STARSHOOTER_SUPREME Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 Kako se dolazi do avala filma ,izgledam ko anarhista i radim za hranu Quote
Џрк Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 hahaha ne verujem da im treba onakva frizura kakvu ti imas Quote
fruitcake Posted September 6, 2012 Author Report Posted September 6, 2012 Kastingu mogu da prisustvuju svi koji zele. Avala film je na Kosutnjaku, prolaze autobusi br. 53, 23 i E2. Brkcine i brada nisu pod "must have" ali su pozeljni, nebitno je da li znate italijanski ili ne posto se ionako sinhronizuje, samo da kosa nije kraca od 10cm. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 sacu lokalne gorstake da napujdam da ce se skupljaju drogasi i sektasi... samo spremite kamere,najuverljivija makljaza ikad. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 Ja cu se derem MATERAZZI MATERAZII !!! Quote
fruitcake Posted September 7, 2012 Author Report Posted September 7, 2012 Mala organizaciona izmena. Kasting je pomeren za 10. i 11. septembar tj. ponedeljak i utorak. Termini i mesto okupljanja su ostali isti. Quote
Јарослав Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 Е па до курца, онда не долазим. Quote
fruitcake Posted September 7, 2012 Author Report Posted September 7, 2012 I ja sam buduci da su nam iz Italije jutros javili da ce kostimi doci u cetvrtak, pa smo morali da pomeramo kasting za ranije... Quote
Мајор Гашпар Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 Ja sam zgranut Поштен човек мора бити згранут. Quote
LoveHateLove Posted September 8, 2012 Report Posted September 8, 2012 Uh majku ti, ja sam tu negde na granici sa kosom, al' nemam brke ni bradu... Quote
fruitcake Posted September 8, 2012 Author Report Posted September 8, 2012 Kosa je bitna, brkovi i brada su pozeljni ali nisu neophodni. Ako imas odgovarajucu duzinu kose dodji. Quote
Recommended Posts