Jump to content

Recommended Posts

Posted

A Đovinko? U ovoj formaciji konačno može da igra svoju poziciju.

Mada sad čitam da planiraju da prodaju Vidala Junajtedu i da kao zamenu dovedu Paulinja. 'Ej Paulinja, koji li je to genije smislio? Mada mi je to toliko imbecilno da je teško da poverujem.

Moze,to jeste njegova prirodna pozicija.Ali ja mislim da je on previse slab i da bi ga svaki malo bolji i jaci bek pojeo.

Citam danas da je Vidal izjavio da nije nista odlucio,ali da ne bi imao nista protiv da igra u Junajtedu.Ako ga Juventus proda,to ce biti i definitivan dokaz da je uprava na nivou Arsenala i da je Konteu najbolje da nagodinu ode i stvara karijeru kod normalnih ljudi a ne kod govana.

Kakav Đovinko, ja mislim da je on zakržljao od neigranja, nešto kao Simone Pepe.

Nista nije kao Simone Pepe.Djovinko je barem nekada nesto uradio i nekada bio dobar,ovaj bilmez celavi je uvek bio kanta.

Posted

Jebiga,covek je pokusavao,imao ambiciju i jednostavno mu dokurcilo vise da se nateze sa govnarijom smrdljivom.Otici ce sada i Vidal i Pogba garant,nema tu vise buducnosti.

Neka se igraju sa Evrom,Moratom,Pelusom i Pepeom,evropski skart,eto im lige evrope.

Misteru zelim sve najbolje.Ako ne preuzme reprezentaciju,a verovatno hoce,zelim mu da sa bilo kojim klubom koji uzme guzi Juventus gde stigne (Partizan i Inter nece uzeti,a za sve ostale mi nece biti zao).

Mrs govnarijo iz Fijata.

Guest Bata Životinja
Posted

Alegri bi sa Juveom bio prvak Evrope.

Posted

Izgleda Alegri i zvanicno.Izuzetno pametan potez dovesti trenera koji je oterao Pirla iz Milana,srao po Juventusu i koga navijaci mrze.Bravo uprava,majstori ste.Jebem vam mater.

Ni Iturbe ne dolazi,izgleda da ide u Romu.Ko ga jebe,nedokazan balavac,ali tragicno je to sta uprava radi i kako se igra sa klubom.

Vidal i Pogba su sledeci...ziveli Padoin i Peluso! Mater vam jebem zvalavu.

Guest Bata Životinja
Posted

Alegri naredne sezone dokazuje da je odličan trener.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...