lemmy sixx Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 Istina.Svi oni popiju 3 komada od Juventusa lagano.Jebes takvu ligu. Ocekujem danas pobedu.
Hail Metal Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 Da pa Juve nema konkurenciju, ovo je bleda senka nekada najbolje lige
Night Prowler Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 Jebiga Treba da se klanjate Buffonu. Nema mu ravnog u Italiji, pa i sire.
Guest Bata Životinja Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 gledao sam samo prvih pola sata, posle mi pukao stream tu smo igrali solidno, bilo je šansi na obe strane, čudesni Abijati spasio čist gol a mogu da pretpostavim šta je kasnije bilo, prosto mi jedemo govna u završnici a Juventus to odradi profesionalno pravićemo Kasana od blata još jedan dokaz da nas je škrtarenje oko Teveza puno koštalo mada, baš me briga za Juve, samo da nakantamo Atletiko!
Мајор Гашпар Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 Душа ме боли кад видим на какве је гране пао Милан. 1
M-16 Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Od Juventusa nije sramota izgubiti, ali kad vidim kakve sve Birse i Konstani igraju za nas dodje mi da, poput tebe, uplivam u svet droge i bluda.
lemmy sixx Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Ko nije video golove: http://www.youtube.com/watch?v=cN19HCn9RUA http://www.youtube.com/watch?v=RcEEFkYwNWk Sprdanje. No,kao sto rece M-16,to je derbi,nema tu sramote nikakve.Ono sto je sramotno su sve ostale utakmice koje je Milan odigrao ove sezone.Podhitna rekonstrukcija celog sistema.Da ne zavrsi Trlaja kao Dovla narkoman,ili kao ja alkoholicar.
Мајор Гашпар Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Не говорим ја о дербију, него генерално. Милан се распада и само ако крену од нуле могу да направе нешто. Хтео то Трлаја да призна или не.
El Karnisero Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Једино што је Трлаја икад признао је независно Косово.
Guest Bata Životinja Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 pola tima mora da se menja, definitivno odbrana, trekvartista i centarfor znači, ako već ide iz Bajerna, suvim zlatom da obaspu Krosa, i vode na sve bunga bunga žurke
Night Prowler Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Treba celu odbranu zameniti, nema potrebe za kupovinom napadaca. Rami, De Siljo i Zapata (ali ne kao starter) neka ostanu, ostatak napolje.
lemmy sixx Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Da,sve trci da dodje u Italiju,pogotovo u raspali Milan.Ajde malo realnosti Trlaja. 1
Guest Bata Životinja Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 (edited) bolje biti germanski bog u italijanskom selu nego Nemac u Engleskoj i pusti me da sanjam Krosa i Januzaja u crveno-crnom dresu Edited March 3, 2014 by Bata Životinja
Vic Rattlehead Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Juventus šampion, krivo mi što Montela lagano gubi priključak sa 3. mjestom i hvala onom predsjedniku Napolija što je doveo dvojac snova - Beniteza i Reinu. Samo im još Ranijeri fali.
lemmy sixx Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Za Beniteza mozes to reci,ali za Reinu nikako.Vadio ih je iz govana samo tako,da nije bilo njega dobili samo bi od Juventusa dobili 6-7 komada. I nije samo benitez kriv,Napoli je kara banana od tima.Imaju par dobrih igraca,ali sve ostalo su pajseri,pogotovo odbrana. 1
Мајор Гашпар Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Благи блокирао аеродроме и не даје Кроса.
Guest Bata Životinja Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 zna Hašim Mila, srediće to gospodar Crne Gore
BLAGOJE Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 nema sta ja da blokiram,gos'n karl hajnc lijepo izjavio da oni kupuju igrace,ne da ih prodaju,kome nije jasno nek' dodje na jednu porciju klobase
lemmy sixx Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 http://www.telegraf.rs/sport/974678-inter-potvrdio-dolazak-vidica-nemanja-je-veliki-sampion
Guest Bata Životinja Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 spojeno nesveto trojstvo zvezda-junajted-inter
Recommended Posts