Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kako smešno sada izgleda Milan, sa sve svojim "pojačanjima". Kad je Baloteli došao navijači se radovali i skakali ko mladi majmuni ( da bi valjda dokazali da su veći od njega), a ovoliku lošu sezonu ne znam kako su mogli da naprave- dno dna.

Guest Bata Životinja
Posted

jbg, kad uprava kluba čeka da ih Vučić pohapsi

valjda će ta dvojica defanzivaca u januaru napokon da zatvore rupčagu iza

Posted

Е ако је Стротман у питању онда је то већ озбиљна ствар. :haha:

jos kad dodas Pjanica u jednacinu, dobijas dominaciju.

al zamalo.

Posted

Aj što ne pratite Romu to mogu da razumijem ali nije mi jasno da niste gledali Strotmanove partije u dresu Holandije u ovim kvalifikacijama, čovjek prosto melje. No dobro, imaćete kad da se uvjerite. Što se tiče Pogbe i VIdala, nema sumnje da su to sjajni igrači ali Romin vezni i odbrana (koja je dosad primila ubjedljivo najmanje golova dosad u ligi) mogu itekako da im pariraju. Juventus ima dužu klupu i za nijansu bolji napad, a i sudije, naravno.

Posted

Tevez,Ljorente i Vucinic su za nijansu bolji od Zervinja,Destra i matorog Totija? :haha: Ajd nemoj me zajebavati.

No,slazem se da je Strotman dobar igrac sa sjajnim potencijalom,ali da jedan Vidal i Pogba mogu da mu cucnu...dozovi se jebote.

Videcemo,posle nove godine ce biti direktan duel.U ovom momentu je Juventus apsolutni favorit,ako gledamo formu.Ako gledamo kvalitet ekipe,onda je apsolutni favorit u svakom momentu.

Guest Bata Životinja
Posted

iako sam priželjkivao dolazak STrotmana u Milan, valjda je jasno da Roma gubi sledeće kolo

• Downvote 1
Posted

Синиша Михајловић не стаје. Колко ја знам, до сад има 3 победе и два ремија. Тренерска величина.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...