kuruz Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 Tako je i Kuruz, dok je Zvezda osvajala Pjanović mu je bio na leđima pa poslije prešao na drugu stranu. Ostaje nejasno za koga je 1998. navijao. ne, dok je bio maloletnik i mlađi punoletnik posle je odrastao i uozbiljio se
El Karnisero Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 Поломљена вилица, како то одрасло и озбиљно звучи.
Мајор Гашпар Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 Ко зна какав ће бити кад набије тридесету.
lemmy sixx Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 Ma kakvi,virice iz cmara nekog badze.
Мајор Гашпар Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 Отац пита шта ћу бити сутра а шта сам не знам ја ни овог јутра Мајка каже да сам бела врана да сам исти к'о чупавци са екрана
lemmy sixx Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 Hej mala ukljuci cedeplejer I pusti motorhed i slejer 1
Guest Bata Životinja Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 (edited) Nisu,vec preduzetnici smradovi koji se uvlacili u dupe svakoj vlasti. pa kakvo ti je to objašnjenje, života ti? Juventus je korišćen od strane fašista za stalnu kampanju italijanskog nacionalizma, za okupljanje svih Italijana, i prvi je klub koji nije imao samo lokalne navijače već na čitavoj teritoriji Musolinijeve Italije. Povrh toga, služio je i za proizvodnju reprezentativaca koji su osvojili tadašnja dva svetska prvenstva dakle, velika FAŠISTIČKA kampanja je privukla masovno navijače ka Juventusu, to su apsolutno neoborive činjenice, da je Juvetus služio širenju fašističke propagande i da su navijači kluba bili istovremeno i članovi fašističke partije iliti pristalice Musolinija. Navijače je privukao fašizam a ne fudbal. mislim, jasno je meni da je Anjeli ''preduzetnik'', ali valjda je tebi jasno da običan Italijan dođe u prodavnicu i može da kupi šta hoće - ali ko izabere fašističku robu je fašista, i navija za Juventus sever Italije je bio najfašistoidniji deo zemlje, u stvari oni cigani s juga nikad nisu postali fašisti već samo mafijozi. Sever je bio viša rasa koja je podržavala klanje nižih, pa i Srba. I Berluskoni je poreklom sa severa, i jedino ga vadi što mu je ćale bio niko i ništa tada, i da je završio državni fakultet a ne privatni, dakle sasvim obična porodice iz srednje klase. Što opet ne znači da nije bio fašista, sad je čak u dobrim odnosima sa Musolinijevom unukom ali bar Milanovi navijači nemaju takve čvrste veze sa fašizmom kakve je imao Juventus Edited December 2, 2013 by Bata Životinja
lemmy sixx Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 Ajde sidji sa vikipedije,idi pisi disertaciju.
Guest Bata Životinja Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 brate, nisam ti ni poslao wiki link, proveri ponovo a o Italiji sam učio na faksu, postoji odlična knjiga Roberta Putnama u svakom slučaju, navijač za fašiste, tu nema spora
kuruz Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 ne zamaraj više Bog te jebo tako nenormalnog
lemmy sixx Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 brate, nisam ti ni poslao wiki link, proveri ponovo a o Italiji sam učio na faksu, postoji odlična knjiga Roberta Putnama u svakom slučaju, navijač za fašiste, tu nema spora Dobro je,postoji knjiga,ja navijam za fasiste i alkoholicar sam...ajd sada prestani smarati.
Guest Bata Životinja Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 zamara i mene da neko laže da Juventusovi navijači nisu fašisti kao što je to Lemi činio na prethodnoj strani ako vas istina smara nije moj problem zar nije krasno da se osovina zla polako približava Juve-Junajted
lemmy sixx Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 Ja nisam rekao da navijaci nisu fasisti (tj,navijacka podgrupa Vikings),mentolcino nepismena.Nego da su ti navijaci nebitni kurtoni. I ajde vise odjebi sa zamaranjem.
El Karnisero Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 (edited) Види, први пост на новој страни ! Улете Леми. Edited December 2, 2013 by El Karnisero
Мајор Гашпар Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 Једно од најбољих вечери у овом тромесечју.
lemmy sixx Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 Замисли још да се Леми напио. E jebiga sada,ne moze bas sve.
Recommended Posts