преласка на четири позади. Ево сад су се надоводили нападача, не знам за који ће им курац Јовета ако ће га доводити. Манџо, Мората, Дибала, Заза, Берардија ће враћати, а ту ће и Ћоман, шта ће им Јовета? Боље неког бека да доведу да не би Лихт умро на терену у једном моменту.

Posted

Kediru su uzeli zato sto je za dz. Pirlo 90% ide u Ameriku. Ja mislim da ce Pogba ili Vidal otici, nece obojicu prodati sanse nema, ali mislim da jedan odlazi. Iako, voleo bih da mislim pogresno.

Juventusu treba jebacki kreativac, tu da se velika lova pukne, neki komandant sredine terena sa pasom i pregledom igre ekvivalentnim Kuruzovom izdajstvu. I to sto rece Lalovic, treba bocne igrace uzimati. Ako se vec ne prelazi na 4-3-3, onda treba uzeti jednog beka.

• 2 weeks later...
Posted

Kako te bre nije sramota više da olajavaš Mihajlovića, da je u Romi igrao, pričao bi kako je to najveći bogotac koji je hodao zemaljskom kuglom

• Upvote 3
Posted

Kako te bre nije sramota više da olajavaš Mihajlovića, da je u Romi igrao, pričao bi kako je to najveći bogotac koji je hodao zemaljskom kuglom

Pa Mihajlovic i jeste igrao u Romi :D

Posted (edited)

Sinisa+MIHAJLOVIC+-+AS+Rome+Panini+1998.png

:haha:

Olajavam ga jer ni kao igrač nije bio dobar, imao je samo lijevu nogu (istina, najbolju na svijetu u to doba), kao trener je u najboljem slučaju prosječan, a kao čovjek je seljačina i rasista.

Edited by Vic Rattlehead
  • Upvote 1
Posted

Prosečan trener, tj. njemu odgovaraju ti osrednji i lošiji klubovi. Nema šanse da će ga neke zvezde trpeti, mada 'ajde da vidimo, ovo mu je prvi ozbiljan posao. Svakako je kombinacija da se usereš, on seljačina i odvratni Milan. Još ako dođe nosati govnar Ibrahimović nadam se da će da izbije neka masovna tuča u svlačionici u trenutku kada su 14. na tabeli i ispadaju od Albinolefea u kupu.

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Na godisnjem Dovla, i od posla i od yumetala.

Ustasa ga uvalio samo tako, nema sta. I Dibala lepo uvalio. Svejedno, ne svidja mi se ekipa uopste.

Kedira odmah povreda na dva meseca...prevara teska, jebo ga onaj ko ga doveo.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Tužno je na šta je spao jedan velikan evropskog fudbala, da ga trenira jedna fudbalsko-trenerska neznalica, kome je lijeva noga sve što je ikada imao dobro u fudbalu.

Edited by Vic Rattlehead
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...