fruitcake Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 Poštovani ljubitelji najkvalitetnije muzike imam jedan poziv za sve vas U Beogradu će uskoro početi snimanje jedne italijanske filmske trilogije na temu čuvenog velikog štrajka u FIAT-u '70ih godina kada su i anarhisti na stranu radnika. Naime, pozivamo vas da dođete na kasting za statiste 14. i 15. septembra u terminima od 09:00-12:30 & 14:30-16:00. Okupljanje će biti ispred ulaza u Avala film na Košutnjaku. Prednost imaju muškarci od 20 do 50 godina sa kosom dužom od 10cm sa brkovima i/ili bradom. Sve ostale informacije poput dnevnica, snimajućih dana dobićete na kastingu. Quote
Lunar Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 Jes ja Imam brke i kosu duzu od 10 cm, eto mene na tom kastingu. Quote
Guest Bata Životinja Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 jbt, kako bi taj film izgledao sa yumovcima kao statistima Quote
Talvi Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 Ja sam zarastao u zversku bradu ovih dana, mogao bih da svratim ako budem išao do Bg-a. Quote
tier_mfkr Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 (edited) Opet ce Fapril da izdominira [media=] [/media] This autumn... Fapril Etheral... is... The Italian Striker! Edited September 5, 2012 by tier_mfkr Quote
Night's Blood Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 Ja sam zarastao u zversku bradu ovih dana, mogao bih da svratim ako budem išao do Bg-a. A kosa? Quote
Talvi Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 Imam i nešto malo kose ali računam na to da bi ih osvojio bradom. Quote
Berliner Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 ja sam previse lep i harizmatican da bih bio statisa, odvlacio bih paznju sa glumaca Quote
Мајор Гашпар Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 Само бих хтео да будем Швабо у дотираном филму. 1 Quote
Dead Man Drinking Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 Ja sam se ošišao pre 10 dana. Jel' mogu da glumim mlađanog Berluskonija? Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 Diskriminacija ili oce da biju kosijanere....hmmmm.... Quote
Јарослав Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 Штета што немамо приступ твом компу. Quote
DarkTerroR Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 http://memegenerator.net/instance/26270815 ovo sam hteo da postujem, nego eto nemam pojma kako se kace slike na forum Quote
Јарослав Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 Мораш прво да аплоудујеш негде, па онда преко линка. Quote
biohazard Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 ja imam 17 godina i polu-afro kosu, jel mogu da glumim nekog klinca cigana prosjaka pa utoliko da imam neku prednost? PS brisem i cipele, 3 za 100 PPS pustio bih i one awkward underage brkcice cisto da doprinesem ulozi italijana/cigancica Quote
Генеральный Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 3 za 100 ел ова 3. ципела за средњу ногу? 1 Quote
biohazard Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 ел ова 3. ципела за средњу ногу? politicki korektno, moze i za vise ljudi - npr. izdogovaraju se jedan normalan covek i jedan invalid, ili tri invalida. no kid left behind PPPS glumio bih i pedera cigana prosjaka invalida ako bi mi to dodalo neke politicke poene 1 Quote
Machka Naopachka Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 (edited) Poštovani ljubitelji najkvalitetnije muzike imam jedan poziv za sve vas U Beogradu će uskoro početi snimanje jedne italijanske filmske trilogije na temu čuvenog velikog štrajka u FIAT-u '70ih godina kada su i anarhisti na stranu radnika. Naime, pozivamo vas da dođete na kasting za statiste 14. i 15. septembra u terminima od 09:00-12:30 & 14:30-16:00. Okupljanje će biti ispred ulaza u Avala film na Košutnjaku. Prednost imaju muškarci od 20 do 50 godina sa kosom dužom od 10cm sa brkovimai/ili bradom. Sve ostale informacije poput dnevnica, snimajućih dana dobićete na kastingu. Imaju, vala u svakom pogledu. Puna podrška. Edited September 5, 2012 by Machka Naopachka Quote
Runner Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 Vec dugo imam zelju da se pojavim u nekom filmu kao statista i to samo na nekih desetak sekundi. Nesto u fazonu da stojim uz neki sank u nekom zamracenom kaficu, pijem pivo, onda neko naidje i pita me nesto, ja mu kao nesto kratko odgovorim i onda kamera prelazi na drugu scenu i to bi bilo to. Kad bi mi obaveze dozvoljavale vjerovatno bih i otisao na ovaj kasting jer mislim da ispunjavam uslove, ali ovako - tesko. Quote
Zen Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 Vec dugo imam zelju da se pojavim u nekom filmu kao statista i to samo na nekih desetak sekundi. Nesto u fazonu da stojim uz neki sank u nekom zamracenom kaficu, pijem pivo, onda neko naidje i pita me nesto, ja mu kratko odgovorim "nećeš jebati" i onda kamera prelazi na drugu scenu i to bi bilo to. fixd Quote
Recommended Posts