Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poštovani ljubitelji najkvalitetnije muzike imam jedan poziv za sve vas 001_smile.gif

U Beogradu će uskoro početi snimanje jedne italijanske filmske trilogije na temu čuvenog velikog štrajka u FIAT-u '70ih godina kada su i anarhisti na stranu radnika. Naime, pozivamo vas da dođete na kasting za statiste 14. i 15. septembra u terminima od 09:00-12:30 & 14:30-16:00. Okupljanje će biti ispred ulaza u Avala film na Košutnjaku. Prednost imaju muškarci od 20 do 50 godina sa kosom dužom od 10cm sa brkovima i/ili bradom. Sve ostale informacije poput dnevnica, snimajućih dana dobićete na kastingu.

Posted

ja imam 17 godina i polu-afro kosu, jel mogu da glumim nekog klinca cigana prosjaka pa utoliko da imam neku prednost?

PS brisem i cipele, 3 za 100

PPS pustio bih i one awkward underage brkcice cisto da doprinesem ulozi italijana/cigancica

Posted

ел ова 3. ципела за средњу ногу?

politicki korektno, moze i za vise ljudi - npr. izdogovaraju se jedan normalan covek i jedan invalid, ili tri invalida. no kid left behind

PPPS glumio bih i pedera cigana prosjaka invalida ako bi mi to dodalo neke politicke poene

• Upvote 1
Posted (edited)

Poštovani ljubitelji najkvalitetnije muzike imam jedan poziv za sve vas 001_smile.gif

U Beogradu će uskoro početi snimanje jedne italijanske filmske trilogije na temu čuvenog velikog štrajka u FIAT-u '70ih godina kada su i anarhisti na stranu radnika. Naime, pozivamo vas da dođete na kasting za statiste 14. i 15. septembra u terminima od 09:00-12:30 & 14:30-16:00. Okupljanje će biti ispred ulaza u Avala film na Košutnjaku. Prednost imaju muškarci od 20 do 50 godina sa kosom dužom od 10cm sa brkovimai/ili bradom. Sve ostale informacije poput dnevnica, snimajućih dana dobićete na kastingu.

Imaju, vala u svakom pogledu. Puna podrška.

Edited by Machka Naopachka
Posted

Vec dugo imam zelju da se pojavim u nekom filmu kao statista i to samo na nekih desetak sekundi. Nesto u fazonu da stojim uz neki sank u nekom zamracenom kaficu, pijem pivo, onda neko naidje i pita me nesto, ja mu kao nesto kratko odgovorim i onda kamera prelazi na drugu scenu i to bi bilo to. :)

Kad bi mi obaveze dozvoljavale vjerovatno bih i otisao na ovaj kasting jer mislim da ispunjavam uslove, ali ovako - tesko.

Posted

Vec dugo imam zelju da se pojavim u nekom filmu kao statista i to samo na nekih desetak sekundi. Nesto u fazonu da stojim uz neki sank u nekom zamracenom kaficu, pijem pivo, onda neko naidje i pita me nesto, ja mu kratko odgovorim "nećeš jebati" i onda kamera prelazi na drugu scenu i to bi bilo to. :)

fixd :haha: