Jump to content

Recommended Posts

Posted

salvejsn:

to kako vi jedan drugom tepate mene ne zanima.

dakle dali dva gola iz prekida (sto mu ne dodju sanse) a za ova dva nema veze.mozete taman i jedan i drugi pod ruku i prvim letom pravac za dimenziju X.

Dobro covece, kako te ne mrzi da smaramo ljude, mogao si i privatnu da mi posaljes. Normalno da je sve sto nije autogol a jeste gol bilo i sansa, ponekad i autogolovi padnu iz prethodnih sansi, vec sam ti napisao da je bila fora jbt. Ez in, vise su golova dali nego sto su imali sansi -pored tih golova koje su dali- Nije nikakvo sranje po svabama nego konstatacija da su brutalno efikasni. Jbt, koji si ti smarac.

• Upvote 1
  • Downvote 2
Guest Bata Životinja
Posted

znajuci njega tad je bio u medj numetalcima.

:haha:

Posted

znajuci njega tad je bio u medj numetalcima.

Vrlo moguce.

Ili je bio neki potrcko anonimus medju nama koji nas je na kraju i izdao.

Iako,ja sam siguran da je taj ko nas je izdao bio Gotik Ejndzl.

Guest Bata Životinja
Posted (edited)

Bio si kurac u prvim borbenim redovima.

Kum i ja smo bili generali,i tebe se ne secamo uopste.

ti i Hail pre 10 godina ste bili paja i bogdan, mojne da se zaebavamo ;)

Edited by Bata Životinja
  • Upvote 1
Posted

Леми би ми дао флашу вискија да може.

Ја бих њему дао полутку да могу.

Ne jednu,vec dve flase.Minimum.Znamo se tebra.

ti i Hail pre 10 godina ste bili paja i bogdan, mojne da se zaebavamo ;)

Toliko o tome koliko si upucen u bogatu istoriju ovog kultnog internet portala.

jos ce i na kuma udariti.

Nikada.

Dobro covece, kako te ne mrzi da smaramo ljude, mogao si i privatnu da mi posaljes. Normalno da je sve sto nije autogol a jeste gol bilo i sansa, ponekad i autogolovi padnu iz prethodnih sansi, vec sam ti napisao da je bila fora jbt. Ez in, vise su golova dali nego sto su imali sansi -pored tih golova koje su dali- Nije nikakvo sranje po svabama nego konstatacija da su brutalno efikasni. Jbt, koji si ti smarac.

Ajd smiri se,ne budi dutina.

Guest Bata Životinja
Posted

to je bilo kasnije, u početku je bilo gore nego Zvezda-Partizan okršaji

Hail imao neki Manowar-like avatar, Lemmy zna se

Posted

Brisao prvo polako,jednu po jednu temu.Onda smo se jedno vece olesili,on dosao kuci i obrisao ceo podforum.Ujutro pita ona picketina skizors "ko je to uradio?garant je hejl!" kaze kum "naravno da sam ja,ispunjavam zelje svojih biraca"

Tad je i Leni mislio da je In Flames black metal.

Ne,ja sam rekao da imaju vokale koji vuku na blek.Tema postoji,mozes i proveriti,posto si tada gurao pesak u usta u nekom parku.

• Upvote 5
Guest Bata Životinja
Posted

ja tek sad vidim da opet postoji nu metal forum

Posted

to je bilo kasnije, u početku je bilo gore nego Zvezda-Partizan okršaji

Hail imao neki Manowar-like avatar, Lemmy zna se

Bilo je haosa i tada,ali kontrolisanog i kvalitetnog.

Sada samo na sportu vredi,sve ostalo je sviranje kurcu.

Posted

kad ti smaras svojim disertacijama iz dimenzije X,mogu i ja da smaram sa raskrinkavanjem istih.sad ti do sjutra se vadi bila fora,bilo ovo bilo ono,prosuo si se,milioniti put.mogu ja da idem dalje i da brojim sanse (npr onu geceovu) ali nema potrebe,sam sebe prosipas.

Guest Bata Životinja
Posted

ja nikad vizu za dimenziju X nisam izdao Salvejšnu, mojne da se iznose neistine, MUP dimenzije X ga je dobro proverio

Šteta što nema više pacijenata kao što su bili Black Totem, Blacksunray, David iz Policajca sa Petlovog brda... ostao samo Bata.

reče čovek kome su Šešelj i Drašković sunarodnici, idi bre

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...