Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

koliko vidim, ako Italija bude 2. u grupi može lako Italija-Brazil četvrtfinale, i pobednik s Nemcima u polufinalu

ako Italija bude 1. u grupi ide na Španiju u četvrtfinalu

u svakom slučaju, prodaće se skupo žablji bataci

Posted

http://www.b92.net/sport/brazil2014/odbrojavanje.php?yyyy=2014&nav_id=848227

E, počeli su da smaraju kuniće sa ovakvim srceparajućim i idealističkim tekstovima.

Jeste bilo bolje vreme, gde je vladala različitost, gde je fudbal još uvek bio fudbal, ali da im nije Vikipedije, Jutjuba, CNN-a i ostalih tanjuga ne bi bili u stanju da napišu članak. Garantujem. Sutra će da škrabaju (prepisuju) totalno nebitne, a podjednako mitomanske referate o kojekakvim Balotelijima.

I ja sam te '94. imao osam godina. U prvoj kesici su mi se našle sličice Valderame i Kepkea - preostale dvojice se ne sećam. Eto, moja dva centa.

Posted

Sjećam se i ja solidno tog prvenstva, znam da si svi navijali za Rumuniju protiv Šveđana (rat, a Rumuni pravoslavci) ali ja sam za Švede zbog Keneta Andersona. :haha: I svi su poludili od radosti kad je Lečkov izbacio Nijemce glavom. Istočna Evropa nikad jača tad, još da je Jugoslavija igrala bio bi haos.

Posted

Bili dobri Svedjani tada, igrao Henrik Larson. Ja navijao za njih i Brazilce.

Brazilci se mucili u osmini finala, imali su igraca manje celo drugo poluvreme jer je Leonardo raspalio laktom Ramosa pred kraj poluvremena.

Ameri imali neku ludu ekipu, igrali Lalas, Kobi Dzons, Vinalda, Balboa...

Finale bilo bas dosadno, jedno od najgorih koje sam gledao.

Secam se jos utakmice za trece mesto kada su Svedjani demolirali Bugare.

I onog nesrecnog Eskobara sto je postigao autogol protiv Amera, ubise coveka par dana posle povratka u Kolumbiju.

• Upvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

ja za Žabare 1994.

tuga...

Posted

Poslednje vrhunsko prvenstvo... Slobodnjak kada Brolin istrcava iz zivog zida, Leckov glavom, Hadzi sa sto metara, autogol Eskobara, Salenko 5 komada na jednoj koliko se secam... Bolje nego, sto bi reko Milojko

U JAPANI

I KOREJU

Posted

Ako ponovo izabremo mihu, navijam za ustase, pustacu Cavoglave do daske kunem se.

VRATI SE VOJVODO

NA DINARU PONOVO!

• Upvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

kad su već spomenuti žabari, stalno se spominjao Prandeli za Milanovog trenera, a sad odjednom Spaleti

prognoziram Prandelija u Juventusu

Guest HEFEST
Posted

ja za Žabare 1994.

tuga...

Jel ih bese Irska tada nadula 1:0 i udarili bunker nevidjenih razmera do kraja tekme?

Guest Bata Životinja
Posted

jes', ma tada su se Žabari neviđeno izvlačili u svakoj tekmi, umrtvili Brazil u finalu, al nije bilo nikoga da iznervira Romarija kao što su Zidana izludeli 2006. :)

• 2 weeks later...
Guest Bata Životinja
Posted

Kasano maestro, Baloteli je Kasano za siromašne

Guest Bata Životinja
Posted

Kasano je fudbalski čarobnjak

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...