Jump to content

Recommended Posts

Posted

oće Vučinić da ide negde?

jebeni Real je pokupio sve što leti po krilima, a zna sa loptom

nabijem ih na kurac, prejaki su ove godine

Ici ce sigurno Vucko.Nije se naigrao ove godine,a zimus je prelazak u Inter skoro bio gotova stvar (stopirali paprikaneri nakon sto su im navijaci pripretili,nisu hteli da daju Juventusu Guarina).Previse napadaca ima Juventus,jos ako dodje Sancez koji moze igrati i krilo i centarfora,odlazi neko sigurno.

Prejaki su a ne mogu uzeti prvenstvo,jebao ih Atletiko.No stoji da su po krilima apsolutno najjaci.

Nedavno se pominjala varijanta Di Marija+Koentrao+lova za Pogbu.Malo je to sada nerealno nakon ovih Di Marijinih partija.

Evo ovde vise o Naniju i Sancezu:

http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/juve-uzeo-nanija-i-zavrsio-prelazni-rok-177626.html

Posted

Slaba utjeha ali lijepo bi bilo, uostalom, to je najveći rival Romi poslije Lacija. A Pjanić namjerno dobio žuti da ne igra, čak se priča da će tražiti i poštedu u zadnjem kolu da ne bi rizikovao povredu za Brazil. Ako je tako, neka ga prodaju, ko mu jebe mater, poslije Brazila se mogu vrhunske pare za njega uzeti jer ako nesrećna BiH išta uradi, Pjanić će biti najzaslužniji igrač.

Guest Bata Životinja
Posted

šta, kao Majmuneli ostaje, jebeš ti to, mislio sam da Sidorf jeste crn al' da nije tamo neki crnac

daj sad da nam PSG i SIti poklone nekog, da ličimo na nešto

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Da,da...sve ce neki stranac da sedne na klupu Juventusa,kako da ne.

pa koga misle da dovedu umesto njega?

Jos uvek je pitanje je da li ce otici.Njegovi zahtevi su skroz na mestu i ako ode zbog ovih stvari bice u potpunosti u pravu.Sta hoce oni,da uzmu LS sa kojekakvim Pelusima,Padoinima,Islama,Asamoama...?Pa ne ide to burazeru.Podhitno da mu ispune sve jebene zelje,jer je u pravu 100%.Trebaju jebena krila i da se igra 4-3-3.A ako se uprava zadovoljava sa tim da budu 17 puta zaredom prvaci Italije a u LS da puse od nekih Galatasaraja i slicne boranije,onda ne zasluzuju gospodina Kontea i neka mu je sa srecom na nekom normalnijem mestu.

Guest Bata Životinja
Posted

Da,da...sve ce neki stranac da sedne na klupu Juventusa,kako da ne.

to ti je predlog za avatar :bigblue:

Posted (edited)

Nema sta,ja sam rekao i ispunicu ono sto sam rekao...ako Konte ode iz Juventusa a Siti uzme titulu u Engleskoj,stavicu Pelegrinija na avatar. :da:

@kuruz

Nema.To su dva najskrtija kluba u univerzumu.

Edited by lemmy sixx
Posted

jebote neki Totenhemi, Sitiji, Rome, Valensije, pičke materine, svi gledaju da kupe što bolje igrače i daju koliko god mogu para, samo ove džukele ne daju ništa živo

Posted

Zato sto su navikli da do rezultata dolaze sa minimalnim ulaganjima.Medjutim,sada kurca baba vecerala.Sistem koji je godinama radio posao u Junajtedu se urusio,toga vise nema.A sta za novi sistem treba?Treba para.Juventus je bio u kurcu i vratio se tamo gde mu je mesto u Italiji.Ali da bi u ovo vreme bio konkurentan i isao u korak sa LS,sta ti treba?Treba ti para.A para imaju i jedni i drugi,samo su govna.Ne moze mene niko ubediti u to da Juventus nema para.Ok,nema love kao sto imaju Real,Barsa i ovi arapsko-ruski klubovi i ne moze se sa njima takmiciti u privlacenju zvezda,ali da nema da rokne samo u jednom jedinom prelaznom roku nekih 70-80 milja u pojacanja,to je sranje od price.

Ako Juve ne ojaca ekipu na krilnim pozicijama i ne predje na 4-3-3 i sledece sezone ce popusiti kurac u LS.I za to nece biti kriv Konte,ako ostane naravno.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...