Guest Bata Životinja Posted April 27, 2014 Report Posted April 27, 2014 brate, pitaj svakog Italijana za Totija, reći će ti da priča kao Zona Zamfirova. Na severu niko ne razume šta Frančesko trtlja kad otvori usta. ako je on princ Rima onda je to stvarno provincija
lemmy sixx Posted April 27, 2014 Report Posted April 27, 2014 ma sjecas se da je jedva cekao da ode,svaki dan su mu visili nad glavom,nije mogao da prdne od paparaca,sjecam se da je izjavio da nikad vise nece voditi nikog u italiji zbog toga,uvijek je drkao na englesku,jer si tema br. 1 kad je utakmica,a u medjuvremenu svakog zabolje sta radis,i to mu odgovara 100 posto. sumnjam da ce konte odoljet' da ne uzme nekog na ostrvu,narocito ako nesto napravi sa juveom,a onda moze sou da pocne. rudi je okej trener,ali u italiji nije kao licnost niko ni do koljena konteu.zna samo tako da podjebava a ima odredjeni nivo i nikad ne ide prenisko.nadam se da ce pirlo odlucit' da bude trener,ako je ko citao autobiografiju skontao bi koliki je i on burazer,inteligencije ima a i stofa za vrhunskog trenera,sto se mene tice ne mora sad da bude nesto ultrazajeban,ali da je u prvoj ligi,i on bi se sprdao sa izjavama samo tako. A dobro,u Engleskoj isto jebu keve sa paparacima.Pa nisu zabari izmislili Terijeve jebacine,Gigsovo karanje bratove zene,Runijeve narkomanije i dilovanja njegovog caleta...toga svugde ima u identicnoj kolicini.Murinjo je otisao iz paprika kluba jer je hteo trenirati Real.I to je to. Konte nece otici iz Juventusa ako klub bude pokazivao ambiciju,dakle kontinuitet i napade na Ls.To Juve radi,a koliko je zaista ozbiljan u toj nameri pokazace se na leto.Ako ne bude bilo ambicije,Konte ce otici.I ja mislim u Englesku.To bi bio sou zaista.Ali ja se nadam da ce Konte biti Juventusov Ferguson. Slazem se za Pirla.Sto se tice Rudija,nista taj nije pokazao.
BLAGOJE Posted April 27, 2014 Report Posted April 27, 2014 cu nje nista pokazao,nije roma PSG da bi i trlaja bio drugi u ligi koliko god losa bila,ne kazem da je top klasa ali sasvim korektno ekipa i igra i ima rezultate.vidjecemo pravu sliku dogodine u LS,ako ostane u romi. konkretno sam ti pricao ono sto je on pricao i cega se sjecam,a s' obzirom kolika je on blecina sumnjam da bi muljao muda za bubrege,nikad nije ni poricao da je otisao u real da bi mogao da se kurci da je vodio i real,ali je bilo jos razloga.meni se cini da klemponje donekle stede menadzere i generalno sportske radnike (lise svog selektora),tj vise skacu igracima za vrat,dok u italiji ni papa nije postedjen.i sa druge strane on sam prica kako u celziju od portira i cistacice do romana i ekipe svako se zna i svako svakom kaze dobro jutro i da je to samo na ostrvu vidio i da mu je to to.a i veci je jebiga glamur i kad se kiksne protiv qpr-a nego da sa paprikanerima ore njive po askoliju i kojekakvim vukojebinama po italiji,to je cinjenica. nije toliko do juventusa,prosto calcio je pukao i neozbiljna je liga da bi zadovoljila apetite,nece juve dok se ne okrene situacija biti previse konkurentan jer prosto niko nece da ide vise tamo,a kad je mancini mogao da se kurci po ostrvu moze vala konte pet puta.super bi bilo kad bi opet bila tri jaka zabara u LS,jebiga fale,nije to to bez njih,a bez toga juve sam nista nece napravit'.
Мајор Гашпар Posted April 28, 2014 Report Posted April 28, 2014 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=04&dd=28&nav_id=841702 Који ће им овај?
Vic Rattlehead Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 Sumnjam da će otići bilo ko od dvojice pomenutih, Pjanić će najvjerovatnije produžiti ugovor a Strotman je povrijeđen do decembra. Septembra.
Jevrosima Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 gde ce u Italiju,da mu de Jong opet nogu slomi
lemmy sixx Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 Ispusena mustikla,nebitan anonimus. Kakve je golove Juve juce ucackao,jebali su. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8l5zl5f1m9I http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lEzhJJSstF8 Tevezov je sutina,nije toliko interesantan.
Vic Rattlehead Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 Prestao sam da se fasciniram petama, Toti to radi već nekih desetak godina. A trebalo bi da nađu zamjenu za Pirla, star je više, ne može se očekivati da i u sljedećoj sezoni vuče ekipu.
lemmy sixx Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 Da,radi 10 godina i ne osvaja nista.Ljorente to uradi dva puta i uzme skudeto. Za zamenu za Pirla se slazem,cinjenica.I sada vec igra dosta slabije nego pre,jako davi loptu.Samo,tesko je naci zamenu za takvog majstora,jako tesko.
BLAGOJE Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 okej zamjenu,ali njega treba pustiti da igra dok hoce,narocito u LS moze biti neprocjenjiv,to je bar 5 golova ako nista drugo iz prekida.
lemmy sixx Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 Navodno Nani i Sancez gotova stvar.Sancez bi bio ok,ali cigan je kara banana.Ali svakako trebaju takvi tipovi igraca,da se moze u korak sa LS.
Guest Bata Životinja Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 taman da Juve spadne na nivo Udinezea
lemmy sixx Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 Санчез из Барселоне? Da. taman da Juve spadne na nivo Udinezea Samo da ne spadne na nivo Milana.
lemmy sixx Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 Juventus je veliki klub,ne vrsim komparacije izmedju njih i pilicara.
Мајор Гашпар Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 Добар посао ако заврше Санчеза. Нани би могао у Партизан, као Ђемба Ђемба.
Guest Bata Životinja Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 nikad 7 titula, kategorički tvrdim, nikad!
lemmy sixx Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 Добар посао ако заврше Санчеза. Нани би могао у Партизан, као Ђемба Ђемба. Sancez super.Nani kara banana rekoh vec,ali jeftin je ganci pa moze.
kuruz Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 Nani je jako malo igrao ove godine, mogu da zamislim u kakvoj je formi Sančez je odličan, ali se ni on nije naigrao koliko on ima godina?
lemmy sixx Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 Nemam pojma. Ma forma se vraca,nije Ljorente igrao mesecima,pa ga je Konte doveo u red i igra sada ko zmaj,zabija redovno. Sancez je igrwo u Barsi dosta,pozabijao je i dosta golova.
Vic Rattlehead Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 Добар посао ако заврше Санчеза. Нани би могао у Партизан, као Ђемба Ђемба. On i Luka da se rotiraju.
kuruz Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 (edited) oće Vučinić da ide negde? jebeni Real je pokupio sve što leti po krilima, a zna sa loptom nabijem ih na kurac, prejaki su ove godine Edited May 4, 2014 by Underkuruz
Vic Rattlehead Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 Kad smo kod krilnih napadača, ko zgrabi Insinjea završio je pola posla u napadu. Poboljšana verzija Lavecija.
Recommended Posts