Jump to content

Recommended Posts

Posted

Na cemu su ovi sa RTSa, audio ide prica o krizi Meksika na putu do svetskog prvenstva, price o promenama trenera, itd, a na ekranu kadrovi utakmica Francuske i prica Deschamps :haha:

Evo, izvinjavaju se :D

Posted

Kakav Meksiko, oni su se grčevito borili sa Panamom za to ubogo mesto koje ih je odvelo u baraž, 7 golova u 10 utakmica protiv SAD, Kostarike, Hondurasa, Paname, Jamajke. Neka budu srećni ako uguraju koji gol na prvenstvu :da: Gledao sam par njihovih kvalifikacionih utakmica na bet365 pošto su u to neko vreme kada nema ništa drugo a meni spavanje strano, beše baš sa Jamajkom kada su jedva nekako uspeli da probiju stamenu odbranu naduvanih i dobiju utakmicu sa 0:1. U Meksiku je bilo 0:0 :haha:

Posted

Strahota. Bar jedan cist gol Meksiku ponisten, a mozda i dva. Nisam lepo video da li je bio ofsajd kod prvog.

Eto je morao zabiti ono. Steta.

Meksiko bolji zasad.

Guest Bata Životinja
Posted

van Smrdsi vratio stvari u normalu

a eo još nečeg od sinoć, pre gola Brazila

8kveVr.gif

Posted

Brazilce sinoć nisam gledao, ali sam uhvatio ove Meksikance. Jebote koliko ružan fudbal, onako gladijatorski, dve tečne akcije nema.

Guest Bata Životinja
Posted

van Gal večeras pokazuje muda

van gale, van gale

šiptar si ti

van gale, van gale

najbolji si!

• Downvote 1
Posted

Pričam juče nešto sa ortacima za okruglim stolom, jedan kaže kako je Argentina favorit numero uno, drugi prdi kako Španija osvaja - ja rekoh: udaljio sam se od šugavog fudbala, ali malerozna Holandija sad ili nikad. Red je da već jednom osvoje trofej, sazreli su.

Inače se ne kladim, ali zamalo da uplatim crvenu na lale.

Posted (edited)

Kako mi je drago što ih Holandija ovako ponižava.

Sad će Španija na Brazil u osmini finala, a onda jedna ciganska repka manje na turniru.

Edited by skulhead
Posted

Veoma prijatno veče gaženja preplanulih cigana i separatista. Još da Holandija nije bez Strotmana, ne bi ni ovaj jedan primili. Još samo da vidim Argentinu, ako ne nategnu muslidže finale Italija-Oranje, bez tračka sumnje.

Posted

Нисам гледао утакмицу, али ми се брк насмејао кад сам видео да је ћелави завукао 2 комада.

Одмах сам помислио - ах, како се Благи зарадовао.

Е, мој Коки, каквог сте зналца довели.

А ти се још увек питаш како су коњи врани по ливади разиграни.

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...