Guest Bata Životinja Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 Gde na netu na najmedeniji način mogu kulturno da pogledam sve preglede mečeva? Ništa nisam gledao. ovde http://livetv.sx/en/video/20140614/ ali uvek kasne, još nema za sinoćne utakmice pregleda (long higlights), ali ima za Brazil-Hrvatska i slično samo treba dočekati da uploaduju, dosta su spori po tom pitanju ali na kraju se ipak pojave snimci golovi su već postavljeni, btw, ali pregledi se još čekaju
Guest Bata Životinja Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 izgleda da su to neki bratski sajtovi
BLAGOJE Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 samo mogu da zamislim zurke sledece sezone kad pirlo bude drogbu gadjao u glavu jebe mi se za juventus,ali moraju se njih dvojica ispostovati
lemmy sixx Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 Nisam ja bas siguran da ce biti toliko gadjanja u glavu.Da li ce moci od isijasa. Jebiga,juce nisam pogledao nijednu utakmicu,napio sam se ko stoka i propustio sve.Urugvaj neugodno iznenadjenje.Ostalo ocekivano.
Маузер Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 Italija dosta kompaktno i povezano igra. Osvajaju lagano.
lemmy sixx Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 Nisam gledao utakmicu,ali sam odgledao pregled.Onaj Paleta je tragedija,covek je rupcaga nevidjena,da su igrali protiv neke uredne ekipe a ne ovih ostvrskih invalida,dobili bi 3 komada sa njegove strane. 1
SkullKrusheR Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 Onaj mali desni bek Serz Orije igrac utakmice, dve odlicne asistencije imao. Sad mi je jasno sto Ebue ne igra. sanjin naslednik u arsenalu. spominje se da bi i bonija mogli da dovedu, ne bih se bunio. još se i kembel vratio sa pozajmice. pokidao je juče protiv urugvaja. 1
Vic Rattlehead Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 Nisam gledao utakmicu,ali sam odgledao pregled.Onaj Paleta je tragedija,covek je rupcaga nevidjena,da su igrali protiv neke uredne ekipe a ne ovih ostvrskih invalida,dobili bi 3 komada sa njegove strane. Nikad neću shvatiti što je njega poveo Prandeli, mada poslušao me za De Šilja pa ga nije stavio sinoć.
BLAGOJE Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 vengera govnjivom motkom sto ga je uopste slao van arsenala,kakav je to debil majko moja,treba sve nogama u guzicu ako vam on prvi ne utekne. elem: http://www.mozzartsport.com/vesti/ima-30-godina-izgleda-kao-da-ima-40-a-najbrzi-je-fudbaler-na-svetu/78523 da podvucem da je rekord postavljen na SP u utakmici protiv aktuelnog svjetskog i evropskog prvaka na plus 40 i sa vlaznoscu vazduha da ti oci iskoce,ne protiv koventrija na laganom aprilskom povetarcu. i da podsjetim lenija da ga je pozdravio celavi preko serhia ramosa. Nisam ja bas siguran da ce biti toliko gadjanja u glavu.Da li ce moci od isijasa. ne seri,lijepo priznaj da si se napio jer si cuo ko vam dolazi u klub.vidjeli smo sinoc isijas,svu cetvoricu i dalje vuce samo na svoja pleca,on bre moze do 50te da igra.
Vic Rattlehead Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 Da je manje sebičan bio bi najbolji na svijetu. Onaj prijem lopte na Blindov pas je nešto nevjerovatno.
BLAGOJE Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 da je manje sebican ne bi bio igracina.kockar,uvek ide na sve il' nista,sto bi se reklo covek vargolan.
SkullKrusheR Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 vengera govnjivom motkom sto ga je uopste slao van arsenala,kakav je to debil majko moja,treba sve nogama u guzicu ako vam on prvi ne utekne. pre par sati izjavio da želi da igra ove sezone, tako da ne brinem. samo će biti gužva ako vrate i velu iz sosijedada, nemam predstave ko bi onda mogao da igra i koliko. roben, iako redak smrad, je jedan od najvećih majstora danas, što se lepo moglo videti protiv španaca u više navrata.
BLAGOJE Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 skal: sto je roben smrad?sto je nakantao petkovicevu scg?niko nam nije kriv sto smo pustili da nam onaj mufljuz vodi repku. nece vela nazad u arsenal barem ne ove sezone,ili atletiko ili da ostane dje je.zato kembel i hoce da se vrati,ako skrpi jos koju ovakvu utakmicu moze da ide dje 'oce svi ce ga htjeti.
SkullKrusheR Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 skal: sto je roben smrad?sto je nakantao petkovicevu scg?niko nam nije kriv sto smo pustili da nam onaj mufljuz vodi repku. zato što je pičketina koja se bacaka na svaki kontakt i duri se kad god nije po njegovom, a majci rođenoj ne bi dodao ako je u zoni šuta. 1 1
Hail Metal Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 Gledah pregled Engleska - apeninski hrvati , dobra utakmica očigledno bila, Runi promašio ono što je nemoguće promašiti, šiptarski retard. Nadam se da prolazi Engleska 2
lemmy sixx Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 i da podsjetim lenija da ga je pozdravio celavi preko serhia ramosa. ne seri,lijepo priznaj da si se napio jer si cuo ko vam dolazi u klub.vidjeli smo sinoc isijas,svu cetvoricu i dalje vuce samo na svoja pleca,on bre moze do 50te da igra. Serhio ramos nije kriv sto su pike i kasiljas invalidi. Videcemo da li ce moci.
BLAGOJE Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 (edited) zato što je pičketina koja se bacaka na svaki kontakt i duri se kad god nije po njegovom, a majci rođenoj ne bi dodao ako je u zoni šuta. kad je to pa roben padao?a kad si ti vidio nesebicnog kockara majke ti? leni: pogledaj pregled,itekako moze. Edited June 15, 2014 by BLAGOJE
SkullKrusheR Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 a kad pa nije? samo protiv arsenala je u lš prošle i pretprošle sezone imao barem 3 situacije. uostalom, imaš internet pa potraži. http://www.youtube.com/watch?v=cbTdYvGrE-Y http://www.youtube.com/watch?v=a1jIXCM-eL8
Guest Bata Životinja Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 ma zeza se Roben, pa nije on Buskec
El Pistolero Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 Bar je igracina, za razliku od Busketsa.
Guest Bata Životinja Posted June 15, 2014 Report Posted June 15, 2014 Roben je bar imao podosta povreda dok ovi Farselonini skoro svi kukaju a tri tekme nisu preskočili 5 poslednjih godina
Recommended Posts