Jump to content

Recommended Posts

Posted

Realno,Juventus ne trosi velike pare ni na jedan deo terena.Da,jesu teske cicije i ciganisu se za svaki euro.Ali Ljorentea su hteli dovesti sada,ali ne mozes se ti nabedjivati sa nenormalnim baskijcima.

Ja verujem da je to to,i da na leto nece dovesti vise nijedno jedino zvucnije ime.

• Downvote 1
Posted

Obavezno levog beka,eh kada bi uzeli Kolarova...a trebao bi i jos jedan stoper realno.Kjelini,Bonuci i Barazalji su strasni nazad,ali nemaju alternativu.Kaseresu tu nije prirodna pozicija.Ovaj Peluso je dobar,ali ni njemu to nije prirodna pozicija i veliko pitanje da li ce ga uopste otkupiti na leto.Ja bih tu doveo Boketija i problem resen.Napad je sada kompletiran,tu ne treba nista dirati,ali i u sredini treba uzeti jednog jebaca.

• Downvote 1
Posted (edited)

@guru

Ne,ne...mislio sam bas na vezni red u poslednjoj recenici.Veza je strasna sada,nema tu price,ali Pirlo je mator,ko zna dokle ce igrati ovako maestralno.Mali Pogba pokazuje strasan potencijal,ali svejedno treba tu jedan stariji.

Edited by lemmy sixx
Posted

Па ја бих рекао да вам је везни ред јачи од напада. И да ће бити јачи чак и кад Љоренте дође. Јебига, ако мислите озбиљно да се играте, треба вам шпиц светске класе.

Posted

pazi, Pogba nece zameniti Pirla, nije taj tip igraca; Pirlo moze sigurno jos nekoliko dobrih godina da pruzi, narocito u ovakvom sistemu gde dvojica trce za njega.

Dakle u prvoj postavi su Vidal-Pirlo_Markizio, a mogu da upadnu Asamoa, Isla, Pogba.

Mislim da ste mirni jos neko vreme, posle mozda probati Veratija, za kojeg kazu da je Pirlov naslednik, a i bili ste blizu da ga dovedete ovog leta(ali ga je debeli Karlo preoteo u poslednji cas)

Posted

Није тај Верати ништа показао у ПСЖ-у, али опет верујем да би у Италији боље играо. А за штопера, верујем да ће Бокети кад-тад доћи у Јуве. Штета што се Самуел распао кад је дошао, да је у некој пристојној форми то би била страшна одбрана. А тај Касерес, није ми јасно који су га курац враћали. Нит је за штопера нит је за офанзивног бека какав треба у 4-3-3 формацији.

Posted

Strucnjace,nije Samuel vec Lusio.I nije se on raspao kada je dosao,vec je dosao raspadnut.Poslednje dve sezone u Interu je bio rupcaga ocajna.Juve ga je doveo samo zato sto je bio za dz.I to se naravno pokazalo kao ocajan potez.Kaseres je odlican u rotaciji,covek je mozda jednu slabu utakmicu imao od povratka.Lihstajner tu ima apsolutnu prednost,ali kada god dobije sansu Kaseres odlicno odigra.Neka njega.Boketi ce verovatno na leto doci.Barzalji svakako ne moze jos dugo,sezona-dve i ode on u kurac.

Sto se tice Veratija,bice on dobar.Balav je jos i nateran da ode u tu sugavu Francusku,zbog toga i nije eksplodirao cim je dosao tamo.Ali kada se uzme sve u obzir sasvim je solidan tamo.Ali da je dosao u Juve,bio bi puno bolji i sigurno mnogo vise napredovao.Jebiga,kada sugava arapcina pljune lovu mozes se jebati,Peskara ga dala onom ko je vise nudio.

• Downvote 1
Posted

Пфф нисам нешто убеђен да ће претерано добро да игра. Неће Жабари да пљуну кеш за напад, па то ти је.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...