Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

gledao sam samo prvih pola sata, posle mi pukao stream

tu smo igrali solidno, bilo je šansi na obe strane, čudesni Abijati spasio čist gol

a mogu da pretpostavim šta je kasnije bilo, prosto mi jedemo govna u završnici a Juventus to odradi profesionalno

pravićemo Kasana od blata

još jedan dokaz da nas je škrtarenje oko Teveza puno koštalo

mada, baš me briga za Juve, samo da nakantamo Atletiko!

Posted

Od Juventusa nije sramota izgubiti, ali kad vidim kakve sve Birse i Konstani igraju za nas dodje mi da, poput tebe, uplivam u svet droge i bluda.

Guest Bata Životinja
Posted

pola tima mora da se menja, definitivno

odbrana, trekvartista i centarfor

znači, ako već ide iz Bajerna, suvim zlatom da obaspu Krosa, i vode na sve bunga bunga žurke

Guest Bata Životinja
Posted (edited)

bolje biti germanski bog u italijanskom selu nego Nemac u Engleskoj

i pusti me da sanjam Krosa i Januzaja u crveno-crnom dresu

Edited by Bata Životinja
Posted

Juventus šampion, krivo mi što Montela lagano gubi priključak sa 3. mjestom i hvala onom predsjedniku Napolija što je doveo dvojac snova - Beniteza i Reinu. Samo im još Ranijeri fali.

Posted

Za Beniteza mozes to reci,ali za Reinu nikako.Vadio ih je iz govana samo tako,da nije bilo njega dobili samo bi od Juventusa dobili 6-7 komada.

I nije samo benitez kriv,Napoli je kara banana od tima.Imaju par dobrih igraca,ali sve ostalo su pajseri,pogotovo odbrana.

• Upvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

zna Hašim Mila, srediće to gospodar Crne Gore

Posted

nema sta ja da blokiram,gos'n karl hajnc lijepo izjavio da oni kupuju igrace,ne da ih prodaju,kome nije jasno nek' dodje na jednu porciju klobase

Guest Bata Životinja
Posted

spojeno nesveto trojstvo zvezda-junajted-inter

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...