KazimKazim Posted September 14, 2013 Report Posted September 14, 2013 (edited) Milan kao u dobra stara vremena u 97. minutu, iz penala Edited September 14, 2013 by KazimKazim
Guest Bata Životinja Posted September 14, 2013 Report Posted September 14, 2013 koju tekmu je Lemi gledao da mi je znati prvo, 75 minuta je bila totalna dosada gol Intera je fantastičan gol Juvea odličan Vidal, ali generalno je do glupih Interovih bekova sve u svemu, ni ove godine od Juvea u LŠ nema ništa Milan nisam ni gledao, znao sam da će se obrukati. Debili nemaju sredinu i odbranu, kupovali Kaku i Matrija u prelaznom roku
lemmy sixx Posted September 14, 2013 Report Posted September 14, 2013 Nemas veze sa zivotom.Dosada kurac,igralo se agresivno i dinamicno.Ako je Juventusov gol do mafijaskih bekova,sta je onda sa Interovim golom koji je cista greska Kjelinija?Ne lupetaj gluposti.Pogotovo poslednjih 10 minuta,Juventus je imao barem 3 100% sanse za gol.
Guest Bata Životinja Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 (edited) pa kako se daju golovi nego iz grešaka odbrane ajde bre i Vidal je dao gol jer ovi Interovi ne znaju da ispucaju loptu, doduše, dobro im ga je šukno ali Inter gol je odličan, na prvu, fijuuu, fantastično, Bufon osedio za sekund sve u svemu, da su imali malo veću koncentraciju Inter bi pobedio, kakve bre tri 100% šanse, ne lupaj ovaj Juve neće ni u jednom derbiju pobediti bre inače, juče se Napoli iseravao po siromašnima, ali generalno su očaj dok ne uđe Hamšik, čovek je mozak ekipe. Nervirali su me jer sam igrao keca, jbt muče se s tamo nekom Atalantom, posle njegovog ulaska usrali su joj se u život ostali mi danas Lazio i Udinese a puko sam na Real jebeni nisu neke pare, al jebem im sve prvo mi je Partizan useravao živce zadnjih 10 minuta, ono je strašno gledati koliko su očajni, Stojković debil onda Barsa prima u 90. minutu, jbt zamalo mi je pao tiket na najmanju kvotu onda me Real pokopao, jebo ga ja u pakšu, tako mi i treba kad igram na španske ciganšture samo me Atletiko nije izneverio, igram samo njih i Arsenal od sada i drugu nemačku ligu ću igrati, nek se jebu bre Edited September 15, 2013 by Bata Životinja
Vic Rattlehead Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 На данашњи дан пре 20 год Дел Пјеро дебитовао за Јуве. http://www.youtube.com/watch?v=rDfEfAfMMhQ Sjećam se nekog njegovog intervjua ili članka u Super Tinu, nekad 96. ili 97. gdje je rekao da sluša Metallicu, otad mi je simpatičan. ovaj Juve neće ni u jednom derbiju pobediti bre Zato će dobiti sve ove pacere i kući i u gostima, derbije i ne mora i opet će biti prvi.
Guest Bata Životinja Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 pa i Inter i Napoli će dobiti sve pacere, možda i Roma, al pogotovo Inter jer ne igra Evropu, ima samo da jebe jednom nedeljno Inter je po meni i veća sigurica na kladionici ove sezone od Juventusa
Vic Rattlehead Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 Ma kakv crni Inter, s ovakvom ekipom dobro će biti i ako u Evropu uđu. Hu vil plej? Tis džouk, bre.
Guest Bata Životinja Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 živi bili pa videli, ja ću da igram na Inter
El Karnisero Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 Трлаја експерт је опет у врхунској форми. Чему та пауза од пар месеци Трлаја?
Мајор Гашпар Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 Бата, радо виђен гост Јабуке и вино чекају и реш препечен тост 1
Guest Bata Životinja Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 Razlog za pauzu je privatan i najgori mogući. Ne bih da dužim o tome, ko razume shvatiće. Ali kvalitet ekspertize nije opao.
lemmy sixx Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/kaka-odbija-platu-dok-se-ne-oporavi-145593.html Svaka mu cast,gospodin. Ali eto,nema mesec dana kako je dosao i vec se povredio.Gotov je,nema od njega nista.
El Karnisero Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Отишао у Реал и пропао. НЕМОГУЋЕ. 3
lemmy sixx Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Ne lupaj.Otisao je i Ronaldo u Real pa nije propao.Sjebale ga povrede i jebati ga mozes sada. 1
Мајор Гашпар Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 http://www.mozzartsport.com/vesti/nezadovoljstvo-u-juventusu-ljorente-vec-hoce-da-ide
lemmy sixx Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Nije spreman,zato i ne igra.Ako mu se ne svidja,ko ga jebe neka ide.Konte doktor odlucuje.
metal guru Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 kako je brat Efenberg podsetio na kultnu Parminu ekipu, pogledajte koliko danas mlekadzije imaju igraca pod ugovorom (prvi tim, na pozajmici, zajednicko vlasnistvo...) http://en.wikipedia....irst-team_squad
KazimKazim Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Lepo mue bilo dok je sabotirao maistora Bielsu i klub u koem je ponikao, sad nek ladi jaja na klupi...istu sudbinu zelim sabanotiu Mitrovicu
Vic Rattlehead Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 kako je brat Efenberg podsetio na kultnu Parminu ekipu, pogledajte koliko danas mlekadzije imaju igraca pod ugovorom (prvi tim, na pozajmici, zajednicko vlasnistvo...) http://en.wikipedia....irst-team_squad Vjerovatno im Parma ne daje platu, u suprotnom bi bankrotirali.
kuruz Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Lepo mue bilo dok je sabotirao maistora Bielsu i klub u koem je ponikao, sad nek ladi jaja na klupi...istu sudbinu zelim sabanotiu Mitrovicu kom bre Mitroviću?
Demon Seed Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Zato sto se iz aviona vidi da je dijabola, pretpostavljam
Recommended Posts