ptomain Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 (edited) Projekat Black Plague Circle. prvi demo HEIC NOENUM PAX izdat je za Grim Reaper Records 66 kopija na kaseti http://www.facebook.com/pages/Grim-Reaper-Records/464975653514839 http://www.sendspace.com/file/b86ecl Edited September 6, 2012 by ptomain Quote
Demon Seed Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 Projekat Black Plague Circle. Ovo je neki info a? Quote
ptomain Posted September 6, 2012 Author Report Posted September 6, 2012 moglo bi se reci ,novi projekat izdat na kaseti nije losa mjuza slicna abruptum ko voli Quote
Demon Seed Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 Projekat cega? To JE projekat Black Plague Circle, ili je to projekad OD Black Plague Circle? Ili nesto trece? Ili je fora ko razume shvatice? Quote
ptomain Posted September 7, 2012 Author Report Posted September 7, 2012 to je projekat od Black plague circle ,a stavio sam ovako, samo malo da se potrudite da nadjete bend ...a izgleda da se vama ne trudi sve mora da se servira ... Quote
Lou Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Ako nešto želiš da promovišeš, naravno da se očekuje od tebe da pružiš što više informacija, to tako funkcioniše. Zamisli da ti kažem da je otvoren novi supermarket u tvom kraju, a ne kažem ti gde se nalazi. Quote
Demon Seed Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Nego da se potrudis malo. Sta je Black plague circle?? Quote
ptomain Posted September 29, 2012 Author Report Posted September 29, 2012 evo ovo bi moglo da vam pomogne da ukontate o cemu je rec http://www.metal-archives.com/bands/Nigrum_Ignis_Circuli/3540345903 Quote
Kumodraski Vo Posted August 22, 2017 Report Posted August 22, 2017 Black plague circle je neki bosanski bm pokret :haha: Pustio sam Vampirsku Kakofoniju, onako nije lose, dobra je atmosfera ko voli.. Inace ovaj bend i Deathcircle su postigli nekakav kult status na netu, ljudi pricaju o njima kupuju kasete izdate u 50 izdanja itd.. Ima bas malo informacija o bendovima, msm da Obskuritatem nema ni stranicu na arhivama, pa ljudi utripuju da je neko zesce egzoticno kult sranje u pitanju jbg.. Jedva sam nasao album u 320 inace.. Quote
PajatheTrut Posted August 23, 2017 Report Posted August 23, 2017 (edited) "Obskuritatem - Kada ..." Овај видео више није доступан због приговора у вези са ауторским правима корисника Death Manifestations. strasno je cime se bave ljudi zapanjujuce otkrice za mene licno kad neko hoce da egzistira u neegzistencijalnoj formi zapanjujuce i konfuzno stvarno sam impresioniran amerikanac mesec dana slusa samo taj album zaista... nemam reci ljudi slusaju raw black metal neironicno jebote i prave filozofiju od toga kao neki mini univerzum gde se od nicega pravi nesto gde je lose=bozansko dobro oce neko da mi objasni kako ovo uopste, msm, ajde vole, ti slusas ozbiljnije muziku nego ja, ja sam odustao odavno koja je poenta zbunjen sam jebote MAJKU TI JEBEM KAKVO JE OVO GOVNO Edited August 23, 2017 by PajatheTrut 3 Quote
HeLLsarma Posted August 23, 2017 Report Posted August 23, 2017 Rodjo, pocni da slusas Portal, sve sfere ce ti se otvoriti. 2 Quote
Kumodraski Vo Posted August 23, 2017 Report Posted August 23, 2017 Pa VOLE LJUDI jebo ga ti kako ti nije jasno.. Valja to iskoristiti, uzems onaj tvoj blek kurac ostampas 5 vinila i prodaj po 100e svaki, ja cu da falim kao i napravimo biznis po pola delimo.. 1 Quote
PajatheTrut Posted August 23, 2017 Report Posted August 23, 2017 Postenije mi drogu da prodajem nego ovakvo smece pametan si ti ,nije tvoja glava za dve noge Quote
HeLLsarma Posted August 24, 2017 Report Posted August 24, 2017 I know black metal bands are shit at publicity but it's a shame to see such a fucking amazing band with so little views. Probably one of the best bands in the scene rn Quote
Recommended Posts