Guest Bata Životinja Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Kosmička pravda! Milan se budi, Juve u rupi. ovaj gore ofsajd jasno je da je fotošop, objasniće vam Lemi 1 2
Álvaro Recoba Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Нисам гледао, јер сам ишао на норвешки, али ми је драго да је Јувентусову серију прекинуо баш Интер. Кад бисмо ми имали једног играча ко што је Милито..
Mita Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 (edited) Kosmička pravda! Milan se budi, Juve u rupi. evo ti minus Edited November 4, 2012 by Mita 1
lemmy sixx Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 ovaj gore ofsajd jasno je da je fotošop, objasniće vam Lemi Naravno da je ofsajd.Imam oci,mozak i zdrav razum.Za razliku od tebe,samozavaravajuce mentolcine. Nisam gledao utakmicu,ali pretpostavljam da su ovi moji bili teska trubetina cim je rezultat bio ovakav.Jebiga,morala se serija kad tad prekinuti. 1
Guest Bata Životinja Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 a ima li sudija oči ili bankovni račun?
lemmy sixx Posted December 7, 2012 Report Posted December 7, 2012 Zanima me Batino misljenje glede penala za Milan u derbiju?Iako,vec znam odgovor: Juventus je taj penal namestio protiv sebe zato sto su hteli da izgube.
Vic Rattlehead Posted December 7, 2012 Report Posted December 7, 2012 Koga boli kurac, i jedni i drugi su mafijaška tvorevina, samo što je Milan na čelu sa jednim gospodinom a Juventus s onom jajarom što je pokušao da se ubije.
Hail Metal Posted December 7, 2012 Report Posted December 7, 2012 Ajde jebo te Vatikan i nosati Toti 2
Vic Rattlehead Posted December 7, 2012 Report Posted December 7, 2012 (edited) Rihanna should date a Liverpool player, they never beat anyone. Edited December 7, 2012 by Vic Rattlehead 1 2
kuruz Posted December 7, 2012 Report Posted December 7, 2012 она воли да је батинају, ено 'оће да се уда за њега
Hail Metal Posted December 7, 2012 Report Posted December 7, 2012 Rihanna should date a Liverpool player, they never beat anyone. finale sa romom ? ccpk benediktanac она воли да је батинају, ено 'оће да се уда за њега i da mu napravi dete , sta reci crnacka posla
lemmy sixx Posted December 7, 2012 Report Posted December 7, 2012 Koga boli kurac, i jedni i drugi su mafijaška tvorevina, samo što je Milan na čelu sa jednim gospodinom a Juventus s onom jajarom što je pokušao da se ubije. Na celu Juventusa je Anjeli a ne Pesoto.Od Pesota je cak i Marota bitniji.Ako ulazis u diskusiju,onda se naoruzaj cinjenicama umesto pljeskavicama. DEBELI!!!!! Rihanna should date a Liverpool player, they never beat anyone. Sada lepo kao i ovi tvoji soderi,idi u neku kantu neka te nabijaju. 1
lemmy sixx Posted December 7, 2012 Report Posted December 7, 2012 Ajde bre ne budali i nemoj se blamirati,idi u obor i zderi napoja. DEBELI!!! 2 1
Vic Rattlehead Posted December 8, 2012 Report Posted December 8, 2012 Kakvo razbijanje Fiorentine, još su dobro prošli. Toti 2 gola asistencija, igra kao u najboljim danima. 1 1
lemmy sixx Posted December 9, 2012 Report Posted December 9, 2012 Danasnja utakmica je jos jedan dokaz koliko je ocajnicki Juventusu potreban vrhunski napadac.Sta su sve promasili Vucinic i Matri,pa to je neverovatno.Trebalo je najmanje 5 komada da utrpaju.
kuruz Posted December 9, 2012 Report Posted December 9, 2012 Handanović je najbolji golman u Evropi trenutno.
metal guru Posted December 9, 2012 Report Posted December 9, 2012 (edited) cujem da fenomenalno brani Leni: suska se da uzimate Ljorentea, sto zvuci logicno, treba vam odlican napadac, on zeli nesto da osvoji u zivotu, a i mozete ga dobiti za sitne pare s obzirom na njegovu situaciju u klubu( a previse ste skrti za Kavanija i slicne) Edited December 9, 2012 by metal guru
kuruz Posted December 9, 2012 Report Posted December 9, 2012 Nego ko je? Eventualno Nojer, mada mislim da je ovaj iz Intera bolji.
lemmy sixx Posted December 9, 2012 Report Posted December 9, 2012 Odlicno brani trenutno i generalno je jako dobar golman,ali gde je bre on bolji od Bufona,Kasiljasa i Nojera.Pa cak i Harta. Moze Ljorente,prica se o tome naveliko.Poprilicno je realan kao opcija a bio bi i odlicno resenje.
Мајор Гашпар Posted December 9, 2012 Report Posted December 9, 2012 Буфон, Касиљас, Нојер. Тако стоје ствари. Леми је све рекао коју секунду раније.
kuruz Posted December 9, 2012 Report Posted December 9, 2012 Bufon nije što je bio, Kasiljas mi je daaaaaaleko od stare forme, za Nojera sam već rekao. U pravu si za Harta, podjednaki su mi.
lemmy sixx Posted December 9, 2012 Report Posted December 9, 2012 Bufon je neznatno slabiji nego pre,ali to ne znaci da je losiji od bilo koga,posto je pre bio ubedljivo najbolji golman u univerzumu.Kailjas ove sezone jeste u slaboj formi ali po meni je i takav za Handanovica bogotac. Po meni su gore navedeni trenutno najbolji golmani.Ali bez obzira na to,Handanovic je odlican golman i trenutno spada u sam svetski vrh.A i prethodne dve sezone u Udinezeu je bio sjajan.
kuruz Posted December 9, 2012 Report Posted December 9, 2012 Čitao sam da Ferguson hoće Begovića, kažu da će već u januaru da dođe.
Recommended Posts