Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

nije sramota ni izgubiti od Milana 2:0 sa Konstanom na beku

Posted

očekivao sam nešto tipa "pogledaj samo kako je jadna ta svlačionica, vidi se da pripada Laciju" :haha:

u svakom slučaju, slike ne lažu:

Minala-Lazio.jpg

https://www.google.com/search?q=Joseph+Minala&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=fnL5Uqr4J5CRhQe59ICICg&ved=0CFAQsAQ&biw=1280&bih=924

p.s. što gugl izbacuje "did you mean joseph mengele?" :haha: :haha: :haha:

Guest Bata Životinja
Posted

usrana igra kao i do sada, imamo posed ali na 20 metara od gola nemamo pojma šta da radimo

Balotelijeva golčina nas izvukla, bomba jbt

jedina nada protiv Atletika je kompleks koji argentinski Indijanac ima

Posted

Лепо би било да Атлетико узме титулу у Примери, докурчили су вала и шиптари и Реал. А за то би им реално супер било да испадну из ЛШ, немају они капацитет да се гањају на 2-3 фронта.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

I ja se nadam da će proći Milan, ne mogu onog Simeonea nikako, ipak je to u Laciju igralo.

i Interu

Guest Bata Životinja
Posted

samo još Silvio da proda klub i biće liga opet zanimljiva

Posted

poceprkace veliki to za koju sezonu,pogledaj koliko je atletiku ili dortmundu trebalo da dodju do ovog nivoa,na to dodaj minimum jos dvije sezone i to samo ako ista ekipa ostane u menadzmentu,sto ja licno od kluba medju cijim vlasnicima je rodman ne bih ocekivao

Posted

Jebem li ga, ovaj Sabatini izgleda baš zna posao. Prošle godine je onu trojicu prodao za po 30 miliona a nije ni pola toga uložio u njih i sad se ispostavlja da su sva 3 trojica opravdano prodata. Ove sezone je doveo odlične igrače za ne prevelike pare.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...